Звездни компромати - Август' 23

• 365 756
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 340
Мисля, че снимка на помен е абсурдна.

# 2 341
Топ е! И гоблените отзад за разкош Joy
Маринела и Кремена Халваджиян много ще си паснат.
Ха! Родени са за бестита! 😆
Да веят афро плитки заедно и да цъкат селфита с 25 филтъра от поредното "елитно" парти.

# 2 342
  • Rock & Roll feeling ...
Ваня Ч. се снима с покойник, то от опело ...

Снимали, снимали, ама защо публикуват?! Да си го държат за спомен за тях.

# 2 343
  • София
Ваня Ч. се снима с покойник, то от опело ...

Снимали, снимали, ама защо публикуват?! Да си го държат за спомен за тях.

Наскоро един приятел във фейса беше публикувал такава снимка, от църква, с трупа на човека. Направо бях в шок. Написах му, че е малоумен. Докладвах снимката. Нямало нарушение на правилата, според фейсбук...

# 2 344
Да, както казва Кактуса, снимали сте се - ми добре де, що на IG. Но това са Десито и майка й… аристократи, не са с басмени роклички от Надежда. Къде са те, къде сме ний.

# 2 345
Снимки от погребения е имало винаги, опело и т.н. Едно време е било традиция. Та няма нищо странно.
Просто сега има къде да си ги качат, че да гледат хората.

Такса от 9300Е не е кой знае какво, много неизвестни семейства могат и си го позволяват.

# 2 346
Много зловеща традиция, но е факт. Официални снимки с фотограф, от... погребение. Не знам кой би искал да пази такъв спомен, но е факт, че и в моето семейство има такъв архив от погребенията на прабаби и прадядовци. Брр 😵‍💫

# 2 347
Марая кога най-накрая ще завърши, та да си отдъхнем?😆

# 2 348
  • Viena
2008 набор е ,има време😅😅😅

# 2 349
Деси Цонева на помена на баща ѝ. За мен е странно да се снима такова събитие.  Макар, че след като имаше човек, който снимаше на видео опелото на дядо ми, едва ли може нещо да ме изненада. Ама важното е, че момчето е с маркова тениска
Скрит текст:

Тениската на момчето е нормална за възрастта му - черна с надпис на марката. Знам, че на потребителките синовете тийнейджъри са образец на елегантност, но аз друго виждам по българските и чужбински улици. Защо обаче им трябва снимка от опелото и аз не разбирам.

# 2 350
  • До морето
И на доктор Жаси е там детето. Нали онзи ден имаше снимка от първия учебен ден. То стана масово това училище, язък!

# 2 351
На Бербатов децата май  учат в АЕА.

# 2 352
Деси Цонева на помена на баща ѝ. За мен е странно да се снима такова събитие.  Макар, че след като имаше човек, който снимаше на видео опелото на дядо ми, едва ли може нещо да ме изненада. Ама важното е, че момчето е с маркова тениска
Скрит текст:

Деси Цонева на самото погребение на баща си правеше интервю от хората, които бяха дошли да го уважат. Дебнеше ги с един микрофон и ги караше да кажат няколко добри думи за него.
Малко извратено разбиране за почит на мъртвец, но явно нея това не я притеснява.

# 2 353
Не знам откъде ми се появи тази моделка в ИГ. https://instagram.com/teri_svechevaaa?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Скрит текст:
Разбира се, гадже на някой си.
Някой може ли да ми каже как се изпитва щастие от визия?
Скрит текст:

# 2 354
Хубава е, но си има корекции.
Перушината по плочките разваля красотата на другите плочки 😃

Общи условия

Активация на акаунт