Звездни компромати - Август' 23

• 364 315
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 560
Сам сега обвинява Бритни, че веднъж тя го фраснала в окото и го насинила, докато спял, друг път го ухапала. Вероятно ще добави и домашно насилие към изнудването. Класика..  Иска ми се тя да се справи с това, да си обърне внимание на психичното здраве и да престане с тези нелепи полу голи клипчета.

# 1 561
Серина и Винъс Уилямс са от много заможно семейство.

Бритни толкова пари има, а все едно не си е купувала дрехи от поне 20 години - ниската талия, бюстиетата, всичките ѝ дрехи са май от времето, когато пееше.

# 1 562
  • Glasgow
И тези евтини одърпани екстеншъни, квартални фризьорки биха и направили по добри

# 1 563
  • на село
Бритни е психически нестабилна. Да не кажа нещо по-силно, че не съм специалист. Такива хора трябва да бъдат под наблюдение. Много от тях не оцеляха, току пред очите на света, да не изброявам.

# 1 564
  • Glasgow
Дейлито- Бритни изневерявала (не съм го чела)
Скрит текст:

# 1 565
Като има проблеми Бритни по нормално ще е да има страничен попечител, не роднина да  и скубе  и живее на гърба на доходите  и. Секс ще намери с кого да прави.

# 1 566
Анджелина изглежда стара и изхабена.

# 1 567
  • София
Моляя? Ама как пишеш такива неща, откъде имаш тази информация?
Аз пък ще ти кажа, че са от бедно семейство, просто таткото е бил доста упорит и отдаден на потенциала на дъщерите си. Гледай филма Методът Уилямс и ще разбереш за какво иде реч.
Заможно им било семейството, ама друг път.

И за мъжа на Серина, беден бил. Беден, ама друг път.

# 1 568
Моляя? Ама как пишеш такива неща, откъде имаш тази информация?
Аз пък ще ти кажа, че са от бедно семейство, просто таткото е бил доста упорит и отдаден на потенциала на дъщерите си. Гледай филма Методът Уилямс и ще разбереш за какво иде реч.
Заможно им било семейството, ама друг път.

И за мъжа на Серина, беден бил. Беден, ама друг път.
.  Точно! По спомен говоря, но още с рождението на децата си, баща им определя кое  с какво поприще да бъде. Мисля, че за синовете бе определил  професии на адвокат и лекар. И яка гонка!

# 1 569
  • София
Подобни коментари са ми много неприятни. Никой незнае какво е под завивките, но тази негативна презумпция, че всички богати и известни са нещастни е просто компенсаторен механизъм.
Понякога е добре да се виждаме, когато се погледнем в огледалото, защото поне аз, не съм красавица.

# 1 570
Много смешно ми стана от пренебрежителното изказване към Серина Уилямс. Тя е един от най-успешните спортисти на нашето време - жена, спечелила 23 титли от Големия шлем включително след като се върна от майчинство плюс още не знам колко злата от Олимпиади.
Да, сигурно е много нещастна и сигурно е супер скучна личност, та да няма с какво да привлече мъж. Къде къде пред нея са разни Биометки и Атанаски, коментирани тука в темите - за мен пък това са жени с празно съществуване и известни благодарение на това, че са се хванали с някой, който има пари, защото самите те нямат качества да ги изкарат.

# 1 571
Анджелина изглежда стара и изхабена.

Сигурно защото си махна яйчниците. Вкара се в менопауза. Но и доста неглижира визията си. Сякаш вече не иска да е жена и да се старае.

# 1 572
  • Glasgow
Част от придобивките, които очакват футболистa Неймар с трансфера му в Саудитска Арабия 😳😳😳🤑🤑🤑
Скрит текст:

# 1 573
Анджелина на колко години си е махнала яйчниците?

# 1 574
леле

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 20:17 от DanielaSt.81

Общи условия

Активация на акаунт