Звездни компромати - Август' 23

• 364 195
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 875
Ей сега прочетох, че е отказала да даде кръвна проба. Що така бе, Калинке?

# 1 876
  • на село
Буби, калинки, клас Винарки.

# 1 877
Тъкмо и аз сега чета, че е отказала кръвна проба - https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zadurzhaha-za-24-ch … a-izzeha-kolata-i

# 1 878
Аз, като български поданик, отказвам да се имам и да ме третират като нищожество и като такава, за мен да има специални закони, които да ми пречат да бъда себе си, а, други, родени в нечии богати и мафиотски домове, да могат безнаказано да изживяват себе си, понеже са имали честта да бъдат "богоизбрани"! Не, Бело Бубе, не, калино- малино, не разни татьови и майкини, не сте нищо повече от мен и моите братя и сестри по съдба! Ще ви съдят със същите тези закони, с които съдят мен, комшията и онзи на улицата!

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 13:00 от Benichka56

# 1 879
1,6 промила е около бутилка вино, далеч е от чаша. Тези високомерни обяснения как е ударила колата, докато е паркирала, тоест какво толкова, са много тъпи.

# 1 880
След Бубето приеха закона да задържат колата.

# 1 881
1,6 промила е около бутилка вино, далеч е от чаша. Тези високомерни обяснения как е ударила колата, докато е паркирала, тоест какво толкова, са много тъпи.
Изказването на Муньос е изключително нагло и арогантно, разбира се! Ама нали са в България и знаят, че тук всичко може, всичко минава...
Тя била изпила една чаша вино, под стрес от загубата на куче, разбира се, за да се обезболи дет' се вика! И така "обезболена", яхва колата и тръгва да търси кучето. Обаче чаша вино е нищо, това не е пиене на алкохол, нещата се раздухват, защото това е Княгиня Калина...
Я пак? Коя? Много важната особа, която нямаме търпение да сринем - от завист, а не защото трябва да си понесе установените последствия, защото погазва закона и застрашава човешки животи!
Чаша вино откога се равнява на 1.6 промила?! И ако това е "едно нищо и непиене на алкохол", защо в закона пише, че максимално допустимото е 0.5 промила?! И пак, ако това е "непиене на алкохол", сами да си правим сметката, какво е истинско пиене за Калина и Муньос!

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 18:15 от Tess d`Urberville

# 1 882
1 чаша вино е около и под 0,5. Закона го позволява. 1,5 е много повече. И то в 15ч - по колко ли нормално пие вечер да кажем тогава?!?
Имало е само материални щети и то по паркинг - явно в била толкова пияна и нагла, че ме се е разбрала с охраната на място за щетите.

# 1 883
  • София
Муньос се показа като пълен муньо.
И пак оправдания, че да й влезем с положението - изгубила си кучето. Певачката пък била с разбито сърце уж поради развод, а не че се е отрязала по повод рождения си ден. Просто да спрат с малоумните извинения и да си понасат съответните санкции и наказания. А най-добре изобщо да не карат пияни, ама...

# 1 884
Не знам защо известните хора смятат, че трябва да се влиза в положението им с някакви доста глезени и лигави обяснения. Представям си ако обикновен човек го спрат за алкохол и той вземе да обяснява, че изгубил кучето си.

# 1 885
Амии, тогава за всички психо лабилни парвенюта, които винаги ще са застрашени от лични драми от всякакво естество, як психотест. Само те преживяват и само те са травмирани, разревани,дезориентирани какво ли не още в тоя извиняващ ги порядък...Простосмъртните са гьонове, нали, те не страдат, не изживяват разводи, съкращения от работа, безработици,  бач за доходи, смърти, умора, ... Само бубета и калинки страдат истински...в свободното от скука време. Ами  ако пък им се налагаше да се борят и за насъщния освен цялото страдание!?

# 1 886
Четохте ли за къщата на биометови?
"Екслузивният имот" е описан като "уникална къща,
олицетворение на лукса в Бистрица"
..............
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2023/08/19/4519554_siakash_e_v_bev … _ot_sasht_pokaza/

# 1 887
  • Sofia
Не ми харесва.
Стъкло,метал,всичко в бяло...много стерилно.Прилича на мебелен шоурум.

# 1 888
Грандомания и кич! Какъв дом, това си е чист хотел.

# 1 889

Общи условия

Активация на акаунт