Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 227

• 37 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Първи тийзър на новия сериал на Симай- 4Шехеразада". Изглежда ми интересно.

Събраха се двама партньора на Мурат и Туба. Blush

Хубава съботна вечер! Notes

# 496
Здравейте следобедно!

Онче,благодаря за първи тийзър на новия сериал със Симай и Айтач.

От вчера сутринта ...
Tубa е  добавила към instastory #TubaBüyüküstün
Добро утро..✨

Още снимки от презентацията на козметична компания RoC Skincare France/грижа за кожата Франция/

СЦ на ДА/МД Нуран Еврен Шит отново е в Бразилия...статия в пресата..

https://www.haberler.com/guncel/zeytin-agaci-dizisi-senaristi-nu … -18053335-haberi/
Превод на бълг. ез. с гугъл
Скрит текст:
Сценаристът на сериала "Маслиновото дърво" Нуран Еврен Шит провежда събития в Бразилия.
Нуран Еврен Шит, сценарист на сериала „Маслиново дърво“, проведе семинари в Гояния и Рио де Жанейро поради успеха на сериала в Бразилия, а също така се срещна с бразилски артисти и публика. Шийт каза, че сериалът обединява хората и дава искрица надежда.

Нуран Еврен Шит, сценаристът на сериала "Olive Tree" беше поканен в страната да бъде домакин на поредица от събития за отбелязване на успеха на сериала в Бразилия. Шит, който е водил семинари в Гояния и Рио де Жанейро, каза: „Много съм горд, че маслиновото дърво може да събере хора от различни култури и да предизвика общи чувства. Тази история се превърна в маяк на надежда и изцеление за публиката по целия свят." Sheet ще проведе последния си семинар в Сао Пауло на 23 ноември.

Като част от събития, организирани по покана на бразилския лекар Дагмар Рамос и актрисата и писателка Ингра Либерато, Нуран Еврен Шит проведе семинари в Гояния и Рио де Жанейро. Четиридневното събитие, което се проведе в Гояния, първата спирка, привлече 120 участници от цялата страна. Семинарът на Sheath, „Каква е твоята история“, отведе участниците на вътрешно пътешествие, като споделиха своите истории. Събитието бе допълнено от музикални изпълнения на Тиаго Саламони на традиционни бразилски инструменти. Водещи режисьори и сценаристи от Бразилия взеха участие в семинара, който се проведе на 15 ноември в Teatro Fashion Mall в Рио де Жанейро. По време на семинара Шийт подчерта не само творческия процес на поредицата Olive Tree, но и силата на междукултурното разказване на истории.

Последното от събитията ще се проведе в Сао Пауло на 23 ноември.

Нуран Еврен Шит обясни въздействието на сериала върху Бразилия със следните думи: „Много съм горд, че Olive Tree може да обедини хора от различни култури и да предизвика общи чувства. Тази история се превърна в маяк на надежда и изцеление за публиката по целия свят."

Поредицата „Маслиново дърво“, написана от Нуран Еврен Шит, привлече вниманието както в Латинска Америка, така и в Турция и продължава да има широк отзвук в Бразилия. След успеха на поредицата, която изследва човешките взаимоотношения и лечебните процеси с дълбоко разказване на истории, сценаристът Шийт беше поканен в Бразилия за специална поредица от събития, за да се срещне с бразилски писатели, художници и обществеността.

От ''Тайната градина''

🆕 Мурат
Зад кадър на филма "Шампиони - мистериозни шахматни фигури"!

Спокоен остатък от деня!

# 497
С тъга, че свършва сериала- снимка на Демир от "Тайната градина".

Дано сериалът на Симай потръгне.

Хубав следобед! Nature Sunny

# 498
Привет следобедно!

Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн е на 1-ва позиция сред турските актьори тази седмица.
И класирана на 2705-то място от над 15 милиона имена по света.

от вчера....
От историята на режисьора Али Кемал Гювен #TubaBüyüküstün
Най-красивото момиче в Париж🔥 18.11.2024г
Туба го публикува повторно в Instagram❣

Скрит текст:

Продуцентката също е била в Париж.

от Туба...

А днес Туба пътува за Ел Риад/Саудитска Арабия...
Туба добави #TubaBüyüküstün към своята инстастория
На път за...

Готова за 6-часов полет

#DZMnews
💥 Носители на наградата "Златна палма":
📌Най-добрата реклама на годината: Мурат Йълдъръм и съпругата му Иман Елбани.

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456258450%2Ff0aa00be5 … l_wall_-132999259
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456258451%2Fca70f001f … l_wall_-132999259

#DZMnews
💥 Мурат Йълдъръм за ранния финал на сериала “Тайната градина”.
Вашият сериал свършва ли на 6 еп.?

