Звездни компромати - Август' 23

• 364 063
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 820
Какви ресурси има Жасмина да изглежда добре като време, пари, достъп до специалисти, какви има средностатистическата бременна.

Е хайде сега, все ресурсите са ни виновни. По-малко и здравословна храна, повече движение (не е нужно да е пилатес с частен инструктор) и много неща могат да се променят. А има и много богати жени и мъже и изглеждат зле. Жасмина има воля за тренировки и хранене, не е само до парите. Виждала съм я във фитнеса - ами сама си тренираше, нямаше двама инструктора да я крепят.

# 2 821
Гимнастика за бременни е имало още по времето, когато майка ми е била бременна с мен (преди 50+ години) Smile Сега има фитнес за бременни, пилатес за бременни, йога за бременни, и достатъчно информация на една ръка разстояние, плюс проследяващия лекар, за да прецени човек дали, докога и с какво да се занимава. Когато човек е наясно със собственото си състояние и възможности, никой не може да му създаде нито нереалистични очаквания, нито да му вмени някакви комплекси.
Повечето хора се вдъхновяват от чуждите успехи, и извличат нещо за себе си, а не се смачкват.

# 2 822
Моника има нещо, което много по млади жени от нея не притежават. Класа. За мен е великолепно изглеждаща жена със стил.

# 2 823
  • Glasgow
Кобилкина преди няколко дни беше постнала снимка дето се виждаше повече от тялото и, в добра физическа форма предвид структурата и и имаше позитивен коментар от Петканова, на което Кобилкина отговори, че Петканова и е модел и винаги визуализира нея, колко е красива и как тича, та даже на счупен климатик във фитнеса и на 40 градуса се мотивирала да тренира. Чак на мен ми се приходи 🙈

# 2 824
Тя не е казала САМО ресурси, а че и те оказват голяма роля. И то, защото, ако ги имаш и са в повече, спокойно можеш да се грижиш за себе си, докато, ако ги нямаш и се налага да работиш до 7,5 месец, си представи бременна по 9 часа работни на ден понеделник-петък, а дали ще има енергия да ходи и да тренира... за яденто е ясно.

Всеки вика, че парите не са толкова важни, но всеки се стреми да ги има, защото с тях е по-лесно и се отварят всякакви възможности, нали Wink

# 2 825
И аз да попитам - а Гала кога?...
По-точно … Гала докога Simple Smile ??
За съжаление дъщеря й грам харизма няма Sad

# 2 826
  • в пералнята
Оф, моля ви, тя освен тренировки и "докторантура" какво друго прави с живота си?
Да я видя с 4 деца без помощ и на пълен работен ден с мъж, който взима 1200 лв заплата.
Като почнете да се захласвате по разни нереалистични киборги, направо се хващам за главата. И тя и Цвета са ... Да не ти проговорят, да не си ги срещал преди 10 години, че бие на кухо.

# 2 827
Сега, някоя бременна или наскоро родила жена ако реши да се сравнява с ИГ фотоси на жени в аналогично на нейното състояние, не трябва да се тръшка защо при нея нещата не се получават, а да си даде сметка колко различни сме всички. Ако ѝ е трудно да го приеме, не са ѝ виновни другите, а пълнежът (или по- скоро липсата му) в междуушното пространство.
И евалата на Жасито! Защото доста нейни "колежки" именно за да си запазят фигурите, раждаха в 7-ия месец.

# 2 828
Неин избор е какво прави с живота си , както и на всеки друг човек .
Няма прехласване , просто констатираме, че има воля и мотивация да тренира .

# 2 829
Жасмина има много богат мъж и използва “ресурсите”, за да се поддържа. Не краде.

# 2 830
  • Варна
Браво на нея.
На мен ми се спеше в деветия месец, въобще не ми е било до тренировка. Мисис Свят няма да ставам и се чувствам добре в сланините си, не искам и грам да се сравнявам с такива като Жаси, Гущерова и която и да е друга.

# 2 831
Тя не е казала САМО ресурси, а че и те оказват голяма роля. И то, защото, ако ги имаш и са в повече, спокойно можеш да се грижиш за себе си, докато, ако ги нямаш и се налага да работиш до 7,5 месец, си представи бременна по 9 часа работни на ден понеделник-петък, а дали ще има енергия да ходи и да тренира... за яденто е ясно.

Всеки вика, че парите не са толкова важни, но всеки се стреми да ги има, защото с тях е по-лесно и се отварят всякакви възможности, нали Wink
Всичко има роля и значение. В 6-ти месец съм на фул тайм работа. Използвам всеки момент да се движа пеша, както и да тренирам. Разбира се, че не го правя с интензивността, с която го правех преди това, но режимът ми с нищо не се е променил. Ползвам напълно безплатни приложения за следене на храненето като просто съм ги настроила спрямо сегашната ситуация.
Пак правя уговорката, че съм здрава и не ми се налага да лежа. Но да се твърди всеки път, че всичко е само до пари, ами не е.

# 2 832
Жаситу преди корекциите:
Скрит текст:

# 2 833
Всички сме я виждали .

# 2 834
Така я помня и аз от "Сделка или не". Ако не бяхте я показали тук, никога нямаше да я позная, много е коригирана, но изглежда чудесно сега.

Общи условия

Активация на акаунт