Звездни компромати - Август' 23

• 364 250
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Е, няма как мъж, облечен с такъв костюм, да е хетеро. Съвсем умишлено си показва, че е гей.

Хаха, искам да чуя един разговор между Нора и Божинката Grinning

# 1 816
  • Sofia
Сега не знам,но преди много години/35-37/мисля ,че не беше 🤔
Правеше ми опити за свалка 🙄

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 08:14 от Doli

# 1 817
Винаги съм възприемала Георги Христов като мъж, който не харесва жени. Явно в някакъв по-млад период се е лутал в избора си или не искал да му личи? За него и Васил Найденов нещата винаги са били вън от съмнение. В групата слагам и Любо Киров и Миро от Каризма, въпреки че е женен.

# 1 818
Я, Божинката се е хванал с Нора Недкова Joy

Нора искаше богат интелектуалец. Ами..... намери го! Алелуя!

# 1 819
За Георги Христов отдавна се знае че е на другия бряг. Че има деца за първи път чувам, но те много гейове ги имат.

# 1 820
  • на село
Само облеклото да е при Биометова. Ами то коса, надути устни, бомби. Интелект пращи отвсякъде.
То не може да пише, тефтери ще продава.

# 1 821
Цвети Василева, подобно да адашката ѝ Янева, до каквито и средства да имат достъп, никога не могат да скрият същността си...

# 1 822
Той май не ги крие тези деца, споменавал е тук-там през годините. Което не му пречи да има дългогодишна връзка с един съдия - не знам дали още са заедно, но много дълго време бяха, не беше някаква тайна.

Иван Сотиров ли?

# 1 823
То не може да пише, тефтери ще продава.
Може да не може да пише, ама даже и водела някакви обучения. Сега се сещам в едно видео как говореше на английски и още се хиля.

# 1 824
Джони с адвоката си, който не робува на класическите дрехи.
Скрит текст:

# 1 825
  • София
Уф, Джони е като мъжът ми. Същият стил и много си приличат. Радвам се, че носи костюми като работи.

# 1 826
Според мен Биометова яко скучае, като гледам как се е барнала 😂. Да не сменя спонсора. Макар че по-щедър едва ли ще намери.

# 1 827
Ейй, страшно остроумни хора има значи! Вече  не се казва -  ще се напия, а ще се накнягиня.

# 1 828
  • София
Княгинята хубаво пила, ама толкова ли я мързи, че не се прибере пеш до двореца? Какво е това пиене и каране, уж жените са по-разумни. Днес чета и за някаква плеймейтка и водеща, май Пандора?, врещи по медиите, че я хванали с 2,2 и ѝ взели колата, ама полицаите я били измамили нещо с проверката.

# 1 829
Сиганките от маалата се обличат по-стилно от Биометова. 🤣

Освен абсурдния стайлинг, много се е загрозила в лицето.
Не, че преди е била супер красавица, но имаше чар.
Сега от интервенции си е докарала поне 10г отгоре.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 13:44 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

Общи условия

Активация на акаунт