Звездни компромати - Август' 23

• 365 705
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Sofia
Парис Х.
Скрит текст:

# 2 296
Едно не мога да му отрека на съпруга на Серина, личи си, че много я обича.
На постнатата снимка с каква голяма любов я гледа, ще я изпие с очи.
Да са живи и здрави, бебенцето ми се струва, че сякаш на баща си ще прилича по цвят на кожата.
Аз не го разбирам тоя човек, всеизвестно е колко крайна, нетърпяща възражения, податлива на обсесии и конфликтна жена е, ама на - намерили се...

# 2 297
След като и пред жени трябва така да си акцентираш бюста - положението е много зле.
Сигурно кърми жената и циците трябва да са ѝ подръка.

# 2 298
Да са живи и здрави, бебенцето ми се струва, че сякаш на баща си ще прилича по цвят на кожата.
Аз не го разбирам тоя човек, всеизвестно е колко крайна, нетърпяща възражения, податлива на обсесии и конфликтна жена е, ама на - намерили се...

А, има много такива двойки. За много мъже такова държане означава високи лични стандарти и те му се възхищават, особено ако самият мъж е по-толерантен и неконфликтен.

# 2 299
  • София
Ето как са се запознали Серина и Алексис
Скрит текст:
Алексис Оханян и Серина се запознават в хотел “Cavalieri” в Рим на 12 май 2015 година. Тя е там за тенис турнир, а той – на коференция. Срещат се по време на закуска край басейна. Той сяда на съседната маса и си слага слушалките, което вбесява спортистката, тъй като е планирала на тази маса да седне останалата част от екипа ѝ. Лъжат Оханиян, че има плъх до масата, но той така и не се мести. Тогава тя го кани да споделят закуската. През декември 2016 година Алексис ѝ предлага брак на мястото на тяхното запознанство. Води я до същата маса, на която има пластмасов плъх с пръстена. През 2017 Серина разбира, че е бременна с помощта на 6 теста. Въпреки това играе в Откритото първенство на Австралия и го печели, бременна в 8-мата седмица. Никой не знае за бременността ѝ, освен Алексис, лекарят, асистентката ѝ и сестра ѝ Винъс. На 1 септември 2017 година се ражда дъщеря им – Алексис Олимпия Оханян.
това е номер 9 от тук
а номер 2 е как бащата решава да ги направи тенисиски

# 2 300
# 2 301
На моменти дори се чуди човек дали не е гей. Прилича на набито мамино синче. Според мен седи странно до Серена. Не виждам никаква нормална любов между мъж и жена. Някакъв удобен бизнес, който и двамата ги радва.
Скрит текст:

# 2 302
В какво нещо се превърнаха погачите.. Маги Дж. ми е супер антипатична. Много хубаво тяло има, но се обличаше супер вулгарно и докато беше бременна и сега. Иначе наистина изглежда страхотно за жена родила преди 40 дни!

# 2 303
В панаир на суетата, също като рождените дни и сватбите.

# 2 304
А кръщенетата мама мия,,, справка на Палома…..

# 2 305
  • Glasgow
На Теди Велинова това и бил търговския вид🙄
Скрит текст:

# 2 306
Маги Джанаварова и на мен ми е изключително противна с тези оскъдни дрехи. Тя и като бременна се обличаше с едни парцалки. Много се надявах да се облече след като роди, но уви...ще си показва всичко и навсякъде. Явно това намира за стилно.

# 2 307
  • в пералнята
А защо пък е толкова важно да изглеждаш добре 40 дни след раждането?
Точно пък тогава приоритетите би трябвало да бъдат в една по-различна посока.
Но аз все пак съм глиган в анцуг и не разбирам.

# 2 308
Хубавата фигура си личи и в стилни и прилични дрехи, ама ха де...

# 2 309
  • София
На Теди Велинова това и бил търговския вид🙄
Скрит текст:
Търговски вид, само ако се е запътила към пазара в Луковит. Joy

Понеже по-назад стана въпрос за Мика Стоичкова и работата й... Тя е на позиция продуктов мениджър във фирмата на баща й 8Agency, нищо че не съм чула да се появява там. Отделно наскоро, заедно с още някаква кифла, пуснаха собствена козметика, от онази, която се забърква в мазета. Sunglasses
По-интересно ми е сестра й с какво се занимава. Откакто се разведе с мъжа си, нищо не съм чувала за нея, а и тя очевидно не държи да е в публичното пространство.

Общи условия

Активация на акаунт