Звездни компромати - Август' 23

• 363 904
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 90
Тоест ми ги препоръчвате нтези филми/сериали? Ще прочета ревюта, не са ми попадали, за мен не са известни (както и тя).
Мерси!

Трънче, пита откъде е известна. Вече за препоръчване зависи какво харесваш. Мидсомар е в жанра ужаси, Барабанчика - политически шпионаж, Малки жени е феминистичен прочит на класическа книга от режисьорката на така нашумялото Барби. За филма с Хари Стайлс знам само, че е флопнал и че Хари много го критикуваха като актьор. Така че зависи какво обичаш да гледаш Blush

# 91
  • До морето
Какво значение има на 16 ли е или на 18, че чак и рожденната й дата цитира онзи циврещ фъфляк?! Ако си навършил 18 е приемливо някой да те заключи за парното и да те "подстриже възпитателно" ??????

# 92
  • Враца
Да, да, така е. Аз вече си ги прегледах кой в какъв стил/жанр е и си прецених.
Като за моя вкус стават, с изкл. на Мидсомър.
Благодаря за инфото за актрисата, не ми харесва визуално, особено с момчешката прическа, и се чудех с какво е нашумяла.

# 93
Коментар за Тити, който ме остави съвсем безмълвна...

# 94
Благодаря и аз за новата тема, кактус! Мафията не ми е представлява интерес никога, но е изключително похвално усилието, което си вложила в изготвянето на темата! Браво!
Относно бай Тити...нямам думи, мислех го за безобиден и досаден ревльо с добро сърце, а той се оказа извратеняк. Тотално игнориране и на него, и на Тото, Мото, Гуца, Кина, Буба и подобни самозабравили се "звИзди". Не спират да обикалят телевизии и предавания, в които платени клакьори водещи им ближат четирибуквията и ги величаят, охкат и ахкат по посредствените им възможности, ограниченото мислене и заучени фрази. Аман!

# 95
тоя ще се окаже някакъв страшен урод, изрод безподобен! ако историята е вярна, то....и аз съм безмълвна.

# 96
Ау! Open Mouth
А Тити е 67-ми набор, тоест, 27 годишен е ходил с 18 годишна ученичка. Евала.

# 97
Успях да изчета цялата първа страница на темата.
За нас, родените преди 90-те, думата мафия звучеше екзотично и далечно, гълтахме *Кръстникът*  на книга  и филм, *Дъщерята на Якудза* и дотам,...  ако е имало и други заглавия, вече не помня ...Толкова интересни и същевременно безопасно далече.
После руският филм *Бригада* - как група от дребни хулигани  се превръща в мощна групировка с влияние във всички важни социални и политически дейности.
Убийства, бруталности и естествено много пари.
Но истински проумях какво значи мафия след шведската драма *Lilja 4-ever*
Скрит текст:
, след което не бях на себе си.
По тъжната история на Дангуоле Расалайте, която пише само три писма и те стават основа на сценария.
В блага Швеция,  след разпада на Съветския съюз,  едно момиче от съюзна република, попада в лапите на истинската мафия/вече нямам точен спомен албанци ли, какви бяха/. И естественият жесток финал на историята.
......
А за Швейцария..., случайно научих, че шестима албанци са на върха на мафиотската пирамида. Никога не можех да допусна, че точно там има мафия в чист вид, далеч съм от тези среди, но  е факт. Повече не мога да кажа.

# 98
Нали не си правим илюзията, че някой ще бъде канселиран в Бг? Това просто няма как да се случи - толкова безсмислени тв канали и уеб сайтове ще останат празни откъм съдържание, ако спрат да пишат за т.нар. звезди. Просто набедените за елит са една селска клика - и мъжете, и жените.

# 99
Флорънс Пю (или там както се пише) за мен стана известна след като я гледах като сестрата на Черната вдовица, от последния филм на Марвел. После и от сериала, с онзи дето стреля със стрелите. Според мен прави много добра роля там.

# 100
......
А за Швейцария..., случайно научих, че шестима албанци са на върха на мафиотската пирамида. Никога не можех да допусна, че точно там има мафия в чист вид, далеч съм от тези среди, но  е факт. Повече не мога да кажа.

И в Холандия е така ..... изобщо държави, за които си мислим че са най-добри за живеене като стандарт и условия, всъщност тъмната им част се контролира от съвсем друга народност.

# 101
Аз се учудвам, че толкова хора се учудват за Тити. Та за него още преди години бяха излезли истории с агресия на пътя.

# 102
  • София
Ваня Джаферович и той се е "изказал" за момичето от Стара Загора. Такива жени, не били много умни.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15028628?fbclid=IwAR3u3_ … XtKQ4-TUB59fLdOD0

# 103
Аз се учудвам, че толкова хора се учудват за Тити. Та за него още преди години бяха излезли истории с агресия на пътя.

Забравя се. Всичкото чудо за три дни. Наскоро си правих експеримент - да видя колко хора си спомнят как пияният Вежди Рашидов разби с глава носа на служител от Общинска полиция. Повечето реакции бяха: "Кога? Аааа, май имаше нещо такова. Не, не помня. Наистина ли го е направил?" А най-странното е, че не можах да намеря и видеото в интернет, въпреки че тогава и "Господари на ефира" имаха предаване по случая. Та всичко тече, и всяка репутация може да се излъска.

# 104
Как ще се помни, като всички телевизии се надпреварват да ни показват колко бели и добри са всички от така наречения "елит".

Общи условия

Активация на акаунт