Звездни компромати - Август' 23

• 365 709
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 325
Стоичковата Мика не беше ли на някакво директорско място във Футболна лига/ федерация? Коментирахме тук "ценза" ѝ помня.

# 2 326
Милата жена, като чуя такова нещо и почвам да се радвам, че са се отървали. Ничие достойнство не трябва да бъде потъпквано. За това и Принцеса Шарлийн, за която вчера имаше статия, че живее в Швейцария и "Тъй като е съгласна да поема обществени ангажименти с Алберт, й позволяват да вижда децата" винаги съм я смятала за най-нещастната жена на света.
Принцеса Шарлин и Теди Велинова са в малко различни ситуации ми се струва.
Шарлин е шампион по плуване. Искала е да избяга от сватбата си - върху нея е имало обществен и политически натиск. Дори им слух, че са й взели паспорта като разбрали, че не иска да се жени.

Теди Велинова се жени, защото са й угодни стандартът и статутът, който съпругът й е осигурявал. Тя без него дали щеше да обиколи предаванията и кориците на списания.

# 2 327
Милата жена, като чуя такова нещо и почвам да се радвам, че са се отървали. Ничие достойнство не трябва да бъде потъпквано. За това и Принцеса Шарлийн, за която вчера имаше статия, че живее в Швейцария и "Тъй като е съгласна да поема обществени ангажименти с Алберт, й позволяват да вижда децата" винаги съм я смятала за най-нещастната жена на света.
Принцеса Шарлин и Теди Велинова са в малко различни ситуации ми се струва.
Шарлин е шампион по плуване. Искала е да избяга от сватбата си - върху нея е имало обществен и политически натиск. Дори им слух, че са й взели паспорта като разбрали, че не иска да се жени.

Теди Велинова се жени, защото са й угодни стандартът и статутът, който съпругът й е осигурявал. Тя без него дали щеше да обиколи предаванията и кориците на списания.
Аз съм съгласна с различните ситуации, това с паспорта май дори не е само слух, а е съвсем реално. Просто ситуациите, в която едната може би неволно, другата против волята й, са сходни. Той и Енчев не е принц на Монако, ама явно претенциите му са същите.

# 2 328
Велинова и Енчев имат ли брак?

# 2 329
Едната е направила опит да избяга, другата се е съгласила на брак и й е било платено с медийни изяви, издръжка на децата в елитни училища и с уроци и подпомагане на "кариерата" й. Може би не е получила любов. Но дали тя не е знаела още в началото какъв е Енчев. За него има слухове, че не е хетеро.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 12:04 от Linda*kiss

# 2 330
Теди Велинова завинаги ще я запомня с боя, който спретна на една репортерка от вече несъществуващото “Сигнално жълто”. Доста злобна женичка, за която нямам съмнение, че е безкрайно меркантилна.
Не бих могла да съжаля човек, който съзнателно се е поставил в позиция да изпълнява команди като куче и да живее по сценарий за пред хората. В крайна сметка не си избираме родителите, но си избираме хората, с които да се възпроизведем.

# 2 331
Не бих могла да съжаля човек, който съзнателно се е поставил в позиция да изпълнява команди като куче и да живее по сценарий за пред хората.
Това исках да подчертая и аз.
То не бяха коледни снимки в декор, то не бяха костюмчета и превземки в студията.
Евтино е.

# 2 332
Скъпо, евтино, "тя сама си е виновна" е кофти наратив. Случката в ресторанта е била грозна. А той си има нова жена, доколкото знам е била сестра в клиниката му. Тези слухове за нехаресване на жени май ги има за почти всеки по-популярен мъж в България, и винаги се казва, сякаш е нещо много лошо...

# 2 333
При повечето такива устни (като на Теди В), които съм виждала на живо (а и на някои не съвсем оправени снимки също си личи) има един такъв смешен ефект, че понеже устните са високи и хвърлят сянка, отзад седи все едно не са си обрали мустачките Smiley Много е смешно, и се забелязва повече като минат през солариума.
Освен ефекта на мустак, имам познати, дето си кривят устата и говорят някак си настрани, заради подутите устни.

Това и фъфленето си е едно на ръка Smiley

# 2 334
  • Бургас
и понеже скоро не е била повдигана темата Laughing
И щерката на Емилия в скъпарското училище, където учи Марая на Отварачката
стига вече с тая Калина и "МОЛ"-а, пардон, уютната къщурка на Биометови.

# 2 335
Вдигнала е нивото Емилия. Ако не се лъжа, момчето учеше в някое от по-нископлатените ЧУ.

# 2 336
  • До морето
Според мен Теди Велинова си го обичаше онзи психопат Енчев, затова й беше толкова стресирана горката, сакън да не стъпи накриво.

Те с Велислава Каймаканова май развалиха дружбата и вече не правят каравани.

# 2 337
Дали Коко Динев плаща таксата на сина си или новия абажур?

# 2 338
  • На морето!
Николчето Станкулова да не е бременна? Гледам я в прогнозата пак с широки около талията дрехи.

# 2 339
Деси Цонева на помена на баща ѝ. За мен е странно да се снима такова събитие.  Макар, че след като имаше човек, който снимаше на видео опелото на дядо ми, едва ли може нещо да ме изненада. Ама важното е, че момчето е с маркова тениска
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт