Звездни компромати - Август' 23

• 364 318
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 545
Кои и какви са тези?

# 1 546
Бритни е наела най - добрия бракоразводен адвокат в Холивуд, Лаура Васер. Тя помогна на Джони с изнудването от бившата му. Сега отново се заема с изнудване. Ако тя не я отърве, няма кой друг да го направи. Жал ми е за нея. Мисля че е наивна, макар и с психични проблеми.

# 1 547

Ето че има и мъже сребролюбци.
Точно пък в тази любов никак не мога да повярвам.

# 1 548
Е, колко да е несериозно. Само красивите ли имат право на любов. Шегувате се, нали? Тия не ги знам кои са, но изказването е много кофти.
Пп Явно някои са пропуснали уроците по човечност и разбиране към хората различни от тях.
И да ви кажа едно, много "обикновени" и "невзрачни" хора имат това за което други "красиви" цял един живот мечтаят. Пък вие си "красивейте" и чакайте голямата любов или големия.. Нале!!!

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 00:50 от Джаста Праста

# 1 549
  • Rock & Roll feeling ...
Да бяха само сребролюбци. То има и такива дето обичат да ги пляскат и да ги таковат ... Та сребролюбци...
Всичко вече допускам. Тези двамата може да си имат роли и така да им е добре.
Като се замисля, хич и не искам да знам.

А моята любимка Лима се е подмушвала. Въобще не е стои. И се гримира ужасно.
Голямото й момиче е цялото на Марко, ех ...

# 1 550
Бритни не е толкова наивна. Едно от условията да се прекъсне попечителството на баща й е било тя да има семейство. Така че това момче си е изпълнило функцията и сега е чао. С Бритни бързо ще се разберат за издръжка, тя няма да го бави, освен ако той не е решил да се прави на важен.

# 1 551
  • Glasgow
И аз мисля, че мъжът на Бритни може да е бил само пионка, колкото да се отърве от попечителството. Но пък те май имат дълга връзка преди това...5-6г. Кой мъж би си пропилял най хубавите години с ментално нестабилна жена, заради някаква си издръжка. Дано вече спре с тези налудничави танци, последно на един пилон в тях се снимаше. Не че е лошо, моя позната ходи на такива танци както на тренировка, но не поства онлайн 🤦🏻‍♀️

# 1 552
Брак, който просъществува само 14 месеца едва ли ще донесе издръжка на този жених. Дано Бритни има добри адвокати.
Да си припомним обществените нагласи когато драпеше да се оттърве от попечителството на баща си. Искаше и дете от него.
Никой не може да я обича така както собствените й родители. При нея нещата са много сериозни вече.

# 1 553

Ето че има и мъже сребролюбци.
Точно пък в тази любов никак не мога да повярвам.

Алексис е милионер.

# 1 554
  • София
Мъжът на Серина Уилямс е доста богат и вярвам, че е с нея точно по любов. Доста грозно се изказвате.

Тейлър Суифт
Скрит текст:

# 1 555
  • София
Абе в нейния случай с родителите съм с едно наум. Ако не издържаше тя целия катун, да кажеш, пе много я обичат- ама нея си я държаха като кокошката, която им снася златните яйца.
Много деца звезди напоследък проговориха за отровните си родители и то наистина, трябва да си малко нещо не наред с главата да буташ детето си в тези среди, само, за да те издържа.
Мисля, че не е преведена на български книгата на Джейн Макърди "I'm glad that my mom died", но е много показателна, тя наистина се оттървала чак след като майка й е починала и е започнала сама да взима решения и е спряла да се снима. Подобни неща разказваше и единия брат близнак, който играеше сина на Рос в приятели. Те пък не поддържат връзка с майка си.
Дано успее някак да се измъкне и Бритни, твърде много години е живяла като златна кокошка на цяла орда роднини, стига им толкова, да се хващат да поработят и те малко.

# 1 556
  • София
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Блейк Лайвли
Скрит текст:
Криси Тейгън
Скрит текст:
Миро
Скрит текст:

# 1 557
  • София
Напълно съм съгласна с горното мнение. Много ми е жал за Бритъни. Искам да намери истински приятел.

# 1 558
Миро на снимката изглежда малко на черешата. Да не би да е стара?
Той нали стана въздържател вече.

# 1 559
  • София
Миро вчера беше пуснал тази снимка, предполагам, че е нова.

Не съм разбрала, че  Доминик Пърсел е сгоден за майката на Майли Сайърс. Много остарял ми се струва, а колко го харесвах в "Бягство от затвора".
Скрит текст:
Робърт Де Ниро, приятелката му и бебето
Скрит текст:
Ума Търман с баща ѝ
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Джесика Алба