Звездни компромати - Август' 23

• 364 067
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 805
А Гала?😂

# 2 806
И аз да попитам - а Гала кога?...

# 2 807
По какъв начин според вас леки упражнения съобразени със състоянието биха навредили на бебето?! Какво се очаква целият 9 месец да лежим и да ядем за 2 ма ли?
Изгледжа чудесно за в 9 месец Жасито.
Учителката ми по йога преподаваше до последно и на глава седеше, роди за час, нормално, без 1 шев.
Всеки си познава тялото и възможностите.
Аз в 9 месец имах крака като дереци, албумин и кво ли не и да исках не бих могла да спортувам.
Но ако е здрава бременна, няма лошо да се движи. Не виждам госожата да вдига 100 от лежанка.
Дали тренира или се клати на топката за ИС си е отделен въпрос.

# 2 808
Ако трябва да перефразирам - след ядрен взрив ще останат само Гала и хлебарките.

# 2 809
Жасмина очевидно рекламира някакви спортни дрехи, седяща на фитнес топка, не вдига 100 от лежанка.

Изглежда нормално за бременна, която се грижи за себе си. Заоблила се е видимо, коремът ѝ е доволно голям. 20 кила и отгоре, колкото масово се качват, са далече от здравословното за една бременност.

# 2 810
Въпросът е, че такъв тип жени създават нереалистични очаквания на бъдещите майки как трябва да изглеждат по време на бременност и след раждане, което само по себе си би могло да доведе до проблем за жената или детето й, защото би могла да си помисли: "аз явно правя нещо нередно щом качвам килограми и не тренирам, а някои в 9-ти месец само един корем имат, а след раждането са 45 кг".

По същия начин критикуваха Кейт Мидълтън след ражданията й, че беше на следващия ден усмихната, наконтена и на токчета. Не подкрепям крайностите в нито едно направление, включително и опитите да се нормализира плюс сайза, но в крайна сметка за мене не е ок да се приветстват нездравословни модели на поведение само в името на суетата.

Бременността е деликатно състояние, което протича различно при всяка жена. Не оправдавам мързела, но не всички жени са в състояние да тренират, някои качват изключително лесно и т.н., така че за мен е нелепо точно в този период да се "рекламираш" колко си активна или пък колко добре изглеждаш 40 дни след раждане, при положение, че точно тези жени (като Жасмина и Гущерова) сигурно от зор да са слаби карат на по една краставица по цял ден, което е далеч от здравословното.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 15:20 от Belle25

# 2 811
Кое е нездравословното в Жасминовата бременност или подобна визия?
Според мен си е супер. Храни се балансирано, спортува, изглежда добре.

# 2 812
Въпросът е, че такъв тип жени създават нереалистични очаквания на бъдещите майки как трябва да изглеждат по време на бременност и след раждане, което само по себе си би могло да доведе до проблем за жената или детето й, защото би могла да си помисли: "аз явно правя нещо нередно щом качвам килограми и не тренирам, а някои в 9-ти месец само един корем имат, а след раждането са 45 кг".

По същия начин критикуваха Кейт Мидълтън след ражданията й, че беше на следващия ден усмихната, наконтена и на токчета. Не подкрепям крайностите в нито едно направление, включително и опитите да се нормализира плюс сайза, но в крайна сметка за мене не е ок да се приветстват нездравословни модели на поведение само в името на суетата.

Чак пък толкова. Нали все пак бременните виждат и общуват с други бременни и скоро родили, които не са модели в Инстаграм? Много добре знаят каква е реалността при повечето, а лекарите са тези, които ще кажат, ако има нещо нередно.

# 2 813
  • София
"Диана Любенова, Жени Марчева и Петя Дикова се разделят с работните си места като водещи, обяви официално телевизията на сайта си. "

Не мога да повярвам, че Пипи няма да прави интервюта.
Пипито пак щяла да прави интервюта, но само рубрика са ѝ дали, не цяло предаване.
За Гала дори не се и отваря дума да падне от екран.

# 2 814
Масово бъдещите майки не изглеждат като Жасмина и преди да забременеят . Жената полага усилия , тренира и е във форма .
 Аз се радвам на жени , които се подържат и изглеждат добре , независимо майки или не.

# 2 815
Жасмина определено се грижи за себе си и изглежда много добре, но точно тази снимка си е чисто инстаграмърска. И аз мисля, че не огъва лостове, а се раздвижва и доколкото изобщо е възможно разтяга.

# 2 816
Какви ресурси има Жасмина да изглежда добре като време, пари, достъп до специалисти, какви има средностатистическата бременна.

# 2 817
Какви ресурси има Жасмина да изглежда добре като време, пари, достъп до специалисти, какви има средностатистическата бременна.
Да, това е доста ключово. Simple Smile

Все се чудя коя е на аватара ти Simple Smile
Прилича ми на Деси Цонева.

# 2 818
Има доста богати и неподдържани жени/мъже, не всичко е до пари, а до мотивация и желание.

# 2 819
Ми, аз не съм особено съгласна, че е до ресурси само.
Ако човек има отношение към хранене и двигателна активност преди бременност, то спокойно може да продължи да има такова и по време, ако няма проблеми, които да възпрепятстват това.

Общи условия

Активация на акаунт