А ще покажете ли своите кухни???

• 156 457
  • 885
  •   1
Отговори
# 585
Момчета, и двамата сте се справили перфектно!
Но няма нужда да се съревновавате повече.  Peace
Тук не отреждаме първо или второ място, а само изказваме одобрение или неодобрение.
Харесвате ни и двамата.

Вие ми дадохте сили да взема едно тежко решение.
И моя съпруг иска да прави сам кухнята, но досега аз не вярвах, че ще се справи.
Като ви гледам вие какви красоти се сътворили, вече си промених мнението.
Моя проект е готов, давам вече на съпруга ми свобода да действа - благодарение на вас.  Grinning

# 586
Мура, присмял се хърбел на щърбел.
Аре не си мерете пишките за правопис.
Вместо да се гордеете със сръчните си ръце. Peace

# 587
МУРА
Днес рожден ден ли имаш,ако съдя по линийката ти ?
Да си жив и здрав и все така работлив !!!

# 588
Просто попитах колегата и леко го иронизирах. Аз си казах мнението за неговото изпълнение и направих забележка за правописа.
tumbavw Добре Дошъл при нас и те каня да станеш член на този форум.
Аппропо думите ми исках да прозвъчат без заяждане, аке не е се разбрало искам да се знае, tumbavw малко хора са като нас

Вечерница "Вместо да се гордеете със сръчните си ръце." Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!подир дъжд качулка

bubito_ Рождения ден мина на 18 и това за което се горещим тук е моя подарък. И благодаря  дори на патерица

# 589
Цитат
Нека споделя още нещо за наща малка сладка кухня!
Да започнем от цената. Струва общо 1100лв. Това включва дървото(талашита-ЛПДЧС), пантите-немски са, механизмите, амортисиорите, алуминиевия обков, алуминиевия цокъл, стъклените вратички, лампите - 3бр., кухненските пръчки, дръжките, плота, алуминиевите водобрани и всичкия останал алуминиев обков по кухнята.
Цената за монтажа беше нула лева : ) ДА ДА Аз сам си е зглобих. Но това не е всичко. Цената е толкова минимална защото това не са готови модули за зглобяване, а всичко аз сам си проектирах на УМ  с един топ листове и един молив и след това скроих и сглобих. Освен цената на тази агалимация другият плюс, е че всичко е от функционално по-функционално. И наи-фрапиращото дори за мен: аз не съм дърводелец - аз съм студент по Медицина : )  Жена ми се беше хванала за главата в началото нооооо........  мисля оправдах очакванията и.  Аз лично си се гордея много с нея

http://snimka.bg/album.php?album_id=113585

Браво ,браво наистина е супер .Харесва ми много.По точно това че шкафовете са до тавана -максимално е използвано пространството и не събира прах върху шкафа -и аз отдавна си го мисля,Друго за печката която има шкафче за тави,острани за шишета а плотовете са комбинация електрически и газов .Има комбинация от стъкло също което е много ефектно изобщо много прилича на кухнята в главата ми....аз също ще искам да е по мой проект .Женати трябва да е много доволна ...Поздравления!Само искам да ми покажеш къде е газовата бутилка ..

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 15:31 от Monka

# 590
Tumbavw,много ми хареса кухнята ти.Поздравления!Би ли споделил ПДЧ плоскостите български ли са и какъв цвят се водят?

# 591
И на мен много ми харесва. Нашата е подобна на нея и на тази на Divana (по отношение на барплота). И аз си падам по класически решения, а има доста време докато стана на 60 Simple Smile
Много ми харесва този стил.     bouquet  Като поошетам ще направя и аз някоя снимка Wink

За кухнята на Малена - нямам думи! Малена си е Малена! Браво!  Hug

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 09:58 от Cygnus

# 592
Мура, като видиш правописни грешки, има си тема в Клюкарника, пускай ги там Peace
Майтапа е голям.
Може и ти да понаучиш нещо ново за себе си.
Като пишеш за уредите, поне спомени, че става дума само за сушилнята, миялната и керамичния плот.
Другите неща ги имаше и преди това, нали? Wink

# 593
Записвам се да следя темата.Ние днес почваме ремонта на кухнята.Онзи ден мерихме и избирахме цветове.Надявам се да стане по-бързичко и ще ви я покажа.
Нагледах се на страхотни снимки в тази тема Peace

# 594
Записвам се да следя темата.Ние днес почваме ремонта на кухнята.Онзи ден мерихме и избирахме цветове.Надявам се да стане по-бързичко и ще ви я покажа.
Нагледах се на страхотни снимки в тази тема Peace
smile3508 newsm47

# 595
Моля за извинение ако съм  ви подразнил с нещо. Все пак уча медицина, а не българска филология - извинете за правописа. Исках да споделя реалната цена на една кухня. Да подтикна мамите, които имат съмнения във възможностите на своите половинки, да ги оставят да се развихрят : ) Няма нищо сложно -  нужно е само логика, повече време и търпение : ) А да забравих бормашината и зегето (ел.трион) : )

# 596
 Simple Smile Мура, благодаря за предложението. Ще се възползвам по късно, защото сега се готвя за много тежък изпит. П.П. Това "Проверка правопис" е много яка функция. Не му бях обръщал внимание. Благодаря ти за което  Simple Smile

# 597
...търпение : ) А да забравих бормашината и зегето (ел.трион) : )
Да така е! Това са неразделните ви инструменти, но ако имате в повече няма да са излишни.
Ако имах възможността щях да си ги вържа на кръста да са ми винаги под ръка особено бормашината. От опит знам, а и колегата може да потвърди tumbavw, че ако аз имах (той може да е имал) ВИНТОВЕРТ на отделен уред работата би приключила по бързо. Аз само сменях ли сменях приставката за завиване на болтчета и боргията.
Ако на места нямате кантове, не се плашете пистолет с горещ въздух(СЕШОАР) ще ви от полза.

П.П. Няма проблеми tumbavw аз просто искам да съм добронамерен към всички ви!!!

# 598
 [/quote] 
Браво ,браво наистина е супер .Харесва ми много.По точно това че шкафовете са до тавана -максимално е използвано пространството и не събира прах върху шкафа -и аз отдавна си го мисля,Друго за печката която има шкафче за тави,острани за шишета а плотовете са комбинация електрически и газов .Има комбинация от стъкло също което е много ефектно изобщо много прилича на кухнята в главата ми....аз също ще искам да е по мой проект .Женати трябва да е много доволна ...Поздравления!Само искам да ми покажеш къде е газовата бутилка ..
[/quote]

Simple Smile Благодаря за изказаното мнение. Simple Smile Прикачих снимка и на газовата бутилка http://snimka.bg/album.php?album_id=113585

# 599
Tumbavw,много ми хареса кухнята ти.Поздравления!Би ли споделил ПДЧ плоскостите български ли са и какъв цвят се водят?

Simple Smile Благодаря. Simple Smile Плоскостите са български на Австрийския завод в Бургас - Kronoshpan ( мисля така се пише ). Цвета се води " червено дърво"

Общи условия

Активация на акаунт