Звездни компромати - Август' 23

• 364 063
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 835
Това, че някои жени не могат да спортуват докато са бременни, не значи, че тези които могат, трябва да се скрият някъде.

За това как изглежда бременната в 9 месец не е най-важен спортът, а как е изглеждала преди да забременее и как се е хранила по време на бременността.

Ресурсите на Жаси са най-вече в обгрижването на децата, все пак има три. С първа бременност е лесно да си в топ форма, като имаш да се грижиш само за себе си. Ама като след работа, се наложи да тичаш до ДГ, да водиш на тренировки, школи и да решаваш домашни, е малко по-трудно да си обърнеш внимание.

# 2 836
А, а Кобилкина беше станала огромна като бременна, ама видимо щастлива На мен ми действаше много освежаващо, като видех нейни снимки.

# 2 837
С тая жълта коса… абе не беше много хубава Жаси 😂. Преди корекциите съм я виждала в ресторант Чинечита в Драгалевци с разни кавалери. Не беше нищо особено, и лицето й беше едно бузесто, макар че беше слаба. Но то и Светла, и други какви бобри неоправени бяха… а ето сега бизнеси въртят, доктори стават, пижами продават 🤣

# 2 838
  • Glasgow
Тя Светла и сега не е хубава 🤷🏻‍♀️

# 2 839
Жаситу преди корекциите:
Скрит текст:
Ооо Боже, чак сега разбрах, коя е! На инста снимката бременна няма нищо общо със себе си.
Мн още мога да напиша, но ще си разваля настроението

# 2 840
Светла преди корекциите , а и след тях ми е обикновена . Не са манна небесна тези корекции , важно е и изходното положение .

# 2 841
  • в пералнята
С корекции или без, са си все толкова семпли, колкото и преди. Жалко, че не си използват ресурсите по-добре. И дано поне за децата си да помислят в това направление. Защото мозък още не се инжектира толкова успешно, колкото ботокс.

# 2 842
Децата им учат в топ училища, после вероятно чужбина пак елитни, ще попият от средата и ще са по- добре от майките си. Тях няма кво да ги мислим:)

# 2 843
Ох, като се почне...Ако има корекции - много е преправяна, ако е сбръчкана - много е стара, защо не се поддържала. Ако тренира  -лошо, ако не тренира - запусната е, дебелана. Изобщо, няма угодия Simple Smile

# 2 844
Колко време ще има за тренировки и поддръжка Жаси, ако си гледа сама (трите) деца, върши домакинска работа и работи на пълен работен ден. Въпросът ми е риторичен, естествено, че хората с пари имат времето, културата и възможността да се погрижат за здравето и външния си вид повече от тези, на които липсват време и пари.
Никой не отрича важността на дисциплината и правилното хранене.

# 2 845
Децата им учат в топ училища, после вероятно чужбина пак елитни, ще попият от средата и ще са по- добре от майките си. Тях няма кво да ги мислим:)
Абсолютно.
Като се зажалят децата на богатите, а те всички в най- добрите училища и после в чужбина.

# 2 846
  • в пералнята
Да, да, то ако ставаше само с училища, лесна работа. Тя все пак и жаси има завършена докторантура.

# 2 847
  • София
Има възможности Жасмина и се възползва от благините по най-добрия начин. Ясно е, че не всички може да изглеждаме като нея в 9-ия месец, но не е и нужно.
Някой беше написал, че рискувала здравето на бебето си. По какъв начин по-точно? Със сигурност прави упражнения, съобразени със състоянието й. Трябва ли да е 100 кг и с оттекли глезени? Ражда деца, които със сигурност са обгрижвани и добре гледани, и които ще получат най-доброто образование, стига да имат желание да учат и да се развиват.

# 2 848
Най- добри и най- скъпи често се разминават сериозно.
Пример да давам ли? 😁

# 2 849
Откъде тръгва това за децата много ми е любопитно?

Общи условия

Активация на акаунт