Звездни компромати - Август' 23

• 364 124
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 865
На неизвестни и аз познавам. Лекари, бизнесмени, юристи. Затова изрично подчертах популярни.

# 2 866
Идеята не е да се изучат и да работят нещо, а да се потопят в среда и връзки. Дали ще се бракуват по-успешно, дали ще завържат контакти, все е нещо. То и на Надежда Михайлова децата бяха в елитни колежи, но тихомълком си ги прибраха. Остават познанства, ако успеят да завържат.
На Каролев синът, ако не сеплъжа не остана в България, което за мен означава, че е наградил и успял.

# 2 867
Е те голяма част се потопиха във връзки с други подобни деца и се върнаха в България, където им е уредено и са царе. Навън никой не ги бръсне особено.

# 2 868
Дъщерята на Н. Михайлова е интереснен случай. Точно по покрай нейния случай стана известно какъв процент са били още по онова време българчетата само в Льо розе, представям си в другите по-достъпни колежи.

# 2 869
България е една от страните, в които идват специални емисари от колежите от ранга на Льо Роз, за да привличат нови ученици.
Познато дете е в подобен. Има още поне 6-7 българчета в него.
Неслучайно писах, че скъпо не винаги е равно на качествено.

# 2 870
Льо Розе е страхотно училище. Но аз като цяло съм против boarding schools преди десети клас. Последните една-две години от средното образование само съм “за” да го отделите в друга държава. Преди това за мен е рано и с много противоречиви резултати.

# 2 871
Скъпо почти винаги значи хубаво в контекста на швейцарските и английски колежи. Неслучайно световният елит си образова децата в подобни институции. Но няма как насила да ти налеят мозък, амбиция и т.н.

# 2 872
Дете на познати завърши наскоро там, от първи клас, доволни са. Друг въпрос е, че около това дете там на място всяка седмица имаше по някой роднина. Може би и това е имало значение.

пп - и докато сме на темата среда и социален асансьор - да не помислите, че само Кейт са я пратили умишлено в определен колеж, имаме и български такъв случай - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/6292696

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 18:35 от EmmaT

# 2 873
Вероятно, да… ако има възможност да кръжи някой наоколо е друго. Аз също имам далечно познато дете там, но бабата и дядото живеят в Швейцария… частни случаи.

# 2 874
Със сигурност повечето са хубави и си заслужават.
Аз говоря за тези, които се чудят как да си запълнят бройките, а цените са им близки до наистина хубавите и елитните.
Намерили са цаката на родители да им чешат егото.
Така или иначе разводнихме темата и се чудя как оке не са ни замели.

# 2 875
Ей, много кисело това грозде Joy
Пак до децата и техните училища стигнахте. В кварталното е топ! Никой не ви кара да се мешате с богаташчетата.
Жасмина не е тъпа, определено. Скоро я видях и грам стрии и целулит нямаше. С двете си момичета и без детегледачка беше.... Има ли смисъл да пиша повече? Не я харесвам, но това си е въпрос на вкус, нали?

# 2 876
Какви ресурси има Жасмина да изглежда добре като време, пари, достъп до специалисти, какви има средностатистическата бременна.

Е хайде сега, все ресурсите са ни виновни. По-малко и здравословна храна, повече движение (не е нужно да е пилатес с частен инструктор) и много неща могат да се променят. А има и много богати жени и мъже и изглеждат зле. Жасмина има воля за тренировки и хранене, не е само до парите. Виждала съм я във фитнеса - ами сама си тренираше, нямаше двама инструктора да я крепят.
Само,че към ресурсите на Жасмините спадат и чистачки,готвачки и друг персонал. Иначе волята и упоритостта и са очевидни, браво на нея.

# 2 877
И аз не харесвам Жасмина, защото не харесвам хора, сменили изцяло физиономиите си, но в тяло е топ. Според мен точно така трябва да изглежда всяка жена без здравословни проблеми. Обаче харесвам хора, които полагат усилия да изглеждат толкова съвършено, вместо да се заблуждават, че им е добре 100 килограмови и хейтят наред.
Хубаво семейство са, да са живи и здрави !
Относно училищата - много ми се иска и на мен да имам възможността да запиша децата си в най-добрите училища. Ако едно частно не е хубаво, то със сигурност друго частно е.

# 2 878
Една друга жена, която е красива бременна:

# 2 879
Денкова и мъжът й в Мадагаскар
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт