Звездни компромати - Август' 23

• 365 679
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 655
Аз не знам дали е вярно, че ходела със синини, а при единия бой й бил отнет и джипа. С това се занимаваха по-жълтите медии. После и в затвора май тя беше по повод някакви далавери, в които и той беше намесен.

# 2 656
  • София
Зейнеб има брак, сама си го каза преди време. Освен да лъже, ама не ми се вярва.
Не знам за Зейнеб, ама Балевски няма брак.

# 2 657
  • Glasgow
В затвора беше с "бизнес партньора" си заради източване на пари по европроект, където май всичко се оказа изрядно. Даже и брат и май беше замалко (Скилър)  който също имал своя платформа за бийтбокс с европари

# 2 658
Далаверите за които съдиха Лилана бяха свързани с интернет портала за тол таксите. Там нещо я обвиняваха, че е усвоила пари без реално да предостави софтуер.
На мен ми направи впечатление, че Божков изглежда много съсухрен и болнав. Имайки предвид, че от месец май не беше публикувал нищо в профила си и после изведнъж реши да се завърне, много вероятно е завръщането му да е много повече от добро намерение да свидетелства срещу ББ.

# 2 659
ДесиСлава в Разлог:
Скрит текст:

Отслабнала е, но не изглежда така, както би й се искало (справка - ИГ).
Участието бе обявено с начален час 20 ч., не знам дали тя е закъсняла, или е умишлено, но се появи в 20.30 ч. Дойде с колата съвсем до сцената, разчистиха коридор за което, после изпуши една цигара в колата, преди да слезе... много неуважително към публиката,  според мен.
Скрит текст:

Иначе пя на живо, включително няколко народни песни накрая.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 11:23 от Аркадия

# 2 660
Миролюба Бенатова на погребението на Алексей Петров
Скрит текст:

# 2 661
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Миролюба Бенатова на погребението на Алексей Петров
Скрит текст:
Доста неподходящо облекло за погребение, все едно е отишла да изпие едно кафе някъде.

# 2 662
  • Glasgow
За Десислава още Азис по време на престоя си в биг брадър каза, че редовно закъснява и са имали драми, когато имат общи участия

# 2 663
Жал ми е Светлето. По далече от Слънчев бряг трудно стига. Чат пат в Гърция и веднъж годишно във Венеция. Имам познати с доста по-малко възможности пък  ходят на Дюбай и Малдиви Frowning1

# 2 664
Мария е с тяло като на моята 13 г. дъщеря, само, че с цици. Каква е тази мода?

# 2 665
Жал ми е Светлето. По далече от Слънчев бряг трудно стига. Чат пат в Гърция и веднъж годишно във Венеция. Имам познати с доста по-малко възможности пък  ходят на Дюбай и Малдиви Frowning1

Май Хриси не обича да лети.

# 2 666
  • Rock & Roll feeling ...
ДесиСлава е в друго време и пространство, където такова понятие като "закъснение"  не съществува. Joy
Отиваш когато си готова, не когато те очакват Trollface

И какво, промъкнала се е с колата измежду хората и е стояла вътре да пуши?
Много нелепо. Поне да слезе пък а пуши зад сцената. На мен би ми било неудобно да се промуша измежду хората и да кеса в колата да си допуша.
Иначе пее уникално, за мен из между всички фолк певици тя има най-хубав глас.
Между другото тя и Емилия са от едно градче - Гълабово.

# 2 667
В темата съм чела, че Хр.Г. се страхувал от летене, затова само докъдето се стига с кола. На Малдиви евентуално нещо по женски да си спретнат с приятелки и роднини.

# 2 668
Той май и на Мария човекът не е по далечните пътувания. Да, ходят до Дубай и веднъж до Малдивите, но не е като да джиткат надалеч непрекъснато.

# 2 669
  • Rock & Roll feeling ...
Мария е с тяло като на моята 13 г. дъщеря, само, че с цици. Каква е тази мода?
Май не е мода, ген е. Тя е 150 ... как да е ?
Аз на 11 бях 157 и 43 кг ....

Общи условия

Активация на акаунт