Зодиакален СПАМ по августовски - 01.08.-31.08.23 г.

• 13 903
  • 432
  •   1
Отговори
# 240
Искам и аз на палатка, много ми липсва.
Ужас беше френския, сложили са ме в 5 ниво от 8, а аз разбирам, но нищо не мога да кажа почти.

# 241
  • над кукувичето гнездо
Начиии, пий 2 малки преди да идеш другия път и им кажи, че ги уважаваш много

# 242
Няма да помогне. Сесиите са по 4 часа у половина. Изпитват ни през цялото време. Аз всичко разбирам, но говоря като първокласник. Учила съм до С1 френски, знаех го по-добре от българския, но не съм говорила от 19 години. Първоначално не бяха сложили на последното ниво 8, молих се да ме свалят на по-ниско, днес пак се молих за по-ниско, учителят не смята за необходимо, а главоболието ми е брутално. 100% от мозъка си ползвах, 100! Joy

# 243
Браво, Норче! Ти си нашата гордост!

Аз не обичам палатка....най много една вечер и после искам у нас хъхъхъ.

# 244
  • На Марс
но нищо не мога да кажа почти.

Едно селави можеш да им резнеш Simple Smile

# 245
ву ле ву куше авек моа сьо соар винаги работи

# 246
Но сложни неща ме питат, ама щом сте франкофони, в сряда да сте на линия да помагате Joy

# 247
Божке, сладки мои, чета ви, че ви кефят палатките. Чек да си сипя водка, да ви кажа истината. Joy
Душички мамини, младички. Аз, най големия привърженик на палатките, дет Джастев ме прекрои да съм такава, не ща на палатка, ве. НЕ ЩА! ДА ЧУЯ, НЕ ЩА! Мисли катуна, товари катуна, носи катуна, разпъвай катуна, сгъвай катуна. А ние носим катун, всьо и вся, от - до. Всяка дреболия, нищо да не липсва. Даже подвижна баня и клозет. Всичкоооо. И най накрая Джастева готви, мие, реди, отрежда, зарежда и гледа кво - един гьол. Гьол, да, да, гьол, не един гол. Joy Боже, искам ол инклузив, сред хора, не ща да гледам гьол. Може. Но като разнообразие, не като всяка почивка да се визирам в гьола. Ш'са гръмна. Остарявам.

# 248
Не остаряваш. Казваш истината! Joy

# 249
Не съм ходила на палатка, но знам, че няма да ми хареса.
И с бънджи не съм скачала, но знам, че няма да ми хареса.

# 250
когато можех, не исках
когато искам, вече няма с кого
за палатката става дума

# 251
  • София
Добро утро
Обичам на палатка, имам  всичко като оборудване, но да, няма с кого.

# 252
  • над кукувичето гнездо
Момичета, защо ми се струва, че имаме един и същ проблем, на който можем да намерим решение?

# 253
  • София
Да! Замък на морето! Heart

# 254
Да! Аз ше го чистя. Grinning Но освен море да има и планина, да съ катеря. Аре, мое и по скалите да си подскачам, ама дървета требе да има, щот само с голи поля ... нема се разбера аз. Grinning

Вий, любителите на палатки, просто требе се организирате заедно. Grinning

Ям. Попара. Шъ зема пак да й стана поклонник.

Норче, с теби сме - за френския. Трудно тий, ама е превенция с/у деменция. Така че, трай. Joy

Общи условия

Активация на акаунт