Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 166
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 945
В Coca-Cola App все още стои наградата - "Apple Watch" ( от Фанта наградите ) - за нея вече няма да има тегления - не си хабете напразно кодовете!

# 946
Аз също чакам обаждане от Хайникен за шапка, май ще е за другото лято☺️Днес очаквам и тегленето на швепс🍀А помбер със символа на Мадагаскар в големите вериги в София не откривам 😉

# 947
В приложението на Yettel има игра за всички абонати

# 948
Аз също чакам обаждане от Хайникен за шапка, май ще е за другото лято☺️Днес очаквам и тегленето на швепс🍀А помбер със символа на Мадагаскар в големите вериги в София не откривам 😉

Аз също очаквах обаждане/мейл, после отворих правилата и там пишеше, че ще бъдат изпратени на посочения от нас адрес и помислих, че съм посочила адрес при регистрация в играта.

# 949
  • София
В Т-маркет има Помбер с лепенки за томболата
Скрит текст:
Еконт донесоха ваучерите от Маги
Скрит текст:
в петък пратиха мейли да очаквам до 21.08 и имаше пин-код
събота не ги донесоха макар, че видях буса на Еконт в квартала.
Днес понеделник получавам на телефоните смс-и с различен от мейлите пин-код
питах куриера дали му трябва и кой от двата-не му трябва пин-код.
Морени 2:0 -записах се за слушалки поне
7 дейс- 8:0 -очаквам томболата за телефон
Милка 2:0 -за колонка да ми се джурка телефона
от ФБ спечелих шоколадова бонбониера.

# 950
  • Тук и там
Не сме попълвали адрес Simple Smile

# 951
Йеее, спечелих парти сета от швепс, хладилника още е пълен с тоник 😂много искана награда са ми тези чаши, сега ще търся Т маркет, заради помбер, с благодарности на съфорумката за инфото 🍀

# 952
Не чакам нищо от никъде. ММ явно е бил резерва в Хел, обадиха му се за Бъбъл бед.
 Някой от вас печелил ли е от играта на Мъни+ от ФБ, и ако да, каква е наградата.

# 953
Здравейте, има ли игра с Либрес?
Благодаря!

# 954
Току що са се обадили на сина ми от УКБ,че печели едногодишен абонамент за Уча се!Успях да му открия дебитна карта точно в последния ден от срока за участие,защото тогава навършваше 14г и условието беше картата да е тийн и се искаше лична карта.
Много съм щастлива!Много желана награда!

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 15:05 от Lady_G*

# 955
  • София
Не чакам нищо от никъде. ММ явно е бил резерва в Хел, обадиха му се за Бъбъл бед.
 Някой от вас печелил ли е от играта на Мъни+ от ФБ, и ако да, каква е наградата.
Преди време спечелих и наградата е техни рекламни материали-тефтер,химикал,това ми казаха по телефона,звънях в техен офис,но като чух,така и не отидох да я взема.

# 956
  • София
Здравейте, има ли игра с Либрес?
Благодаря!
има на Олуейс и Кауфланд до 03 септември
https://pgonlinepromos.bg/AlwaysKaufland

# 957
Получихте ли наградите от Хел от последното теглене 08.08?

# 958
Получихте ли наградите от Хел от последното теглене 08.08?
        Аз не съм!

# 959
Те днес звънят за даване на адреси от последното теглене. По-напред писаха, че са им звъняли, обадиха се и на мен, а аз съм от последната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт