Звездни компромати - Август' 23

• 364 292
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 590
Кристиано не пуска постове специално промотиращи Саудитска Арабия, но Джорджина пуска понякога. Явно и за нея има нещичко, макар и не по рейта на Неймар и Роналдо.

# 1 591
Футболистите обичат "купоните" със съотборниците си и може би затова Неймар е взел жилище с 25 спални. Yum

# 1 592
Много се смея с вас. Ако Анджелина е нещастна, кой е щастлив? Морна се вода не е напила. Кой беден, кой нещастен, а те светомни звезди и всичко им осигурено. Домове, пари, деца, пътувания.

Това, че някой има пари и всичко му е подсигурено не го прави автоматично перманентно щастлив.
Има достатъчно примери за звезди, които са в депресия, които се самоубиват и т.н. и т.н.
Сигурно е от голямото щастие което идва с парите.

Парите не могат да променят онова, което е в главата ти.

# 1 593
  • в пералнята
Баскетболните трансфери са не по-ниско платени. В спортовете се въртят изключително много пари по различни начини.

Везенков и приятелка са много хубави!

# 1 594
Понякога парите идват с повече нещастие, отколкото щастие. Като дадеш наготово всичко на един човек и малко или много живота му става безсмислен, някак безцелен… предполагам и това е причината да злоупотребяват с наркотици или някакви екстремни спортове, вече от скука се чудиш с какво да се захванеш.

# 1 595
В началото на брака им бях чела как са се запознали Серина и Алексис Оханян. Направи ми силно впечатление, макар че не помня вече детайлите. Той бил на съседна на нейната маса  в заведение, и отишъл да се запознаят, защото й бил голям фен. Толкова сме свикнали да си представяме, че любов и страст може да има само между съвършени красавци, че чак не можем да си представим друго. Ама ето, той я е харесвал още преди да се запознаят, и досега не е излязло нищо за тях, което да опровергава искрените им чувства. Дано бракът им да просъществува още дълги години и да е щастлив!

# 1 596
Футболистите са много добре платени, защото футболът е огромна машина за приходи - милиони зрители по целия свят, хиляди рекламодатели, цяла индустрия с мърчандайз и т.н.
Имайте предвид, че това елитни спортисти с огромно физическо натоварване. Според мен повечето хора тук в темата им гледат колите и снимки от почивки. Обаче ако говорите с някой, който следи спортните футболни сезони, ще разберете, че реално всеки футболист играе в няколко първенства едновременно и много често на годишна база им се събира около месец почивка между въпросните първенства.
Тренировките са ежедневни, контузиите сериозни, операции, възстановяване, пътувания и т.н.

# 1 597
Приятелката на Везенков с много хубава фигура и крака,в лице не ми допада

# 1 598
Селена Гомез
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Негин Мирсалехи
Скрит текст:

# 1 599
Джорджина не се разхожда там, където обикновени туристи в СА биха се разхождали, тя може и още известни хора може всякак да се развяват. Беше ми станало смешно как се беше появила на събитие с покрита глава, но с огромно деколте и цепка! Иначе в СА вече няма нужда от абая и хората могат да ходят по тениска и дълга пола/панталон/рокля, но не е ок да се виждат колена дори на мъже, както и рамена, и да не са прозрачни и прилепнали дрехи - тоест нищо толкова шокиращо.

# 1 600
  • Glasgow
Ще погледна в туристическите групи по късно, че ми стана интересно. Доста неща научавам там, особено в група за жени пътуващи сами. Споделят Иран като супер сейфти (там дето убиха момиче, задето и се показала косата и започнаха протести), споделят снимки, на които са европейски облечени и без покрита коса...в същото време като места за избягване- Южна Италия, Турция, скоро едно момиче от Варна се оплака🙄

# 1 601
Относно Бритни и пропадането й, не мисля, че вината е на родителите й. Според мен вината на всички звезди, които се докарват до нейното състояние си е тяхна, както и решението да си "пържат" мозъците с всякаква дрога и алкохол. Много е лесно да обвинят мама и тате, ама нито един от тях не признава себе си за виновен и не се отказват от парите и феновете, които им четкат егото и да почне работа в Макдоналдс. От толкова много пари вече се чудят кой от кой по-голяма глупост да свърши. А конкретно Бритни за съжаление доказа, че определено има нужда от попечител и единствено ми е жал за децата й, които си представям как се чувстват гледайки я в това състояние. Колкото и да се възползват от парите й, не мисля, че някой друг ще бъде по-загрижен за нея от семейството й. Едно време изглеждаха много задружно семейство.

# 1 602
Родителите , за мен имат вина , че ги натискат да работят от малки и ги натискат. Лесно е да се каже , че всеки си има глава на раменете , но много често финансовият интерес е поставен над нуждите на децата .

# 1 603
Родителите , за мен имат вина , че ги натискат да работят от малки и ги натискат. Лесно е да се каже , че всеки си има глава на раменете , но много често финансовият интерес е поставен над нуждите на децата .

Бритни, Джъстин, Селена, Линдзи и доста други, които бяха станали известни от малки си се държаха и изглеждаха нормални доста време след тинейджърството си. После обаче като почнат партита, дрога, алкохол и като си повярват много и гледай какво става. Едно време Бритни не се оплакваше, че семейството й са използвачи. При нея всичко тръгна на зле след Кевин.

# 1 604
  • софия
Съвършена красота (дъщерята на Орлин Павлов). Страхотна е.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт