А ще покажете ли своите кухни???

• 157 638
  • 885
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето пак нашата кухня. Вече всичко е завъшено. То всъщност е хол и кухня заедно, а и спалнята (дивана) ще е там.
Радваме и се много и искам да я покажа Embarassed....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=105687

Може ли едно въпросче? Откъде ви е секцията за холовата част?

И поздравления за добрия вкус за цялостното обзавеждане!   bouquet

# 436
  • Стара Загора
Ето пак нашата кухня. Вече всичко е завъшено. То всъщност е хол и кухня заедно, а и спалнята (дивана) ще е там.

И поздравления за добрия вкус за цялостното обзавеждане!   bouquet
не съм barfly, но ще ти отговоря. Виждала съм такава в  Арон, модулна система WILLA.

# 437
 ЦИТАТИ:
Може ли едно въпросче? Откъде ви е секцията за холовата част.
не съм barfly, но ще ти отговоря. Виждала съм такава в  Арон, модулна система WILLA.
   Да,в Арон и хич не са скъпи.Във Варна редовно правят намаления на тези мебели в Мебелната палата.

# 438
  • Балчик
 Ето и останалата част от кухнята- закачих пердетата и сложихме островчето.

# 439
Много уютно, слънчево и функционално изглежда, ДжеммаPeace

# 440
  • Балчик
Благодаря, наистина като закачих пердетата стана много по-слънчево. А и с островчето кухнята придоби завършен вид. Ще се опитам да си поиграя с фотоапатара и да направя по-добри снимки,за да ги сменя в албума. Тези не са много добри.

# 441
  • Русе, у дома

И поздравления за добрия вкус за цялостното обзавеждане!   bouquet
Не е от Арон, по поръчка е от местна мебелна фирма. Качеството е много по-високо от на тези в Арон. А цената - не. Благодаря за поздравленията, чак самата аз не мога да повярвам, че стана толкова добре...

# 442
И твоята кухня е мнооооого симпатична Hug!!!И аз имам един въпрос към теб. Как го поддържаш този МДФ? Казаха ми, че е доста раним, лесно стават дефекти при удар и няма как да се възстанови... Rolling Eyes
Не е вярно това, отнася се за ламината, МДФ поддържам с Пронто антистатик, всъщност въобще не се налага да го поддържам, само бърша праха с Пронтото. А ако се нарани може пак да се байцва, точно отва му е хубавото на МДФ-а.

# 443
Здрасти Very nice, поздравления кухнията ти е много хубава!
Тъй като и на мен ми предстои мивката да бъде сложена по същия начин - под ъгъл -отцедника да е отляво, а коритото вдясно, само че правоъгълно , би ли ми казала удобно ли е разпределението по този начин? newsm78
Извинявай, че късно ти отговарям
Самото разположение е ок, само, че аз имам до мивката фурна и тя доста ми пречи, сега ми се иска да я бях измислила на друго място, а там да имам плот

Станала е страхотна, много стилна

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 11:53 от very nice

# 444
Джемма, честита кухня! Слънчева е! със сигурност си много щастлива! Grinning Със здраве да си я ползвате! Аз лично ще чакам отзив за мелачката. Mr. Green

Веднага ще дам отзиви- мели супер. И не е много шумна. Но има един проблем, който все още не сме решили- писах до разпространителя и чакам отговор- Уж не е много мощна, а при пускането предизвиква леко изместване на дясно. След това работи нормално без да се мести. При всяко следващо пускане отново леко се измества. Изобщо не можем да разжерем от къде идва това изместване, не се застопорява никъде за шкафа по упътване. Обаче постепенно, постепенно се измества тръбопровода, усуква се. newsm78 Та само я пробвах с един лимон и остатъци от туршия.

Явно е от вибрациите, но дали уплътнението й е добро? Какво отговориха?
С пердетата и острова наистина е завършена кухнята! Честито! Ох, а ние сме само на стадий проект. Е, пуснат е като поръчка! Техниката не сме купували още. Днес ще ходя да видя мивката, дано я има "наживо"!

# 445
  • Балчик
То ни, отговориха, че трябва да се стегне добре. Но ние сме я стегнали добре. Тя мърда заедно с нещо си към което се стяга, а то пък заводско си влиза в нещо друго , та от там мърда, където няма наша сглобка. Но мъжът каза, че ще я застопори за шкафа.

# 446
То ни, отговориха, че трябва да се стегне добре. Но ние сме я стегнали добре. Тя мърда заедно с нещо си към което се стяга, а то пък заводско си влиза в нещо друго , та от там мърда, където няма наша сглобка. Но мъжът каза, че ще я застопори за шкафа.

Да, ясно... Като тръгнеш да напасваш и все нещо куца... Същия проблем имам в банята при свръзката на вграденото казанче и окачената тоалетна, макар че ги купих от един магазин и би трябвало да са напаснати като цолове и т.н. ... ама не... Че отгоре на всичко като им се обадих( а аз по принцип съм въплъщение на любезността  Crazy), ми затвориха телефона.  Twisted Evil

# 447
Джемма, приятно готвене и в новата кухня  Simple Smile, обаче за мен цвета на плота не ми се вързва с другите ти цветове........

# 448
Ето я и наща малка и удобна кухничка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113585

# 449

Наистина е чудесна. И на мен много ми хареса вашата всекидневна. Много е стилно обзавеждането.
Имам едно въпросче.
Какви са размерите на стаята?

Трудно ми е да си представя, че във нашия хол в панелката, мога да подредя по този начин и хем да е практично, хем да има достатъчно място, както е при вас.
Вкусни манджи да готвиш в новята кухня.  chef eat

Общи условия

Активация на акаунт