Зодиакален СПАМ по августовски - 01.08.-31.08.23 г.

• 13 897
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
  • На топло в неговото сърце.
Тоя от вица е от БГ.

# 271
'мърсотий прави онзи който нема пари да се напие'

# 272
Ся зех да се чудя ... не ме влече да пия ... мръсотии ... то аз само чистя ... неква фея ли да съм, що ли? Joy

Преди малко едни 2 баби, ама не стари, никак, ми изкупиха аптеката. Още съм в лек шок. Joy

# 273
Ще се самоубия. Учителят отказва да ме свали в клас с по-ниско ниво. Той вярвал, че другата седмица ще проговоря френски Sob два пъти се молих, за трети път ме е срам - едва говоря, едва разбирам, не знам нищо, искам да се свършва, а е ден 2 от 15. Молете се за мен, пийте за психическото ми здраве. Ако има някой франкофони, да ми звъни да ми приказва Sweat

# 274
  • над кукувичето гнездо
Щом учителят е преценил, значи има защо. Той е виждал и друг път и знае, а ти ще се справиш!

# 275
Норче, стегни се ма жена! Тъй приказваше и за интервюто! Затуй не ти вярвам! Grinning

# 276
Няма да ви харесам мненията, защото съм във фаза на отрицание Grinning
Иначе се надявам да сте прави. Говорих (онлайн) с психолог миналия месец, че правя паник атаки в определени ситуации на работа, и според нея твърде много изисквам от себе си и сама се товаря за дето държа да се представям винаги на 100%. Не че знам какво да направя по тоя въпрос де... Не съм амбициозна, ми ме е шубе да не се изложа ли какво, състезателен тип съм май

# 277
  • над кукувичето гнездо
Аз днес на работа троен демидж понесох и направо ми се реве. Май ще си наляя едно твърдо питие, но първо трябва да ям нещо, че сякаш я пропуснах днес тая дейност.

# 278
'mange mon cour' при мен работеше с класната по френски. сърдеше се но ме оставяше на мира

# 279
Добро утро, бандюги!

# 280
Добрютро! Grinning

Норче, и аз не съм амбициозна, но то си е до начин на работа/действие и до характер. Пък в училище определено ме беше срам, та затова учех. Grinning Ще се справиш, знаем ний! Kissing Heart Но разбирам колко ти е гадно. Съчувствам ти.

Исе, не забравяй йеденето, дан тъ отвее ветерът нейде. Grinning

# 281
  • На Марс
На опера, на опера, отиваме на опера, по дяволите футбола, отиваме на опера ...

# 282
Аз па идвам да въ храня. С тортиля, нарязана, запечена. Онзи ден я правих,че даже и сама си правих питките. Голямо готвене падна.

# 283
  • над кукувичето гнездо
На опера, на опера, отиваме на опера, по дяволите футбола, отиваме на опера ...

аааааа, къде бил ключът от палатката...

# 284
  • Euskal Herria
Гледам, че Пънчи вече е почнал разпяването Wink. Големи арии ще се пеят. Wink

Общи условия

Активация на акаунт