Звездни компромати - Август' 23

• 365 549
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 220
Аръков ми прилича на бившия на Бритни. Същото излъчване.

# 2 221
По повод мадониното гадже - никой не може да ме убеди че тук има любов.

# 2 222
Финансова и прочие със сигурност има.

# 2 223
Тони Стораро люто завидял на костюмчето на Аръка😅😂😂

# 2 224
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кой е казал, че е любов?
Мадона е с младо гадже, той и с известна жена, с връзки и контакти. Взаимно са си полезни.

# 2 225
Скрит текст:

Жасмина също изглежда много добре бременна в 8 месец.

Калина Паскалева някъде се загуби из медиите, сега с ново поприще
Скрит текст:

# 2 226
  • Враца

Аз от известно време имам малко притеснения относно Мадона и сина й Девид- чернокожия. До него позира като че ли й е гадже, а не дете. И като знам, че не й е биологично дете, а тя си пада по мъже на неговата възраст и по цветнокожи- латиноси, негри... Някой друг забелязва ли такова нещо, или не?

За Аръков- преди 20-25 години саката от пъстра дамаска за мебели си бяха на мода, по-дъртите помним Wink

# 2 227
Мадона кое по ред ѝ е това младо гадже, каква любов, за нея е просто забавление и разнообразие.
Да, всички вярваме, че Калина случайно и без намеса попада насам и натам.

# 2 228
Вижте това клипче на чуждестранен инстаграм, Цвети Биометова изглежда мноооого по-различно в лице :
https://www.instagram.com/p/CwOkyqBsJ0v/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 2 229
Ох малкото на Жасмина и то с разперена ръка и стойка позира милото 😂. Дет’ се вика - отсега е взело заръка как се правят работите.

# 2 230
Тази Калина ко ще да се скъса от напън за мен си е бръмчалката от Островът на изкушението. С тази уста, като да не казвам какво просто не е ок, има вариант за корекция на това недоразумение. Изобщо и веждичките и целият и вайб не кореспондират с претенцията.

# 2 231
То такива с този вайб винаги се изхвърлят, че всичко сами са постигнали в живота с ей тез две ръце, дето се вика… и един мармот завива шоколад.

# 2 232
Да, дамата с устни като детеродни органи не знам кого иска да убеди в истинността на думите си - нас ли, себе си ли Thinking

# 2 233
Страшно неприятна Калинка. Самият факт, че цитира дипломи и т.н....жалка работа.
Аръков зимата беше водещ на един благотворителен концерт. Не е особено висок и има яки бутове, които беше надянал в ластични дънки.

# 2 234
Вижте това клипче на чуждестранен инстаграм, Цвети Биометова изглежда мноооого по-различно в лице :
https://www.instagram.com/p/CwOkyqBsJ0v/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Лицето не знам, но косата и е покъртителна!

Общи условия

Активация на акаунт