Звездни компромати - Август' 23

• 364 107
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 790
Каква е тази малоумщина?!! Да си застрашаваш бебето, сакън да не качиш някой килограм или да не си вече стегната на камък. Това вманиечаване по фитнес и тяло е същото като орторексията, анорексията, булимията и т.н.психични разстройства и не знам, защо се аплодират от всички ХС веднага след раждане тр да са всички!
Много беснея значи

# 2 791
Малко дами от рок-сцената - в началото на кариерата си, по средата, и днес. Shirley Manson - 57, Doro Pesh  - 59 и Lita Ford - 64.

Шърли
Скрит текст:

Доро
Скрит текст:

Лита
Скрит текст:

# 2 792
Не може да й се отрече на доктор Жаки, че много се старае. В деветия е сигурно, а грим, бижута… всичко нагласено.
Че тя друго не прави.

Аз също съм маняк на тема тренировки и спорт, но като влязох в 8ми месец, ги спрях. То основно ми се и спеше, обаче вече доста си тежи за какъвто и да е вид активност.

# 2 793
На живо изглежда страхотно Жасмина.

# 2 794
Аз съм я виждала отдавна в Пулс, наистина изглеждаше добре. Честно казано, нищо не тренираше, само си цъкаше на телефона на постелката. Но каквото и да прави или не прави, изглеждаше добре. Това след третото дете беше.

# 2 795
Жал ми е Светлето. По далече от Слънчев бряг трудно стига. Чат пат в Гърция и веднъж годишно във Венеция. Имам познати с доста по-малко възможности пък  ходят на Дюбай и Малдиви Frowning1

Май Хриси не обича да лети.
То па 'щото в Дубай е много скъпо,хайде запознайте се малко (препоръчително от личен опит) преди такива обобщения... Митове и легенди е скъпото и луксозно пътешествие до Дубай и до Абу Даби, че и до пустините  наоколо. Има прекрасни и екзотични места за никакви пари в Емирствата, да не кажа какви са цените по магазините масово... По-скъпо е да си на Слънчака пред палмата в саксия на "ол инклузив"!
ПП: Та, Божков може даже и да е спестил нЕкой лев у Емирството. Laughing

# 2 796
  • София
Както се и очакваше, онзи бездарник от "Под прикритие" съди БНТ за пари, явно доста.. Не му се е отворил парашута, присъдили са му само 2500 лв. https://www.segabg.com/hot/category-media/bnt-obyavi-za-prekomer … UH4zEamLc6zDHda5c

# 2 797
В Дубай е по-евтино от Слънчев Бряг?Sweat Smile
Аз преди десетина дни я видях Жасмина.

# 2 798
Едната им бавачка не беше ли в някакво риалити скоро. Тази аз не бих я пуснала и цветята да полее, камо ли да гледа деца, но Светлето е милионерска снаха, та по ги разбира нещата 😂
Да, една 19-годишна вулгарна и злобна простакеса в "Ергенът" 2, ама не й помня името.
В Дубай е по-евтино от Слънчев Бряг?Sweat Smile
Аз преди десетина дни я видях Жасмина.
Да, Кенди гърл, тамън пет пъти съм била в Дубай и то не в ... колиба. Хаха. Бих ви постнала и видеа от там, ама хайде няма нужда, нека топ-левъла на Емирствата да запази своята пословичност на луксозна и недостъпна за бедния българин дестинация.
Скрит текст:
Само да ви кажа, че преди няколко месеца нощувка на 48-ми етаж в апартамент в Бурж Халифа беше 115 лв. на вечер. Та така...

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 14:42 от FreakOnALeash

# 2 799
Теодора , доста неприятна беше .

# 2 800
Каква е тази малоумщина?!! Да си застрашаваш бебето, сакън да не качиш някой килограм или да не си вече стегната на камък. Това вманиечаване по фитнес и тяло е същото като орторексията, анорексията, булимията и т.н.психични разстройства и не знам, защо се аплодират от всички ХС веднага след раждане тр да са всички!
Много беснея значи
Всъщност, ако нямаш противопоказания, е дори препоръчително да си физически активен.
Нищо не застрашаваш при нормално протичаща бременност особено ако и преди това си тренирал редовно.

# 2 801
То за това треньорката й по пилатес отказва да я вземе
Адмирирам човек да се грижи за себе си и да не се запуска, но крайности и вманиечаване са ми страшно противни и то с това, че се налагат масово като модел на подражание

# 2 802
Моника Белучи си е топ. Нека така да остарея, пък да изглеждам уморена.
За разлика от 90% от останалите, нейните намеси не се виждат от самолет. Не си е подпъхвала скулите до неузнаваемост, не си е сложила надениците на лицето и не си е направила очите на цепки от дърпане. За мен това си е точно остаряване като катедрала.
Абсолютно съм съгласна. Остарява си много добре даже, с достойнство. Не се реже, пълни и разпъва (макар, че нямам против и това, ако е с вкус и мярка).
Има коса жената, защо да не я поддържа дълга? Винаги е с направена прическа и не е проскубана, да не говорим че изобщо не е до кръста, а няколко пръста под раменете. В България много държим след 40 жените, ако може да са късо подстригани - по-елегантно било, глупости!
Отказвала да признае, че остарява..., това как да го разбирам, не знам. Да даде конференция ли? Уважаеми дами и господа, аз остарях! Нито се облича нелепо, нито се прави на тийнейджърка, изглежда абсолютно адекватно за възрастта си. Как трябва да изглежда една шейсет годишна жена, която е ''признала'', че остарява? С плетен пуловер и сива пола до средата на прасците, сива и къса накъдрена коса?
Моля и аз на опашката от тия, дето искат да остаряват като Моника!

На 30-ти септември тази жена прави 59
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 21:20 от Tess d`Urberville

# 2 803
"Диана Любенова, Жени Марчева и Петя Дикова се разделят с работните си места като водещи, обяви официално телевизията на сайта си. "

Не мога да повярвам, че Пипи няма да прави интервюта.

# 2 804
"Диана Любенова, Жени Марчева и Петя Дикова се разделят с работните си места като водещи, обяви официално телевизията на сайта си. "

Не мога да повярвам, че Пипи няма да прави интервюта.
Ех, доживяхме. Спокойно, сигурно ще има ново предаване. Точно за нея все нещо ще се намери.

Общи условия

Активация на акаунт