Звездни компромати - Август' 23

• 363 926
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 120
Сам си бил свалил видеата.

Е, то няма логика той сам да си ги е свалил, а пък Тотовица да реве срещу тези, които са го репортнали.

# 121
Сам си бил свалил видеата.

Е, то няма логика той сам да си ги е свалил, а пък Тотовица да реве срещу тези, които са го репортнали.

Логиката е, че като не е минал номерът с Не го заслужавате - от жена му, Тото се напъна да се извини. И казва, че сам ги е свалил. Би било логично и жена му да спре да назидава в коментарите си.

# 122
  • Rock & Roll feeling ...
Гледах Тото и Лъчо, когато водеха " Не питай Гугъл, питай Скандау" .
Тогава беше приятен, адекеватен и забавен.

"При Тото" е хубав проект като замисъл, особено хрумката да го реализира пред жива публика. Прекрасно е като хрумка, но  в реализацията му липсват много неща, особено в начина по който си води интервютата.
Първо не умее, няма съответния похват. Второ идеята да се прави на много навътре в историята на госта и сякаш е съприживял всяка една негова творческа крачка е ... смешна за мен. Стои изкуствено, двулично, един напън в стил " сега си ми на гости и аз трябва да се направя, че съм страшно заинтригуван от теб" ( малко ала Гала, когато госта хич не я интересува, ама при Тото е при всеки гост така тоя пуст напън). Трето, това безумно дразнещо подмазване, аууу откачам просто само като го слушам, физически чувствам как всички на сцената ще се подхлъзнат всеки момент... толкова мазно става. Та жена му да не се притеснява, че злобеем, щото е направил нещо много успешно. Идеята е успешна, но реализацията я прецаква.

# 123
  • софия
Активен ли му е профилът сега? Бих го репортнала пак, бих и активизирала и други да репортнат.
Не било изтрито съдържанието, а Той го бил скрил (свалил съдържанието).
Палячо! Нещастник!
Оправдава се и се извинява

# 124
"Моят смях там е още по-обиден, от гледна точка на ситуацията към днешна дата" wtf?
Не изглежда искрен, а като политик четящ някаква реч. Не съм сигурна, че наистина разбира, че е направил нещо нередно
Това, което иска да каже, също не е много ясно. Всяка втора дума му е "ситуацията"

Момичето, което написа, че познава Тото лично, от доста време - сега е момента да сподели някои истории с него. Нека и ние да се посмеем малко

# 125
От гледна точка на вчерашната дата всичко беше много смешно един вид, ама нещо се обърка...

# 126
Коментарите са заключени под видеото. Ще си напиша моя тук. И вероятно ще се повторя в позицията си, но не се сдържам.

За теб Тото, той го е наранил, но когато ти разказваше, не си пролича?
И ако си се засмял, защото не си знаел как да реагираш ( то и публиката ръкопляскаше ), защо извадихте историята на късо клипче като заявка за цялото предаване? Да, ти не знаеш госта какво ще каже, но можеш да избереш, дали да акцентираш на нещо или не.
Не мисля, че някой мисли, че случката на Тити би вдъхновила някой да постъпи така. По-скоро е показателна за вас самите.
Според мен като човек, не ти  е присърце такъв вид изродщини, но когато попаднеш на тях, нямаш барометъра на момента да реагираш и да кажеш - оп, стоп, смях, закачки, но това е жестоко и не е смешно. И не го правиш на видеа за привличане на аудитория.

# 127
Признавам си, че много се забавлявам с българските инстаграмски изцепки. Тази жена, която се пише Атанасия, но, бас хващам, че е Атанаска, е уникална просто🤣

Скрит текст:
Скрит текст:

# 128
  • софия
Той - тотко де, осъждал дори повече от всички "такива случки", но се извинява, че се бил засмял. Как хем осъждаш, хем се смееш?
Трещи, момичето се оказва е било приятелка на Йоана Захариева и тя е писала, че освен, че косата ѝ е била обръсната, е била вързана с белезници за парното, докато я намери някой, което е било повече от 10 часа. Също така не мисля, че дори само насилствено обръсване на косата е нормално и приемливо действие. Мутренска изродщина на австралопитек е.

# 129
  • Glasgow
Само малко и обръснал главата и малко я закопчал с белезници за радиатора 🤐🤐🤐

# 130
Ето го клипчето във ФБ https://www.facebook.com/gergana.grigorieva/videos/1012392056878755
Това, че не я е нарязал ( то това оставаше ) , не променя умисълта да причиниш на някого целенасочено зло с цел назидание и да си безразличен към мъчението, което изпитва.
Пропуснал е да разкаже, че момичето е било вързано за парното с белезници и е оставено така в рамките на 24 - 48 ч. според разказ на приятелка.
Много е смел да я офъка и то дори некадърно, ама като стане въпрос за полиция и проблем, почнало да му става неприятно ... Малък човек. И се мисли за забавен ...  И Тото се на*ра с тъпите си реакции и сега и той не знае какво да прави. Обица на ухото и ако следващ гост му говори примерно за друг вид насилие - за боеве на кучета, или как е прегазил животно  и се хили, или как е станал свидетел на насилие над деца - червена лампа, Тото... Прекъсваш и го секваш.

# 131
Добре, де, всички, които сега съдят Папазов, сега ли видяхте неговите изцепки при Тото? Видеото е на няколко месеца! Как досега на никой не му направи впечатление?! Впрочем, Папазов тогава се изказа много грозно изобщо по темата за жените. Изобщо, държа се като з…ик, какъвто е най-вероятно в живота си. Но, никой дума не каза тогава. Впрочем, Tullamore Dew също трябва да са внимателни с това, кой ги рекламира. И без друго, Тото много шора в ефир…

# 132
Аз гледах видеото днес, понеже е навсякъде из фб и се чудя как е нямало реакция още при излъчването му, а чак покрай историята с момичето сега, се сетиха хората, че такива „мъжкарски” изпълнения не са редни.

# 133
  • софия
Не следя тотко, измислените и откровено подвеждащи истории на смешника клашъра и останали подобни същества, които изкарват пари от масовата простащина и неграмотност. Дори и сега отказвам да гледам въпросния клип. Няма как да знам коя е поредната свинщина, която са поднесли. Аудиторията им е на тяхното ниво и голяма част дори не е осъзнала какво е чула. Сигурно и много се е смяла, защото умният водещ-идол се е забавлявал.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 20:15 от zvаnchе

# 134
  • Пловдив
Barbarella никога до сега не съм гледала подкаст на Тото и не мисля да гледам такъв. За това чак днес разбрах за тази случка.

Опитах да си представя следното:
Прибирам се от работа и намирам 16-17 годишната ми дъщеря, вързана с белезници за парното, плачеща и с обръсната глава. Съществото ми се обърна само при мисълта. Не искам да знам какво са изпитали цялото семейство На това момиче. Годините бяха мутренски и кой знае как са треперили.

А този мазен Тити да вземе да се скрие някъде. Че чак ще пита какво толкова било станало.

Общи условия

Активация на акаунт