Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 438
  • 1 375
  •   2
Отговори
# 615
# 616
Това го видях на билборд https://pgonlinepromos.bg/PanteneZeyneb/terms-and-conditions супер малко участници има.Раздават се  3бр.(преобразяване) и 60бр.(комплекта).Според мен това с преобразяването няма да са случайни хора. “Снимките от фотосесията ще бъдат използвани в ноемврийското издание на списание Cosmopolitan (4-та корица и фолио), както и спонсорирани и органични постове на Pantene в Instagram и Facebook в периода 1.11.2023-31.03.2024 г.”
Критерии, въз основа на които ще бъдат избрани печелившите на наградите, посочени в чл. 7.1. (а), са на база на състоянието на косата:
Косата трябва да е бляскава, плътна, здрава и мека на вид;
Косата не трябва да е накъсана и неравномерна, поради увреждане;
Реалното състояние на косата трябва да бъде същото като на снимките

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 19:31 от Alize!

# 617
И в 7дейс, и в Морени е много трудно да спечелиш, поне според мен. Иначе, за докладването, и мои коментари, не заядливи, понеже това не е в стила ми, са трити/не днес/. Нали групата е за взаимопомощ, уж. Явно не е.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 19:31 от Maksimix

# 618
  • София
Подарявам 5000 МВ на А1.

Подарени

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 20:12 от Таня67

# 619
# 620
Наградата фотосесия на Пантен за участника ли е или за Пантен? Май искат да си намерят безплатно лице за рекламите. Ще гримират някоя мацка, ще я занимават да си губи времето по фотосесии и после ще използват снимките за техните си реклами, при това трябва да си е купила продуктите, с които да спечели тази велика награда, че и претенции каква коса трябва да има! Ами преобразете една увредена коса на обикновено момиче, та да вземе някой да повярва, че шампоаните правят чудеса!

# 621
ole, и аз си го помислих това. Ако се включа, ще е за комплекта с козметика.

# 622
Да попитам по-вещите в Инстаграм, кога и защо някои игри са с ограничени коментари. Преди ден забелязах една такава игра, която имаше малко над 700 коментара. Не мога да я цитирам, тъй като направо я блокирах и не я помня.

# 623
Като цяло е тъпа награда,но пък ти остават професионални снимки за цял живот. Ако имаш страхотна коса,защо да не се пробваш.То е ясно,че не я поддържаш с Пантен,но все пак.Малко вдигане на самочувствието.Ще се гледаш на реклами и ще викаш на мъжа ти,с който сте заедно от 100 години.-Ей,голям си късметлия!Гледай аз съм известна 🤣 Според мен в момента с новите тенденции за красота.Ако имаш здрава и лъскава коса няма значение дали си стар или млад,нисък или висок,дебел или слаб.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 22:04 от Alize!

# 624
Да попитам по-вещите в Инстаграм, кога и защо някои игри са с ограничени коментари. Преди ден забелязах една такава игра, която имаше малко над 700 коментара. Не мога да я цитирам, тъй като направо я блокирах и не я помня.

Ако не си последвал съответния профил понякога има настройка да не можеш да коментираш. За друга причина не се сещам.

# 625
Аз съм силно убедена, че тази награда с фотосесията на Пантен няма да бъде дадена на обикновена средностатистическа работеща жена без Инстаграм с много последователи, пък било тя и с най-прекрасната коса. А косата на перхидроленото им рекламно лице Зейнеб е далече от идеала за здрава и красива коса по мое мнение. С фризьор и набъкани със силикон продукти, всеки може да докара за снимки коса...

# 626
  • София
https://familydrivers.bg/

Някаква странна игра за семейства с практически задания

# 627
Здравейте!
Не знам кой от вас следи играта на Милка, но си регистрирах всичките бележки преди малко, защото останаха 3 хладилни чанти след 23:30 и така и не дадоха последната за деня… В момента все още стоят 9, а трябваше да дадат 10 броя.

Да ви попитам: на 7 days по 6 или по 7 дава на ден, защото и там купихме няколко бележки, но още не сме стигнали до регистрацията им? ☺

# 628
Здравейте!
Не знам кой от вас следи играта на Милка, но си регистрирах всичките бележки преди малко, защото останаха 3 хладилни чанти след 23:30 и така и не дадоха последната за деня… В момента все още стоят 9, а трябваше да дадат 10 броя.

Да ви попитам: на 7 days по 6 или по 7 дава на ден, защото и там купихме няколко бележки, но още не сме стигнали до регистрацията им? ☺
Да попитам откъде ги купувате тези бележки и на каква цена? Много ми е интересно? Smiley

# 629
  • София
Търся код за Емаг 🙂

Общи условия

Активация на акаунт