Звездни компромати - Август' 23

• 364 303
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 575
Серина и Винъс Уилямс са от много заможно семейство.
Моляя? Ама как пишеш такива неща, откъде имаш тази информация?
Аз пък ще ти кажа, че са от бедно семейство, просто таткото е бил доста упорит и отдаден на потенциала на дъщерите си. Гледай филма Методът Уилямс и ще разбереш за какво иде реч.
Заможно им било семейството, ама друг път.

И за мъжа на Серина, беден бил. Беден, ама друг път.
.  Точно! По спомен говоря, но още с рождението на децата си, баща им определя кое  с какво поприще да бъде. Мисля, че за синовете бе определил  професии на адвокат и лекар. И яка гонка!

Бащата произхожда от бедно семейство, но към момента, в който той се захваща да прави от Винъс и Серена тенисистки, той вече е доста състоятелен. Те са разполагали с най-доброто като материална база, за разлика от Шарапова например, и с това винаги е бил един от доводите на конкуренциятя защо те се справят по-добре, наред с обидите, че приличат на мъже. Да, той става техен треньор, но защото е преценил, че ще ги тренира по-добре и заради някакви съмнения в расизъм мисля при предишния им треньор, който е тренирал много звезди.

Изобщо не твърдя, че мъжът на Серина е беден. А и той не изглежда от хората, които залитат по луксозни придобивки и лъскав лайфстайл.

# 1 576
Анджелина изглежда доста нещастна.
И все оставам с впечатлението, че много известните хора страдат доста от тази слава, която косвено съсипва живота им - Анджелина с красотата си, Бритни с таланта си, и още много други. Колко момичета и жени са искали да са като тях, а те хич не са за завиждане.

# 1 577
Алексис Оханян е един от основателите на Reddit и е милионер. Не е опрял до парите на жена си.

# 1 578
Да... славата е гадно нещо... нямат грам спокойствие...

# 1 579
Много се смея с вас. Ако Анджелина е нещастна, кой е щастлив? Морна се вода не е напила. Кой беден, кой нещастен, а те светомни звезди и всичко им осигурено. Домове, пари, деца, пътувания.

# 1 580
Част от придобивките, които очакват футболистa Неймар с трансфера му в Саудитска Арабия 😳😳😳🤑🤑🤑
Скрит текст:
Вече се притеснявам къде ще си похарчи парите.😁😁😁

# 1 581
Добре де, за какво му е на някой къща с 25 спални и 3 сауни? Иначе толкова екстри за един мързелив футболист..

# 1 582
Със сигурност е мързелив... Joy

# 1 583
Ема то така с един шофьор… ми ако иска да излезе с две коли човекът, какво… ще трябва да кара едната ли. Тегава работа.

# 1 584
  • София
Част от придобивките, които очакват футболистa Неймар с трансфера му в Саудитска Арабия 😳😳😳🤑🤑🤑
Скрит текст:

Това не е нормално, за някакъв ритнитопковец. Разбирам, че нямат какво да си правят парите, ама все пак Close

# 1 585
  • До морето
И 500 000 евро за всеки пост промотиращ Саудитска Арабия. Да си оправят малко законите и тогава да се промотират. Аз бях тръгнала да гледам билети за Рияд, че сина ми е болен фен на Роналдо, ми като почнах да чета - достраша ме. Там опандизват за голо рамо или бира....
Иначе се промотират и щели да се правят туристическа дестинация.

# 1 586
  • Glasgow
Може да си отвори Airbnb в имението да изкара допълнително за черни дни😄едва ли ще ползва повече от 5 спални колкото и жени и деца да има

# 1 587
Футболните трансфери явно сега стават популярни, благодарение на наливането на пари от Саудитска Арабия. А всъщност огромни пари се въртят от много, много години, просто не достигаше до толкова хора, които не се интересуват от футбол. Дори тук само преди ден не се направи разлика между Роналдо и Кристиано Роналдо, то чак някой пожела да се изписват по две имена 😂

# 1 588
  • София
Везенков и приятелката му.
Скрит текст:

# 1 589
Много се смея с вас. Ако Анджелина е нещастна, кой е щастлив? Морна се вода не е напила. Кой беден, кой нещастен, а те светомни звезди и всичко им осигурено. Домове, пари, деца, пътувания.
Абе да ти кажа, Благодаря за тяхното щастие, не го искам, нито славата им. Sad И какво като имат толкова пари, като останаха без тела и акъли.

Общи условия

Активация на акаунт