Звездни компромати - Август' 23

• 364 268
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 680
На любовниците боят им е малко, на прелюбодейците също.

# 1 681
  • Варна
Мария Шарапова е с генетична предразположеност към диабет и поради тази причина в продължението на години е използвала широко разпространено в Източна Европа лекарство " милдронат". То не е било в списъците със забранени вещества и тя го е използвала напълно легално. Така до 2015-16 г. когато вече е включено в тези списъци, а личният и лекар не е направил справка да провери актуализирането на списъка. Твърди се, че една от съставките на това лекарство увеличава издръжливостта по време на тренировка. Имаше и някакви скандали/ подигравки в САЩ във връзка с това, че рекламира бонбони/ сладки изделия, човек като нея с диабетна предразположеност. Доста загуби покрай този допинг скандал Мария Шарапова - Найк прекратиха договора си с нея, бонбоните, предполагам има и още. Бегли  останали спомени.

На Серина Уилямс не харесвах поведението на корта особено когато губи. То е едно театралничене, фасони, крясъци, опит за разконцентриране на противника и подобни. Твърдо не. Външен вид не коментирам. Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 18:18 от floren

# 1 682
Не знам винаги съм изпитвала съжаление към жените ,които се разправят с любовници ,но си седят с този мъж.

# 1 683
То и тези, които знаят какво правят мъжете им, но пак си седят, също са за съжаление.

# 1 684
Предполагам жените на такива като здравко имат материален интерес да се бият с всяка нова звезда, но на мен са ми интересни мъжете в случая - седи и гледа отстрани коя коя ще набие, да си тръгне с нея...

# 1 685
Шарапова не само рекламираше бонбоните, не бяха ли и като цяло нейни? Името беше Шугарпова или нещо подобно.

# 1 686
Всеки си има гледна точка ,за мен е жалко да се разправяш с жената-мъжът има ангажимент към теб .

# 1 687
  • Sofia
Пиронкова
Скрит текст:

Макариеви
Скрит текст:

# 1 688
Той имаше и друга приятелка, когато Христина забременя.

# 1 689
Христина трябва да изтрезнее. Тази жена не е последната, с която Здравко ще се задява. Всеки си решава какво е добро за него.
Била съм в ситуацията на Христина, при това с много по-малки на възраст деца от нейните и пак не съм отишла да оскубя никого. Затова и не разбирам нито нея, нито Колийн Руни, нито останалите жени, които обвиняват и преследват любовници. Мъж, който иска да живее като ерген, няма да се спре, защото сте му уплашили гаджето Simple Smile Той ще си намери ново после. Затова - гледаш само себе си и реално така никой друг не ти е виновен.

# 1 690
Не знам винаги съм изпитвала съжаление към жените ,които се разправят с любовници ,но си седят с този мъж.
Точно! В случая със Здравко това не му е първата изневяра, че да я разбереш жена му. Христина е с “рога” откакто са се оженили вероятно. Явно още не е свикнала с униженията, ама и не й се развежда. Здравко ли я издържаше, какво беше там?
А този Здравко се заглеждаше нагло и невъзмутимо по други жени още от Биг Брадър.
Е, да, то к*вите все невинни 😄
Не, не са невинни.
А понякога не са и к*рви. Случаи всякакви.

# 1 691
Обяснението на съпругите обикновено е че разни усойници “предизвикват” и се “слагат” на мъжете им, които са се “подлъгали”.

# 1 692
Всяка втора цигулка е ужасно жалка. Да си с мъж, който има семейство е голямо дъно. Даже ми е жал, че такива никой не ги е възпитал и научил как да уважават останалите.

# 1 693
  • Варна
Шарапова не само рекламираше бонбоните, не бяха ли и като цяло нейни? Името беше Шугарпова или нещо подобно.

Да, сега проверих. Нейна е марката бонбони и сладки изделия. Спомнях си марката като " Шугърова", пък то било " Шугърпова". Smiley
Скрит текст:

# 1 694
Жалко е да си любовница, жалко е мъжът ти да ти изневерява, пък ти да си стоиш като глупачка и да му биеш любовниците, въобще от която и страна да си - все е дъно, все е жалко. Само мъж да си на тоя свят е голяма гордост, пък дали рогоносец или фустогонец - все тая!
Я се съвземете малко, животът поставя хората в различни ситуации, големи заклеймявания, голямо нещо. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт