Звездни компромати - Август' 23

• 364 019
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Glasgow
Едни серии ми излизаха във фб, не знам алгоритъмът как баш на мен ми предложи- ежедневието на милионерски съпруги в Емирствата, знам че сигурно ще звучи като да е кисело гроздето, но голяма скука, цял ден в някакъв мол, пазаруване на чанти, лъскотийки, обувки, маникюр. Нашата поне хубава, онези грозновати бяха. А едната милата толкова пазарува, но покрита с абая и хиджаб, сигурно му прави ревюта на муж вкъщи.

# 2 941
Княгиня Калина се явява в Областна дирекция на МВР за връчване на повдигнатото обвинение
Скрит текст:

# 2 942
..
Аз това имах предвид, че може в Дубай да си ги слага, но какво от това - една от многото с Шанел. Не правят голямо впечатление чантите на Цветелина там.
Ами тогава може да следва мотото: Бъди различна! Носи пазарска чанта за два лева! Joy
Ама, не, тя е от рекламата: Не си ти, ако не си в Шанел! Sunglasses

# 2 943
  • София
Дали ще си развява Цветелинка шанелите в Дубай или в София, на мен лично ми е все тая. Нито там, нито тук ще знам, че е с Шанел. Все пак съм в квартала на басмените роклички. Grin
Иначе, ако жената е красива и хубаво облечена, ще я оценя. Но със сигурност няма да позная марката, ако не е с изшляпано голямо лого, в стил "аз съм богата".

# 2 944
  • Viena
Четох ,че Ромина и тя с бебе номер 4

# 2 945
Четох ,че Ромина и тя с бебе номер 4
И ще изостави баба Гала????

# 2 946
Отдавна не ми беше попаднало нищо за Мариана Попова. Даже мислех че е емигрирала, но не. Няма да емигрира, предпоследно

# 2 947
Кварталните пиянки имат по-структуриран начин на разсъждение от Мариана Попова. Никой никъде не е длъжен да те “обича”. Ако те устройва икономически и психически си ок - емигрирай. Ако не - не мрънкай. Тази психика в стил “някой ми е длъжен” е супер противна.

# 2 948
Попова е споделила с нас махмурлийските си размисли над втората порция шкембе на зарана.

# 2 949
Ромина майка героиня ще излезе, чак да се надъха за четвърто.
Е, Гала ще я смени временно с някоя друга, то за там желаещи с лопата да ги ринеш.

# 2 950
Някой попита тук - това е наследникът на титлата “цар на българите” - първородният син на починалия княз Кардам - Борис
(Борис IV би бил).
Скрит текст:

Брат му Белтран е много умен млад мъж, на много млади години доктор по физика или нещо такова.

# 2 951
  • До морето
Ромина майка героиня ще излезе, чак да се надъха за четвърто.
Е, Гала ще я смени временно с някоя друга, то за там желаещи с лопата да ги ринеш.

Ми то и аз бих отишла да лалосвам 2 часа в ефир. И да разказвам стари  смешки и новини дето съм прочела снощи в нета.

# 2 952
Явно Плачкови няма да емигрират въпреки всички закани. Така че можем да залагаме този път от коя партия ще се яви на изборите муж.

# 2 953
Превод в ефир на думите на Мариана Попова - толкоз сме некадърни и мързеливи с Весо, че ни в България, ни в чужбина можем да прокопсаме.

# 2 954
  • София
Превод в ефир на думите на Мариана Попова - толкоз сме некадърни и мързеливи с Весо, че ни в България, ни в чужбина можем да прокопсаме.
Жалко, че няма да доживеем колонизацията на Марс, за да се отървем от тях.

Общи условия

Активация на акаунт