Звездни компромати - Август' 23

• 365 731
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 610
Един сутрешен поздрав от мен с кафето, макар че снимката е от снощи! Българските звездички и златни медалистки от Валенсия!

Ей така, няма да ги слагам в скрит текст!

# 2 611
Ох, прекрасни са Heartpulse
Снощи си поплаках, докато ги гледах на химна Ribbon

# 2 612
Бърни Марсдън, китарист и основател на Уайтснейк, е починал.

# 2 613
Алис Купър е канцелиран от козметична фирма, след като се е обявил против транс операциите на деца.
Vampyre Cosmetics, които имат договор за партньорство с Алис, са обявили че няма да работят с него, след думите на рокаджията:
„Намирам, че е погрешно, когато имате 6-годишно дете, което няма представа за основни неща и иска просто  да си играе, вие да го обърквате, като му казвате: „Да, ти си момче, но можеш да си момиче, ако искаш.“  „Мисля, че това е толкова объркващо за едно дете. Дори е объркващо за тийнейджър. Толкова е абсурдно, че вече е стигнало до крайната точката на абсурда. Кой създава правилата? Има ли сграда някъде в Ню Йорк, където хората сядат всеки ден и казват: „Добре, сега не можем да кажем „майка“. Трябва да кажем „раждащ човек. Не го разбирам““.
От компанията се противопоставили, като изтеглили от продажба готик палирти с неговото лице и заявили, че всеки има право на "свобода и здравеопазване".
Явно да си хетеросексуален вече се възприема като нещо, което има нужда от лечение.

# 2 614
Дали му дреме на Алис Купър за тез, много ме съмнява. Други ще го наемат. Козметични фирми да искаш на днешно време.

# 2 615
Тези дори не са разбрали че Алис им прави услуга. Sweat Smile

# 2 616
От новините:

"17 годишна украинска с перфектни мерки стана Мис Варна"

Без коментар. Yum

# 2 617
  • София
Докато не спечели транссексуален мъж, няма какво да се коментира.

# 2 618
  • София
Алис Купър е канцелиран от козметична фирма, след като се е обявил против транс операциите на деца.
Vampyre Cosmetics, които имат договор за партньорство с Алис, са обявили че няма да работят с него, след думите на рокаджията:
„Намирам, че е погрешно, когато имате 6-годишно дете, което няма представа за основни неща и иска просто  да си играе, вие да го обърквате, като му казвате: „Да, ти си момче, но можеш да си момиче, ако искаш.“  „Мисля, че това е толкова объркващо за едно дете. Дори е объркващо за тийнейджър. Толкова е абсурдно, че вече е стигнало до крайната точката на абсурда. Кой създава правилата? Има ли сграда някъде в Ню Йорк, където хората сядат всеки ден и казват: „Добре, сега не можем да кажем „майка“. Трябва да кажем „раждащ човек. Не го разбирам““.
От компанията се противопоставили, като изтеглили от продажба готик палирти с неговото лице и заявили, че всеки има право на "свобода и здравеопазване".
Явно да си хетеросексуален вече се възприема като нещо, което има нужда от лечение.
Доживяхме хард рокаджиите да са консервативни 🤣. Аз смятам, че е прав, но пък и за тях, родителите ни не се изказаха много ласкаво.

# 2 619
Аз четох интервюто с Купър и всъщност той нищо не казва за операции. Той казва “'I'm understanding that there are cases of transgender, but I'm afraid that it's also a fad.” Тоест, смята, че има хора, които са трансджендър, но често това е прищявка. За операции той не споменава, или поне аз не намерих такова нещо.

# 2 620
Толкова е отвратително,някой да твърди,че 6годишно дете може да си сменя пола по желание .Що за извратени мозъци считат,че това е нещо нормално

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 15:46 от MG18

# 2 621
Токова е отвратително,някой да твърди,че 6годишно дете може да си сменя пола по желание .Що за извратени мозъци считат,че това е нещо нормално
Това е новото нормално в повечето щати на САЩ. В продължението на Секса и града - даже не бяха казали на Шарлот, че дъщеря й вече е Те се наричат Рок!
От училището бяха удовлетворили желанието на детето, без да информират родителите!!!!

# 2 622
Хваща ме страх от тая мода. 6 годишно знаело, че иска да е жена/мъж! Да бе. Извращения са това от страна на родителите.
Хубаво го казал Купър. Дано повече крак на нормалност из известните!

# 2 623
Хваща ме страх от тая мода. 6 годишно знаело, че иска да е жена/мъж! Да бе. Извращения са това от страна на родителите.
Хубаво го казал Купър. Дано повече крак на нормалност из известните!
Повечето известни са демократи, а и ги е страх да не ги канселират. Светът се е побъркал. Sad

# 2 624
Толкова ме отраващава новата реалност, че думи нямам! Нямам против хора с различа ориентация, имам приятели и роднини с такава, НО те са възрастни хора, взели са решението или по точно са осъзнали сексуалността си в възраст далеч по- голяма от 6 години! Това е абсолютно ненормално!
И сега е един от малкото пъти, в които се радвам, че живея на Балканите и тук все още не навлязла тази лудост с децата!

Гущерица ще се скърши, а дет са вика вчера роди:

Общи условия

Активация на акаунт