А ще покажете ли своите кухни???

• 157 794
  • 885
  •   1
Отговори
# 240
  • Spain
пукали - това някакваградска легенда  ли е Simple Smile  Wink
 не  не е вярно ..редовно си го "заливам"   .все нещо ще ми изври .. или ще го полея без да искам ...не се е напукал

# 241
Спаска, мерси!   bouquet
Но няма да е с щори... През деня пердето не го пускам, т.е. влиза си изцяло светлина, но за вечерта искам наистина плътно перде.
Сега ми хрумва, че от не много твърда дамаска може да има нещо по-интересно. Ще търся!

# 242

нашият тъмен плот

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 20:35 от kalina na kayo

# 243
  • На небето
 не  не е вярно ..редовно си го "заливам"   .все нещо ще ми изври .. или ще го полея без да искам ...не се е напукал

Това го пишело в упътването (книжката) или по скоро в гаранционната бланка не знам с точност. Но нашите майстори казват, че до сега не са виждали подобен случай, така, че не е фатално, споко. Чувала съм, че и захар ако изтървеш може да се напука.

# 244

Това го пишело в упътването (книжката) или по скоро в гаранционната бланка не знам с точност. Но нашите майстори казват, че до сега не са виждали подобен случай, така, че не е фатално, споко. Чувала съм, че и захар ако изтървеш може да се напука.

Аз от доста години вече ползвам такава печка и съм супер доволна - лесно за поддръжка е и са ме предупредили само за захар да не изтървам върху включен котлон, защото се карамелизира и може да нарани повърхността, а за пукане, не знам, но със сигурност няма да е от изкипяла манджа, че то аз съм царица в това отношение Joy

# 245
  • На небето
....но със сигурност няма да е от изкипяла манджа, че то аз съм царица в това отношение Joy

Ама и ти ли, то и аз след като родих почти няма ядене което да не е кипнало.  Embarassed Преди се чудих на свекърва ми, за това чудо, тя слага яденето на котлона и отива на магазина, при комшийката и т.н. и се прибира след час, и съответно не може да си познае тенджерата (толкова е загоряла) и това ставаше много, редовно, почти всяко ядене и беше загоряло в различна степен. Не можех да разбера как е възможно, ама и аз се издухах..., уж съм до него или около него, но като се заблея и то кипнало.

# 246
Ето я и моята кухня: http://snimka.bg/album.php?album_id=106913&photo=2
печката, микровелето и аспираторът са на малкия балкон

Ми то това кухня ли е тогава? newsm78
И още как hahaha Разположението си е просто перфектно, а благодарение на изнесената печка, у нас никога не мирише на запръжка Grinning
Е ,а аспираторът за какво служи тогава? Thinking
Аспираторът не може да улови всички миризми от печката, такива са моите впечатления. А при нас кухня, трапезария и хол са свързани и затова се радвам, че печката ми е на балкончето. Освен това така имам повече свободни плотове в кухнята.
п.с. влез си с ника и да продължим на ЛС, защото диалогът ни едва ли интересува някого, а и цитатите ми станаха мн дълги

# 247
  • София
Момичета, гледам и крада идеи да знаете.  Sunglasses

Предстои ми обзавеждане на кухня през есента и за сега направих като началото този проект : http://foto.bg/showphoto.php/photo/86056

Кажете ми какво мислите...

Искам да внеса уточнение :
 1. Вратата не е входна, а врата към килер и ще я направим плъзгаща се
 2. В ляво от мивката ще има стена от типа на http://images13.snimka.bg/002210523.jpg   , за да отделим помещението което е дневна. Кухнята и дневната ще са едно цяло.

От вас тук съм се навила да имам отцедник и в чекмеджето под плота до мивката - разпределение за вилици,лъжици, ножове.
Ако имате идеи за подобрение цялата съм в слух  Grinning
Благодаря ви!

# 248
Льонеберя, с коя програма си направила проекта? Мога ли да я изтегля отнякъде?
  bouquet

# 249
Спаска, мерси!   bouquet
Но няма да е с щори... През деня пердето не го пускам, т.е. влиза си изцяло светлина, но за вечерта искам наистина плътно перде.
Сега ми хрумва, че от не много твърда дамаска може да има нещо по-интересно. Ще търся!

Тогава имама две нови хрумки!
1. би могла да направиш комбинация от "дневно" ефирно късо перде с декоративна функция и плътна завеса в основния цвят на пердето (повечето фирми за интериорен текстил предлагат вече специални комбинации от тънко и плътно перде/завеса;

Ето малко илюстративен материал с любезното съдействие на наша съфорумка vessyc:

ориентировъчни идеи за декоративно перде:
1
2
3
4
5
6

2. комбинация от ефирно перде с някакъв десен и с нормална дължина и завеса дюс в светъл нюанс. Аз лично даже бих сложила завесата да стои на релсата, която е по-близо до прозореца. През деня, ако искаш, си пускаш само пердето, а вечер дърпаш и двете, като завесата ти осигурява плътност, а пердето пред нея - настроение!  Wink

И пример:
1

По повод цветовете, аз лично бих избрала за основен екрю с геометрична или по-семпла шарка в по-тъмен цвят като акцент, но не много натрапчив.

# 250
  • София
Льонеберя, с коя програма си направила проекта? Мога ли да я изтегля отнякъде?
  bouquet
Да, аз от тази тема видях за програмата http://www.alno.de

# 251
Уаууу! Shocked
Спаска,   bouquet  bouquet  bouquet!
Много благодаря! Развихри ми фантазията!
Като го измисля и реализира - ще споделя! Wink

Льонеберя, на мен тази стена ми стои малко грубичка с тези дебели тухли...  Rolling Eyes Но пък, ако в големите ниши се подреди нещо декоративно!? Thinking
Бар-плот с висящи лапми отгоре, с нещо по-арт - не ви ли се струва по-добре!? Ще е по-просторно, а не като стена "запушващо".

# 252
Льонеберя, мисля, че за да изглежда по-завършена е добре да направиш шкафче върху хладилника, както е при нас.
Ето: http://images13.snimka.bg/002109175.jpg

# 253
  • Плевен
Как се работи с тази програма за моделиране?

# 254
  • София
Льонеберя, мисля, че за да изглежда по-завършена е добре да направиш шкафче върху хладилника, както е при нас.
Ето: http://images13.snimka.bg/002109175.jpg
Точно същото исках да кажа и аз. Или, ако ти се струва нефункционално да има шкаф на такава височина - пусни само една дъска от горния край на последния шкаф - ей така, за финал Peace
Освен това, искам да попитам какво ще има в шкафа до хладилника? Струва ми се тесен и висок...какво ще побереш в него, освен чинии?Според мен направи така - отрежи му горната част и си увеличи плота, увеличи и ширината на контейнерите до фурната/освен ако това не е 60 см шкаф за вградена пералня или моялна/, а до хладилника си остави само 30 см. ширина за шкафче с бутилиера Peace
Джемма, знам че ще влезнеш в тази тема. Виж снимката на very nice - ето това е  нещо като окачен таван, в който е скрита тръбата на абсорбатора. Аз ще го направя само по-широк и ще му сложа и вградено осветление.

Общи условия

Активация на акаунт