Звездни компромати - Август' 23

• 364 093
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 850
Според мен Жаклин имаше предвид, че ще са по-добре от майките си, а не че ще станат с повече сиви клетки, отколкото са.
В крайна сметка трябва да има нещо навито генетично, което да се развие във времето.

# 2 851
Средата и образованието имат огромно значение, има деца осиновени в чужбина, наши ромчета или деца от третият свят, които едва ли имат гени на професори, но са постигнали много благодарение на средата на любов, на ресурса вложен в тях.
Та не са и само гени. То и Деса Цонева има не лоши гени ма кво се пръкна и не е само тя.

Българските майки, даже и чалгарки, като Мара правят най- доброто по техните сили за децата си.
Верно че тя малко не е ок за пример, защото Марая където и да учи гледа задника ма майка си в ИС и панаирите със Зверо… но може би все нещо е попила от средата в училище и ще направи различен избор от този на майка си.
Тя ще я прати и в чужбина почти съм сигурна.
И тогава детето ще има шанс да се откъсне от средата на майка и баба и.

# 2 852
  • в пералнята
Оу, да, Деси е чудесен пример. Завършила е италиански лицей, после май някъде в Италия учи, ама ей на, то не е само до училището и средата.
Това имах предвид и аз.
Пък те в тези "елитните" училища са основно децата на светлите и жаситата, колко пък да е висока летвата.

# 2 853
Шансът на тези деца е да се откъснат в чужбина, тогава вече ще си проличи дали ще продължат с чалгата и старите компании или ще дръпнат нагоре. Пожелавам им второто.

# 2 854
  • Glasgow
Ох, точно един изучен в чужбина лееше шампанско за десетки хиляди на Куршевел под звуците на Шушана или нещо от рода. То и "в чужбина" и в чужбина също има разлика...

# 2 855
  • София
Оф голям зор да ги ожалим тези деца на милионери. Какви са им училищата, какво им е възпитанието. 100% децата по кварталните училища, прибиращи се в панелките и виждащи очите на родителите си за по половин час дневно, защото са все на работа и като се приберат ги чака домашната работа, са по- добре от милионерските. И средата им по- добра, и образованието и са по- обгрижвани. Мир да има! Нека е така.

# 2 856
Да, да. Бедните богати деца 😂. Пускам сълза 🤣

# 2 857
И аз да попитам - а Гала кога?...
По-точно … Гала докога Simple Smile ??
За съжаление дъщеря й грам харизма няма Sad

И тя ли ще става водеща? На мястото на майка си, може би.

# 2 858
  • Glasgow
Е да но Марая не е точно дъщеря на милионери (беше спомената по горе). Зависи от "дипломатичността" на майка и. Може би би предпочела обикновено училище и среда, отколкото да гледа майка си по бельо из хотелски стаи и някакъв примат да я бие.

# 2 859
От децата на известните и богати българи колко са направили добра кариера  след образование в чужбина? Въпросът ми е абсолютно искрен, аз не се сещам.

# 2 860
От децата на известните и богати българи колко са направили добра кариера  след образование в чужбина? Въпросът ми е абсолютно искрен, аз не се сещам.

Александър Каролев например?

# 2 861
Да, така е, баща му беше умен и образован мъж, друга закваска. Различно от Мара, доста.

# 2 862
  • в пералнята

Александър Каролев например?
Ама той е син на Владимир Каролев, не на Мара или Светла.
Скоро при муньо гледах едната дъщеря на Фатих. Тя учила и живяла в Ню Йорк. Ами доста тъпо парче ми се видя, трудно ми беше да я разбирам...

# 2 863
Хрррриси и той е милионерско чедо, ама на, от Мара на Светлето. 😂😂😂 Като нЕмаш акъл и в Космоса да те пратят да учиш е все тая.

# 2 864
Има и много недържащи на общественото внимание, богати хора в България. Децата им са завършили университети в чужбина и си работят и се развиват в България и по света. Познавам достатъчно такива и на улицата никой не ги разпознава, те и не желаят повечето.

Наскоро гледах нещо и казаха, че не се знае кой колко пари има. В класации на Форбс и подобни, влизат само онези, който искат да обявят пред света с какви пари разполагат.

Общи условия

Активация на акаунт