📌Все още няма официално изявление, но най-вероятно ще бъде така. Това е решението, което е взето, ние го уважаваме, но понякога и това се случва.

Изглежда за първи път ви се случва...

📌 Да, това е първият ми проект, който приключи предсрочно. Но понякога трябва да се провалиш.

Но имаме нужда от причини...

📌 Има много причини. Разбира се, на първо място е първото впечатление на публиката от проекта. Това означава, че първоначално не успяхме да предадем правилно историята. Може да си помислят, че това е история за ескорт, но не е така. В края на епизодите имаше много изненади; някой реши, че моят герой се е влюбил в бившата любов на брат си. Има много причини, които могат да бъдат посочени, това може да е свързано с избрания ден на излъчване и така нататък. Но това решение беше взето...

📌 Сериалът беше много некоректно рекламиран пред обществото и дори не му беше даден шанс. Ако беше рекламиран правилно, сега сериалът можеше да е в съвсем различна позиция...

Значи искаш да кажеш, че е станало недоразумение, направихте края преждевременно?

📌Повярвайте ми, имаха оценки, близки до средните. Те нямаха толкова лоши оценки, особено след като това беше началото на историята.

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456258452%2Fe574436bf … l_wall_-132999259

Приятен следобед!

# 499
Снимки зад кадър от 5 епизод на Тайната градина.

Хубав следобед! Nature Sunny

# 500
Здравейте, момичета Simple Smile
Прочетох това в общата тема за филмите и сериалите:
Цитат
Мурат Йълдъръм за ролята си в сериала Тайната градина: Зрителят мислеше, че ще се влюбя в бившата приятелка на брат ми, но е невъзможно да изиграя такава роля.
За края на проекта: "Беше промотиран неправилно."
Аз промоции не съм чела. Изгледах 1-ви епизод и попрегледах 2-ри. И тъй като следя участията на Мурат, трябва да кажа, че в този сериал направо ми е неузнаваем. Някак отслабнал, изпит и без живец в ролята, апатичен, което не съм виждала до сега. За разлика от Ебру, която направо гореше, че чак по едно време реших, че преиграва. И никаква хармония между двамата, а са партньори. Сега разбирам, че на Мурат му е невъзможно да изиграе такава роля и още повече се зачудих, какъв ще да е бил сценарият и неговото място вътре. А че ролята на Ебру не беше ескорт, това си стана ясно от самото начало. Не мисля, че зрителите са се заблудили. Въобще ... не ми звучи добре изказването му... Smirk

# 501
Аз не съм много сигурна в превода на коментара му. Не знам откъде се появи, аз също го прочетох в общата тема. Всеки нюанс в думите има значение. Иначе и на мен не ми е много ясно и също се зачудих.
За това, че е отслабнал драстично- също не ми допада така. Няма я енергията, която гледах  в "Азиз" например. Не знам дали героят му трябваше да е такъв- омърлушен и застинал. Още коментирайки първа серия, употребих думата "заледен". И предположих, че замисълът е бил постепенно да го разлеждат. Е, няма да го видим.
А каква може да е била идеята на сценаристите, освен да ги съберат с героинята на Ебру- не разбирам. Пък и в крайна сметка Демир нямаше да бъде с приятелката на брат си, а със сестра и.
Не знам, това изказване и на мен не ми е много ясно. Но напълно е възможно да се е получил развален телефон- първо журналистите нещо да не са разбрали, после превода да е променил някой нюанс... и ние сега си блъскаме главите. Blush

# 502
Здравейте,момичета!

Честито Въведение Богородично - Ден на християнското семейство!
Обичайте, бъдете обичани, бъдете здрави и задружни!
 Щастие и любов във всяко семейство!

Катя,Онче,аз съм пуснала цялото изказване на Мурат при пристигане за наградите ''Златна палма'' ,за ранния финал в предния си пост от вторник.В общата тема не винаги са точно осведомени в бързината да пишат повече постове за всички сериали.Не знаеха дори,че финала ще го излъчат в неделя,а го очакваха във вторник.
Мурат наистина доста отслабна,дали е заради ролята в сериала или по друга причина.Но беше казал,че се чувстава добре.Но и на мен не ми допада! Hands V

Момичета,днес сутринта се появи на бял свят и втората ми внучка! People BabyPeople Baby Symbol

Скрит текст:
Този път от сина.Нарекоха я Мадлен.Много дълго беше чакана.От дъщерята,която е по-малка от сина вече имам внучка на 10г. и внук на 5г.!

Бях писала,че Туба лети във вторник за Риад.Имала е покана от Диор:
DIOR
Имам честта да ви поканя на коктейл и ексклузивно разглеждане на изложбата DESIGNER OF DREAM в сряда, 20 ноември 2024 г. от 19:30 ч.
В Националния музей на Саудитска Арабия.
DIOR
Горещо ви приветстваме в Рияд и Кралство Саудитска Арабия.
Имаме удоволствието да ви поканим да посетите нашата очарователна изложба Christian Dior: Designer of Dreams, където ще откриете завладяващата и уникална история на House of Dior, изтъкана от елегантност и чудеса.
С уважение.

А Туба е красива и елегантна!Страхотна е! HeartNature SparklesHands Plus1

Превод на 2 видеа....
1.От Instagram на списание Marie Claire Arabia #TubaBüyüküstün
Нашата бивша звезда от корицата за октомври Tuba Büyüküstün беше забелязана в Christian Dior: Dream Designer и тя изглежда абсолютно зашеметяващо!

Туба: Здравейте, аз съм Туба, тук съм в Рияд за изложбата на Christian Dior: Dream Designer.
- Туба, кой е любимият ти дизайнер?
- Наистина е трудно да избера само един, защото всички те са невероятни дизайнери и наистина е много интересно усещането да видиш собствената си гледна точка на изложението на Dior. Имам чувството, че пътувам назад във времето, обичам го.
- Покажи ми роклята си, о, да, изглеждаш зашеметяващо.
https://vk.com/video-63875573_456247301?pl=-63875573_-2
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247301%2F179a477f … pl_wall_-63875573

2. От Instagram на списание Vogue Arabia:
След Лондон и Токио изложбата Christian Dior: Designer of Dreams вече е в Рияд! Пътуващата изложба, която ще се помещава в Националния музей на Саудитска Арабия, отдава почит на марката, създадена от Christian Dior, като отвежда посетителите в трезора на модната къща, където ще видят 250 архивни експонати, всяка монтирана на специален манекен, направен специално за роклята. „Някои от [изображенията] ще се върнат в хранилището и никога повече няма да бъдат видени. Това е много крехка форма на изкуство“, обяснява кураторът Флоранс Мюлер, която събира уникални преживявания за всеки музей, домакин на изложбата. В Саудитска Арабия изложбата ще бъде разделена на няколко теми, от шестимата дизайнери след Кристиан Диор, които са оставили своя отпечатък в историята на къщата, до експертите, чието прецизно майсторство е вдъхнало живот на най-сложните творения на висшата мода. Разгледайте вътре сега и се насочете към Vogue за още. #voguearabia #dior
https://vk.com/video-63875573_456247302?pl=-63875573_-2
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247302%2Fc286a322 … pl_wall_-63875573

🆕 Актуализация на Instagramа на Иман
Мурат и Иман

.
Приятен следобед!

# 503
Злати, честито ви щастие! Balloon Да е здрава Мадлен, да има прекрасно детство и да си сбъдва мечтите, като порасне!:four_leaf_clover:

Снимки към финалния епизод.

Хубав уикенд! Flowers Fallen Leaf

# 504
Добър вечер! Hug

Онче,благодаря за пожеланието и новите снимки за финалния епизод! Hug

Скрит текст:
Окъснях да се разпиша.Покрай внучката имаме разговори,пазаруване.Сега бяхме на свиждане.Видяхме я отблизо в стаята.

Има много снимки и инфо от вчера и днес,покрай посещението на Туба в Риад.Ще пусна няколко.

Скрит текст:

Бурята Туба Бююкюстюн в Рияд!
Туба Бююкюстюн, една от най-красивите жени у нас, присъства на откриването на изложбата на световноизвестната марка Dior в Рияд.

Бирсен Алтунташ
Туба Бююкюстюн представляваше турските жени в Рияд. Снощи известната актриса присъства на откриването на изложбата Christian Dior: Designer of Dreams в Рияд като гост на Dior.
Büyüküstün заслепи със своята красота и елегантност във вечерта на изложението, което показа модни дизайни, създадени от марката от нейното основаване през 1947 г. до наши дни.

Арабската преса за Туба...
“Мечтана изложба”... Как изглеждаше Туба Бююкюстюн в столицата на Саудитска Арабия?

Като част от събитията от петия сезон в Рияд, изложбата „Christian Dior: Designer of Dreams“ ще се проведе в Саудитския национален музей в Рияд от 21 ноември 2024 г. до 2 април 2025 г., привличайки огромен брой любители на модата от всички по света.
Докато участващите звезди се състезаваха в своите атрактивни и елегантни визии, съобразени с класическия и модерен дух на тази известна къща, турската звезда Tuba Büyüküstün впечатли публиката с класическа и елегантна визия в дълга черна рокля, пълна от талията и изработена от нежна черна дантела, изрязана "чашка" и е декорирана с тънък черен кожен колан.

