Звездни компромати - Август' 23

• 365 709
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 760
По колко ли бадема дава Йоланда на Джиджи сега

# 2 761
Янка Такева била рицар-тамплиер в Ордена на тамплиерите,според една публикация. Laughing

# 2 762
Янка Такева била рицар-тамплиер в Ордена на тамплиерите,според една публикация. Laughing
Според мен тя, Ваня Кастрева и Милка Славчева са рицарки в ордена на бабиерите-унищожителки на образованието.

# 2 763
  • До морето
Който на 60год. изглежда като Моника Белучи или познава много други така изглеждащи дами на зряла възраст  да хвърли какмък. Другите може само да се възхитим мълчаливо.

Айде няма нужда от толкоз драматизъм, чак и камъни да хвърляме.
Моника е пример за жена, която още живее в славните си години и отказва да признае, че остарява. Винаги когато една жена не променя нищо във външния си вид в продължение на 30 години е жалко, независимо дали се казва Моника Белучи или Пенка от Сусурлево.

То голяма хубост на 60 да ходиш с опушен грим и да развяваш черна грива до кръста. А с даденостите, които има, можеше да изглежда прекрасно на 60 🙄

# 2 764
На Били Айлиш снимката мисля, че е генерирана от AI. Даже да, вижте пръстите на ръцете, слабо място ва AI -то.
Аз реших, че е облякла някакъв сценичен костюм на дебела жена, но и снимка направена от изкуствен интелект приемам както версия. Просто изглежда много нереалистично.

# 2 765
  • в пералнята
Моника Белучи си е топ. Нека така да остарея, пък да изглеждам уморена.
За разлика от 90% от останалите, нейните намеси не се виждат от самолет. Не си е подпъхвала скулите до неузнаваемост, не си е сложила надениците на лицето и не си е направила очите на цепки от дърпане. За мен това си е точно остаряване като катедрала.

# 2 766
Анджелина защо все изглежда с мазна коса?
Може би е някакъв нов тренд така да се ходи.

Джаджи и сестра и са ми откровено неприятни и нечистоплътни.

# 2 767
  • При семейството си
Много странни снимки на Парис Хилтън, особено първите две.
Рекламни ли са или просто фотографски виждания, знае ли се?

# 2 768
моника ми харесва, обаче клаудия....нито преди, нито сега. за мен има излъчване на мебел, демек под нулата. и в тяло не ми харесва. много груба.

# 2 769
Риана и мъж. Заболяха ме очите.
Скрит текст:

# 2 770
Джиджи и сестра й - нечистоплътни!?? Млади жени, поддържани до съвършенство, изкарващи милиони от външния си вид, дъщери на милионер и бивш модел, гаджета на супер звезди - били нечистоплътни….

Понеделникът започва с хумор.

# 2 771
Джиджи си е голяма красавица.

# 2 772
  • Mediterraneo
Едно е да са чистоплътни, друго- да не изглеждат така. Аз съм далеч от мисълта, че някой не се къпе, но има някои хора, които просто създават такова впечатление. Диона, например, на мен ми е крайно нечистоплътна, пък нека си се къпе по цял ден. Джиджитата на някои снимки ми дават същото усещане, ама те по- скоро ми отиват към веяни скумрии, без живец в погледа.

# 2 773
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Едно е да са чистоплътни, друго- да не изглеждат така. Аз съм далеч от мисълта, че някой не се къпе, но има някои хора, които просто създават такова впечатление. Диона, например, на мен ми е крайно нечистоплътна, пък нека си се къпе по цял ден. Джиджитата на някои снимки ми дават същото усещане, ама те по- скоро ми отиват към веяни скумрии, без живец в погледа.
Е то с години глад, какъв живец да има?

# 2 774
Който на 60год. изглежда като Моника Белучи или познава много други така изглеждащи дами на зряла възраст  да хвърли какмък. Другите може само да се възхитим мълчаливо.

Чак пък. Има много жени, които изглеждат по-добре на тази възраст. Включително и българки. Наскоро имаше снимка тук на Цветелина Бориславова и Петя Славова - двете дами са на възрастта на Моника Белучи и изглеждаха уау, и то без снимките им да са загладени за списание.

Колкото до това дали Моника си е “подпъхвала” или не - на мен ми изглежда като да Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт