Звездни компромати - Август' 23

• 365 781
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 355
Не мога да разбера каква е тази мода - дисни нос, брадичка баба Яга. 😅

# 2 356
Една страхотна изненада за 23 рожден ден на прекрасната Боряна Калейн 😊.
https://fb.watch/mBWb6gecKF/

# 2 357
  • Sofia
Чехълът е още по-фрапиращ…мръсен и смачкан 🧐

# 2 358
На последната снимка на топмоделката липсва един омачкан вестник, в който си е завила кренВришите и ютеницата, с които е обядвала.

# 2 359
Според някои източници, царската щерка не се е явила в полицията днес, освен това вече била напуснала и страната.

# 2 360
Не я знам коя е тази мома, но е уау в тяло и в лице е нежна, но не се знае дали на живо изглежда така.
И кво ми ги качвате по вечерно време?! Таман бях набарбалюцала един леген салата! Ся ще ям самл половината! Каква е тази талия!!? Фотошоп! 😅🤣😆
Каква е тази мода да се изрусяват мъжете, като Азис през 2003, защо?!

# 2 361
  • Варна
При повечето такива устни (като на Теди В), които съм виждала на живо (а и на някои не съвсем оправени снимки също си личи) има един такъв смешен ефект, че понеже устните са високи и хвърлят сянка, отзад седи все едно не са си обрали мустачките Smiley Много е смешно, и се забелязва повече като минат през солариума.
И всички имат едни много характерни назолабиални бръчки.
Може момичето да е на 20 г., но има тези назолабиални бръчки.
Как не си ги виждат, не знам!

# 2 362
Много ми е хубав Атанас Колев. Сякак го взимам
Жалко, че сигурно е с труден характер, и най-вероятно от сутрин до вечер е напушен... Интересно ми е какво стана с неговата специализация. Ако все още са заедно с Лидия, може да се е боядисал за да си отиват

# 2 363
Според някои източници, царската щерка не се е явила в полицията днес, освен това вече била напуснала и страната.
Егати държавата сме! И язък за суперлативите на Муньо, как била човек на реда и т.н. В Ева го четох.

# 2 364
Фолк Звездата Мария с грубо нарушение на пътя!
Фолкпевицата кара скутер без предпазна каска и по никакъв начин не се е обезопасила, обличайки марков розов спортен екип.Припомняме, че според Закона за движение по пътищата всеки, който управлява мотор, мотопед или скутер, е длъжен да използва предпазна каска.

# 2 365
Егати държавата сме! И язък за суперлативите на Муньо, как била човек на реда и т.н. В Ева го четох.

В дира пише, че адвокатката ѝ е била зад граница и затова Калина не се е явила. Очаква се да ѝ предявят обвинението другата седмица.

# 2 366
  • Glasgow
Жаки, поздрави с тукашната изрусена мода😁🙈 (бивша звезда на Селтик, отиде да играе в Саудитска). В Свищов преди 20тина години момчетата така се изрусяваха на кичури
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:28 от Jokerr

# 2 367
  • Варна
Ан Хатауей и Скарлет Йохансон, 2002 г.
Скрит текст:

Мишел Пфайфър, Джоди Фостър и Мег Райън, 1999г. (за Vanity Fair)
Скрит текст:

Линда Грей, 1959г. ( Сю Елън Юинг от сериала " Далас")
Скрит текст:

Моника Белучи.
Скрит текст:

# 2 368
Да ви разнообразя с една звездна сватба. Маргарет Куали, дъщерята на Анди Макдауъл, се е омъжила преди 3 дни. Сред гостите са Чанинг Тейтъм, Тейлър Суифт, Лана дел Рей. Май са по-скоро гости по линия на съпруга Джак Антоноф.

Скрит текст:

[url]

Аз съм я гледала в "Имало едно време в Холивуд", и въпреки че не ми е красавица, беше доста убедителна като невръстна прелъстителка.

# 2 369
  • Sofia
Прелестите на Лени Клум по бански. Не е за вярване, че са естествени, но пък от години си ги носи, а е едва на 19г
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт