А ще покажете ли своите кухни???

• 157 051
  • 885
  •   1
Отговори
# 540
Все още е чистичко,понеже дребосъка не върви,а само пълзи,и всеки ден мия с парцала,и почиствам праха.То няма и много мебели де JoyА ,имам и голяма кака все пак.... Heart Eyes
браво, много ми харесва

# 541
Все още е чистичко,понеже дребосъка не върви,а само пълзи,и всеки ден мия с парцала,и почиствам праха.То няма и много мебели де JoyА ,имам и голяма кака все пак.... Heart Eyes
То и мойто малкото само пълзи още, ама баткото ми е много разпилян, а за таткото не искам да казвам Joy
Иначе и аз така всеки ден-прахосмукачка, миене , ама като няма помощ ....
Чистотата май ще оставя за по-късно, след време .
Да са ни живи и здрави дечицата   bouquet

# 542
Мура,
чак ти завидях за красивата кухня!

Вагонетката и другите подобни от къде ги купуваш, на коя фирма са, имат ли сайт?

С нетърпение чакам още снимки.

# 543
Мура,
чак ти завидях за красивата кухня!

Вагонетката и другите подобни от къде ги купуваш, на коя фирма са, имат ли сайт?

С нетърпение чакам още снимки.

Вагонетката от тук си я купих. Имат ги в шест размера. Идете там и се разходете. Обадих се по телефона, дадох си данните телефон и адрес и име и с наложен платеж ти го доставят до адреса, който си дал. На мен ми легна 252 лв  в размер 1800-2100х300, а исках 1800-2100х350, щото шкафа ми е такъв  Sick, ама и тоя размер намерих начин да го монтирам.

Имате интернет в ръцете си, търсете бе хора. Планирането на тази кухня започна в началото на Февруари. Търсене, ровене и какво ли още не ми мина през главата!!! И ето резултата.

П.П. Днес отивам да си заръчам плота и гърба за ъгъла, моя търговски агент си срязала ръката и сега трябва да чакам до Понеделник.

# 544
  • 5 етаж в ляво
Ами гърба е от стъкло ,дебело 1 см. и под него тапет Peace
Бубито,и да не искам да чистя и мия всеки ден,то с бебето нямам избор.. ooooh!лази и се търкаля по земята ,и после ръцете в устата,а ако намери някое боклуче докато я видя и вече го е глътнала.Още поне 1 год.ще ни се налага всеки ден гадното чистене,ама няма как Mr. Green
Радвам се ,че ви е харесало на всички ,които писаха Hug

# 545
Момичета направила съм примерен план на моята кухня дайте съвет тя е малка 250-200 и трябва всичко да се събере там цветовете са примерни приеам всякакви предложения .

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 00:00 от зузито

# 546
  • Варна
зузито, a къде е плана?

# 547
гранитогрес е на стената,същия какъвто е на пода но по-светъл цвят
Кухнята ти прилича много на моята.Браво за проекта и изпълнението. Hug

# 548
Момичета как да кача снимка във форума не съм много веща и явно снощи нищо не съм направила.

# 549
Момичета как да кача снимка във форума не съм много веща и явно снощи нищо не съм направила.
Първо трябва да ги качиш някъде в нета.Например в www.snimka.bg след регистрация.После даваш линк към страницата/copy/paste/на адреса или натискаш лявата иконка на втория ред над полето за постинги
[иmg][/img],а между тези скоби с копи/пейст слагаш адреса на снимката,за да ти излезе като снимка в поста.Адрес на снимката се взима като кликнеш  в/у нея с десен бутон ,после натисаш prorerties и взимаш url-то на снимката.Копи/пейст и го слагаш между скобите...Дано разбра нещо.

# 550
Благодаря утре ще опитам сега съм на работа. Дано успея?

# 551
daria b, би ли пуснала малко снимки.Интересно ми е как изглежда синьото в кухнята, защото и на мен ми предстои поръчка на кухня, а синьото ми е от любимите цветове.Благодаря предварително. baby_neutral

# 552
Evgenia, поздравления за хубавата кухня! Наистина трябва да направите продължение  4ааак до тавана Wink

Аз искам да те питам доволна ли си от този модел трапезарна маса, имам в предвид с един крак по средата. Достатъчно ли е здрава - откога я ползвате, ползвате ли я в разтегнат вид. Аз също бих взела такава маса, но се притеснявам дали няма бързо да се разбрица, като не е на 4 крака  newsm78
 А може и координати на фирмата за масата и столовете да пуснеш ако имаш - столчетата са доста интересни като модел  Laughing

# 553
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117515  Момичета това е примерен проект цветовете също но трябва всичко това да е в кухнята .Вратата ще е по навън в коридора а щкафовете до нея съм ги сложила вместо бар плот който трябва да е извит или остър.Приемам всички предложения.

# 554
  • Плевен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117515  Момичета това е примерен проект цветовете също но трябва всичко това да е в кухнята .Вратата ще е по навън в коридора а щкафовете до нея съм ги сложила вместо бар плот който трябва да е извит или остър.Приемам всички предложения.
Албумът е личен, иска парола.

Общи условия

Активация на акаунт