Звездни компромати - Август' 23

• 365 708
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 775
Диона и Джиджи Хадид - нерде Ямбол, нелде Стамбол…
Веднага се разменям с 20 и няколко годишна супер моделка - милионерка, пък нека изглеждам нечистоплътна пред високите стандарти на бг мама 😀

# 2 776
Джиджи и сестра й - нечистоплътни!?? Млади жени, поддържани до съвършенство, изкарващи милиони от външния си вид, дъщери на милионер и бивш модел, гаджета на супер звезди - били нечистоплътни….

Понеделникът започва с хумор.

Забавлявайте се!
Това не променя мнението ми как ми изглеждат и какви асоциации навяват.

# 2 777
  • София
Лени Клум с баща си....явно са си оправили отношенията. Тя май е осиновена от Сийл. Thinking
Скрит текст:
Този никак не ми прилича на Флавио Бриаторе.

Допълвам се. Разцъках негови снимки и може и той да е. Просто доста остарял. Видях и още снимки на него и дъщеря му. Дано му е дошъл акълът на дърти години, че голяма излагация беше с нежеланието му да признае детето за свое. Той има и един син.

# 2 778
  • на пистата
Ще и се на Белучи да изглежда като на корицата.Папарашки снимки
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 779
Като гледам снимките на Белучи, винаги се сещам, как разказваше, че за една корица не са успели да затворят роклята й отзад и са я оставили отворена. Останалото екипът е направил, за да е приемлив резултатът. Аз съм за подобна самоирония, но не изключвам и фотошопът от последните цитирани снимки да й е по-скоро наложен. Съгласна съм обаче и че тя не успява да адаптира стила си.

# 2 780
На мен ми харесва Белучи на папарашките снимки. С къса коса?

Може гаджето да я уморява, с Тим Бъртън се били загаджили... Blush

# 2 781
Петя Славова и Цветелина на Бойко са толкова преправяни, че не се знае как биха изглеждали без корекции. За баба Гала и Кремито Халвата да не отварям дума.

Топ е Моника!❤️

# 2 782
И аз вече  не я харесвам Моника.

# 2 783
Наживо Цвета в никакъв случай не изглежда като на снимката
Скрит текст:

# 2 784
Видимо Цветелина няма нищо освен ботокс, което вече не го броя за корекция. Няма пилени носове, дълги брадички, огромни джуки. Има си го нормалното за възрастта леко хлътване на очите. Ако има нещо преправяно, е пипано много добре.

# 2 785
Сигурно и друго има ,но изглежда много добре.

# 2 786
Извинете, но тази снимка на Цветелина от коя година е? Тя изобщо не изглежда така.

# 2 787
# 2 788
Докторката в зора да изпъкне ще предобри нещата.

# 2 789
Не може да й се отрече на доктор Жаки, че много се старае. В деветия е сигурно, а грим, бижута… всичко нагласено.

Но така са докторките - решат да потренират, пък сложат гривни, часовници, лека очна линия. Не ги разбираме ние тези работи 😂

Общи условия

Активация на акаунт