Звездни компромати - Август' 23

• 363 305
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 3 075
Ох абе то големият протокол да си сложиш една бяла риза тип офисна или някоя по-прегледна блуза с ръкав до лакътя. То като ще е потник, може и с къси гащи да се облече, да не й е жега.

# 3 076
Джони за Диор.
Скрит текст:

# 3 077
А ако иде на плаж може ли по бански или бяла риза и пола молив?

# 3 078
Скоро не сме виждали президентшата. На нощта на звездите в Пловдив преди няколко дена:

Скрит текст:

Винаги изглежда така, сякаш ще го ошамари всеки момент Smile Не харесвам такива груби жени, които излъчват агресия. От досегашните президентши само Антонина Стоянова ми беше симпатична. Поне се опитваше да внася някакъв стил и цвят. Докато Зорка Първанова също е симпатична като жена, но стила ѝ си беше на соц-тетка.

Ама пък Антонина колко е противна като човек и поведение ..
Наистина Деса много се излага с това облекло до костюмиран президент.

# 3 079
  • гр.Пловдив
Цитат
Ама пък Антонина колко е противна като човек и поведение ..
Наистина Деса много се излага с това облекло до костюмиран президент.

А,бе колко да се излага ?!
Ми така се харесва жената така се явява,ама поне има присъствие някакво,че историята помни и по-лоши случаи на духчето Каспър-Юлияна Плевнелиева -тя завалийката не й бяхме видяли очите,та камо ли тоалетите...

За жените на Желю,Стоянов и Първанов се дърпа много назад във времето-няма как да са актуални,въпреки,че Антонина се контеше по време на чума ...

# 3 080
Събитието е лятно, на открито и предполага човек да присъства и с по-лежерен аутфит. Радева с мъжа си ходят по събития не само в качеството си на държавни лица, а по своя воля в свободното си време и в тези моменти могат да се обличат като всеки обикновен гражданин. Всяка крачка ли на Радева трябва да е официална?
Президента не е с работно време от 8 до 5. Това е институция и той е президент по всяко време, стига да не е в кома.

# 3 081
Радева в някакво интервю каза, че тя си купувала дрехите, те си готвели и т.н. Може до толкова да стигата парите, но те пък дрехите не трябва да са скъпи, а да са добре подбрани.

# 3 082
  • София
Не може. Тя е 24 ч. президентша.
Като гледам из София как всичко живо ходи облечено адекватно на физиката си...
И Линда П. ли отнася такива критики?

# 3 083

И без бански може, само аз да не съм там.

# 3 084
За Желева асоциацията ми винаги е случаят, когато на прием сложи ръка върху чашата на Президента- да не му наливат повече алкохол. Имаше безумни изцепки жената, при това напълно независещи от облеклото. А Протокол в това отношение и тогава имаше- обучаваше на етикет в обществото и т.н., ама... късмет. Stuck Out Tongue Winking Eye

За Антонина да не забравяме, че прекъсна мандат в Лондон, за да е до мъжа си. Тя поне си беше школувана.

Иначе Деса и Радев са от редките прецеденти. Обикновено дамите са изтупани, а мъжете до тях неглиже. Тук стереотипът се разчупва. Grinning

Линда с раничката на път за Ватикана обра всички овации миналата пролет. Joy

# 3 085
Много ми липсва Мелания.

# 3 086
  • София
Да не забравяме, че Желева не бе имала време да се ошлайфа в протокола. Някои неща в етикета са останки от стари времена и човек не би се сетил, дори да е възпитан.
В Москва било покриването на чашата, не зная дали има снимка.

# 3 087
Много ми липсва Мелания.

Точно днес гледах видео за Мелания по преме на президентствоно на Тръмп. Имаше компилация от доста случки, в които съвсем целенасочено го поставя в кофти ситуации.
Скрит текст:
На руски е обаче
https://www.youtube.com/watch?v=KE01xIVjewo

# 3 088
Мелания е просто най-перфектната президентша на нашето време.

# 3 089
Не знам за поведението, но тоалетите й бяха  просто невероятни.

Общи условия

Активация на акаунт