Звездни компромати - Август' 23

• 363 961
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 135
Аз гледах Титито с превъртане. Рядко противен човек, който откровено държи да се покаже в цялата си прелест. Не е зле да се гледат подкастите на Тото, научаваш доста за известните в България. Доста откровени идиоти има в това общество. Но, не може да се коментира, защото Тото удобно е изключил коментарите.

# 136
Ами защото ако тогава имаше осъждаща реакция към толкова "милия и чувствителен" Константин Папазов щяха да наскочат сума ти потребители с аргументите, (които и сега се чуват тук-там с половин уста) - било шегичка, било  отдавна, била пълнолетна, тя му простила, сама си е виновна, може пък да е обичала късо ...
След информацията за зверството от Ст.Загора се вижда ясно как унижението ескалира до зверство и случката на  Папазов вече има съвсем друг нюанс.
За съжаление при нас (може би и навсякъде) отрезвяване и осъзнаване идва само след големи крайности/трагедии.

# 137
Тази Йоко Захариев е споделила за случая ТИТИ. Скрийншотът е публикуван в коментарите към публикацията на жената на Тото /с всеки следващ написан коментар в защита е все по-нелепа/, но също пише, че коментарът й вече бил изтрит.

Първо да благодаря на Кактусчето за мафиотската тема, много интересна информация си поднесла! Flowers Hibiscus

Не съм допускала, че Тити Папазов е такова чудовище, честно!
Преди години, когато осиновиха със съпругата си изоставено малко дете с майка болна от спин, реших, че е много благороден човек - беше широко отразено в медиите. Постъпката действително е благородна, но това, което чета сега е просто ужасно!
А най-странното е, че сам се хвали и разказва историята като нещо смешно, някакъв виц - дори сега с отстояние на годините, когато би трябвало да е проумял, че е извършил много грозен и насилствен акт спрямо това момиче.
Поредният психопат!

Само, че Тити когато осинови не се нареди на редичките, както всички останали да ЧАКА за дете, а някак ненадейно го получи. В темата за осиновяване се коментираше този случай. Явно е кофти човек във всичко..

# 138
Тити Папазов е пиян на въпросното интервю.
Тото е видимо шокиран, но пък се радва, че ще има сензация.
Мен още повече ме изненада частта, в която обяснява как е отишъл при свой приятел почицай, който го е успокоил, че няма да ходи в затвора. Малка извадка за това каква е системата и как работи.
Пияният Тити през смях се нарича "Ричард Лъвското сърце", след като разказва за извършено от него престъпление и как майката на момичето му казала, "Знам защо си го направил, защото и ти се плешив". Това е толкова нелепо (не вярвам да е истина), че признавам, и аз се засмях

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 19:32 от Little heart

# 139
А аз си мисля, че Тото с глупашкия си фамилиарен начин на водене на разговор, както и с непрекъснатото си кикотене, е успял да предразположи уж доброжелателно Тити и той се е подвел да разкаже срамната си мачовска тайна, която си го характеризира цялостно. Къде другаде при един сериозен водещ , би могъл Тити да слезе на фактическото си ниво, за да видим  истинското му лице!? Двама глупаци, които напълно са изключили, че всъщност разговорът им е за хората, а не  само  хвалби на пиянската маса. Точно определение за Тото като полезен идиот.

# 140
Интересно, ако на подкаста водещ беше жена, въпросният с такава страст ли щеше да разправя за подвизите си? Кой знае на колко народ се е похвалил през тези години. Истински мъж....

# 141
Аз мисля, че Тото няма вина и не мисля, че е нечувствителен или лош човек. Просто, винаги, когато прави подкаст, някак опулено и тъпо благоговее пред госта си. Шора си уискито, дърпа електронната цигари и, според мен, бавно зацепва.

# 142
Много е страшно положението.. Преди малко се прибирам и пред мен вървят група деца около 9/10 годишни (едно момиче и няколко момчета). Едното момче прегръщаше момичето, стискаше го на шега и другите коментираха, че я изнасилва.. Предупредиха я да не се дърпа, за да не я обръсне и направи еди си колко шева. Еми не е нормално това нещо. Направих някакъв коментар, който може да си представите как се прие - със смях.

# 143
Страхотна тема! Кактусче❤😻❤

Що за аутфит вади Софка😂😅😅

# 144
Аз Тото не гледам, пълен неудачник.
Последно гледах Цанов как показваше снимки на момичето, чисто гола, цялата в кръв от разрезите, после ги цензурираха.
Отвратих се.

# 145
И аз помня ситуация, на която станах свидетел, като главни действащи бяха пак тийнове на по 15-16години. Момчето питаше момичето дали му е изневерила, знаело, че му е изневерила, започна да я бута, да я стиска, обиждаше я, имаше и други на тяхната възраст, но всички ги гледаха безучастно. Аз минавах по булеварда, беше до Парадайса, съвсем публично място и още го помня, че даже се обръщах няколко пъти докато вървях, за да видя дали няма да я удари, но само това беше ужасно унизителна гледка, а не мога да си представя какво се е случило и като са останали само двамата. Тогава бях бременна и не съм се намесвала, но се замислям, че дори и да не бях, пак щеше да ме е страх да се намесвам, защото непрекъснато по новини слушам как жертвите на такова насилие често отказват помощ на непознати, казват, че всичко е наред и ще си се разберат помежду си. Изобщо в една такава ситуация ми е трудно да взема решение, а говорим за тийнове, какво остава за възрастни.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 07:33 от Rimmona

# 146
Не следя Тото, не съм гледала видеото, но да си питам лаишката.... Има ли шанс прокуратурата да се самосезира за случая описан от
Тити?

# 147
А девойката дори не е била във връзка с Тити Папазов. Били се разделили преди 3 дена, а той й казал, че имало период от 6 месеца, в който не можело да бъде с друг... Тити си е за канселиране от всякъде... Това ако беше в Америка... Там само за слухове цели кариери и животи пропадат. Тука пияния селски бек сам си признава, записват го на видео, сякаш е извършил най-голямото геройство и никакви последствия за него? А още колко такива неща е направил за които не се знае?

# 148
Тото ли е най-големият проблем на нацията, че чак му докладваха канала?!
Полицаят, прикрил оня дебил Папазов!
Ченалова, която пусна двойния убиец от Соло.
Всички, които удобно прикриваха убиеца Йоан Матев.
Лекарят, определил клането на Дебора като лека телесна повреда.
Съдията, която пусна садиста на Дебора на свобода.
От тях трябва да се търси сметка.

# 149
  • софия
Ако може да се съди от практиката с ДиДе - може, но резултатът ще е същият. Потърпевшата не е подала жалба и едва ли след 25 години ще повдигне, няма медицинско. Присъдата за тити е от обществото, няма да е от съда.
Не следя Тото, не съм гледала видеото, но да си питам лаишката.... Има ли шанс прокуратурата да се самосезира за случая описан от
Тити?

Общи условия

Активация на акаунт