Звездни компромати - Август' 23

• 365 564
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 235
Да, дамата с устни като детеродни органи не знам кого иска да убеди в истинността на думите си - нас ли, себе си ли Thinking
Сигурно някой й е казал, че не е ОК да изтипоса в мрежата копие на дипломата си.
Жалко, че спряха риалитито Ергенът и Отличничката ... Или може би предстои да го подновят на екран.Sad

# 2 236
На Аръков жената е с импланти, понеже наскоро я коментирахте колко й е тежко с естествения бюст. Simple Smile
Баща й е приятел на мой роднина и съм сигурна в думите му. Не е ЕЖК Wink

# 2 237
Аз виждам проблем не в Калина, а в това, че министерството е наело такъв кадър. Туй е по-притеснителното.

# 2 238
Аз виждам проблем не в Калина, а в това, че министерството е наело такъв кадър. Туй е по-притеснителното.

А още по-притеснителното е, че Калинка не е единствената татуирана джуконда там.

# 2 239
Еми то неслучайно освен страната на Златките сме и тази на Калинките.

# 2 240
На Аръков жената е с импланти, понеже наскоро я коментирахте колко й е тежко с естествения бюст. Simple Smile
Баща й е приятел на мой роднина и съм сигурна в думите му. Не е ЕЖК Wink
Потвърждавам, така е. Преди бала са сложени.

# 2 241
Начи, утре сядам и пиша писмо до законодателя. Трябва спешно да се преименува закона и вместо "употреба на алкохол" да се пише "употреба на традиционни български люти чушки". Тъй де, жената си хапнала, те ще ми я изкарват пияна. Под влияние на въпросните чушки явно е и съпругът Муньо, кучето се превърна в папагал. Ако и тази вечер и хапнат от гореспоменатите традиционни, не ми се мисли утре какви ще ги четем....
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. На фона на безумната война по пътищата ни, на хилядите жертви на пияни и дрогирани шофьори, тези мунчовци да излизат и да говорят най - нагло глупост след глупост е обида за целия народ и обществото не трябва да ги търпи. Гади ми се от тях Rage
Абе, то щом кучето всъщност е папагал, дали и чушките не са едни такива "традиционни" гъбки...?Rolling Eyes

# 2 242
Биометката ми заприлича на онази, където вече не споменаваме.

# 2 243
Биометката ми заприлича на онази, където вече не споменаваме.
И двете еднакво опърпани Wink

# 2 244
Първият коментар в точно за косата й и не е ласкав.

# 2 245
  • София
Не мога да повярвам, че жени с толкова пари могат да имат толкова опърпани коси. То екстеншъна от зрънчо, колориста явно на първи работен ден след онлайн обучение.

# 2 246
В момента в Инстаграм Бачорски има лайф със Стелиян Петров. Нямам възможност да гледам и не знам конкретната тема.

# 2 247
# 2 248
О не. Много тъжно 😢.

Не обичам естрада или поне българска, обаче Кутуньо като го замрънка това Buona notte amore…

# 2 249
  • софия
Не съм предполагала, че Тото Кутуньо е на 80 г. В съзнанието ми е все на около 40.
Светъл път!

Общи условия

Активация на акаунт