Звездни компромати - Август' 23

• 364 320
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Какво ѝ е на Хейли? Екстра си е.

# 1 531
Хейли поне не ръси обиди по адрес на мъжа си пред всички.
ДжБ много грозно поведение към нея. Не знам как го търпи този.

# 1 532
Да, тя "ръси" за Селена, а после й се извинява и я моли за помощ, за да спре хейта срещу себе си.

# 1 533
Не съм чула Хейли да говори нещо лошо за Селена - преекспонирани измислици на лудите фенове.

# 1 534
Разводът на Бритни ще е грозен. Сам Асгари е подал молбата за развод с претенции за издръжка, тя да поеме адвокатите, както и да се обяви предбрачния договор за нищожен, което би означавало много повече пари за него. Поредната отвратителна история в живота на това момиче....

# 1 535
Бог няма милост към това момиче. Отредил ѝ е най-лошите родители, близки, приятели по житейския ѝ път. Дано бъде много силна, но така като гледам май е стигнала максимума на силите и търпението си. Дано пиявиците край нея не я принудят да посегне към живота си в един момент.

# 1 536
Богиня и на 20 и на 70!

# 1 537
А дали не беше по-добре да остане под попечителството на баща си?
В последната година се нагледахме на "свободата" й.
Психически е нестабилна и има нужда от настойник.
Господ няма работа тук.

# 1 538
  • на село
Бритни има нужда някой да я контролира.
Голямо драпане да се освободи от попечителството си, за да върши глупост след глупост. За добро или лошо, няма намесено още едно дете тук. Не че не се пробва този да я върже.

# 1 539
Толкова е отвратително да си под попечителство на баща си на 40, че разбирам защо Бритни драпа да се измъкне от това по всякакъв начин. И аз бих правила същото в това отношение.

# 1 540
Защо да е под попечителството на баща си? Нали и той е от цоцащите. Има и тя спешна нужда от искрен човек, който да я обича. Само любовта би ѝ помогнала. Съща наша Андреа ми е в някои отношения, всяка с нейната си причина да върши тъпотии. Жал ми е и за двете.

# 1 541
И защо този трябва да го издържа? Егати използвачите! Жалко за Бритни, има талант, но парите ли или тези покрай нея я превърнаха в развалина. Дано намери сили, а не извърши някоя глупост.

# 1 542
В ТикТок попаднах на откъс от някакво старо интервю на Шарън Осбърн, в което тя потресаващо казва за Бритни: “Тя е жертва. С майка си бяха наели един ужасен апартамент, в който беше кучи студ, за да ходи тя по концерти и да работи, докато брат й и сестра й си бяха вкъщи на топло с бащата. По-късно като ходеше по интервюта, мениджърът й, който й беше гадже, и казваше в слушалка в ухото какво да говори”.

# 1 543
Отвратително.

# 1 544
  • Viena
Графа и жена му🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 00:32 от Emma99

Общи условия

Активация на акаунт