Тя завърши визията си с малка черна чанта на Dior и украси врата си със семпла огърлица, меки диамантени пръстени и изящни обеци. Тя избра гъста плитка с бретон, прибран от двете страни на главата й и носеше фин, земен грим, допълнен от класическия червен цвят на устните, който повечето звезди избират за този есенно-зимен сезон.

Турската преса...
Туба Бююкюстюн е ослепителна в Рияд

Смятаната за една от най-елегантните жени у нас Туба Бююкюстюн се появи на тържественото откриване на изложбата на световноизвестната марка Dior “Christian Dior: Dream Designer” в Рияд. Туба Бююкюстюн, която присъства на събитието като специален гост на марката, привлече вниманието със своята елегантност и изтънченост. Известната актриса, която успешно представя турските жени на международната сцена, блесна с красотата си на червения килим.

Изложбата в Рияд хвърли светлина върху историята на модата, а участието на Туба Бююкюстюн в събитието беше източник на голяма гордост за турския свят на модата и изкуството. Феновете проявиха интерес към публикациите на Бююкюстюн в социалните мрежи и оставиха хвалебствени коментари за известната актриса. Туба Бююкюстюн, едно от лицата на турския свят на изкуството, отварящ се към света, отново се утвърди на международната сцена със своя успех и елегантност.

от днес
Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
Първият път, когато в Рияд ме попитаха какви цветове бих използвал, ако правя дизайн за Рияд, казах земни и червени. Осъзнах, че съм грешал.. Определено бих използвал земни и бели..
#riyadh #colorsofriyadh #designerofdreams @dior

озет за 6 еп./финал
Отчаяна Назлъ приема предложението на Демир и отвежда Мемо в имението. Конфронтацията им с Джавидан води до още по-голяма ескалация на напрежението. Демир, повлиян от чувствата си към Назлъ, започва голяма война, за да защити Назлъ.
Опитът на Джавидан да замени Атеш с Мемо превръща забавния рожден ден в криза. Преоблечен, за да бъде близо до семейството си, Атеш играе игри с гостите през целия празник. Зафер, неочакваният гост на деня, усложнява още повече живота на Назлъ.
Джавидан възнамерява да разобличи лъжите на Назлъ. Чрез опасно партньорство тя получава информацията, от която се нуждае, но се озовава на ръба на смъртта. Ако Демир иска да спаси живота на майка си, трябва да пожертва Назлъ.

Приятна вечер! Two Hearts

# 505
Малко новини за сериала на Симай. Вече се нарича "Не плачи, Истанбул". Star TV ще го пусне във вторник или четвъртък.

Втори тийзър.

Симай зад кадър.

# 506
Добро утро,момичета!

Добрата мисъл, доброто настроение и чашка ароматно кафе
са добро начало на деня.Нека всичко добро да е около нас.

Онче,благодаря за инфото за новия сериал със Симай и Айтач!

Вчера в Турция беше ден на учителя и Туба е споделила стори.
„Едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на едно дете, е да работи с отдаден и разбиращ учител. Защото само учителят може да промени света на детето.”
@uzm.simgesoydan

Снощи беше финала на ''Тайната градина''

На рождения ден на Мемо ...

Промоционална снимка с героите от сериала от 6 еп.

рейтинга

Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #Разведка - 7.81% (-0.58)

2. #Гений - 5.35% (-0.45)

13. #ТаинственныйСад - 2.22%

▪АВ:

1. #Разведка - 7.16% (-1.53)

2. #Гений - 6.13% (-0.26)

8. #ТаинственныйСад - 2.11%

▪АВС:

1. #Разведка - 8.12% (-1.12)

2. #Гений - 6.29% (-0.77)

9. #ТаинственныйСад - 2.36%

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 507
Както писах и в темата за Ебру- Мурат се е извинил на публиката.

Изобщо- нито той, нито пък Ебру са хората, които трябва да се извиняват.

На награждаването "Златна палма"

Хубава вечер! Blush

# 508
Здравейте следобедно!

Онче, Мурат и Ебру се извиниха,но те нямат вина.Донякъде мениджърите им и продуцентите на сериала трябваше да имат по стабилен договор с канала.Те снимаха доста напред и затова нямаше кога сценаристите да прекрояват 6 еп. за финал.Историята остана недовършена.А като гледам новия,който пуснаха на мястотот на ''ТГ'' е с още по-нисък рейтинг.Остана им май още един за пускане.

В понеделник класацията излезе по-късно след моя пост...
Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн е на 1-ва позиция сред турските актьори тази седмица.
И 2,406-то място сред повече от 15 милиона имена по света.

от сутринта...
Туба е добавена към instastory #TubaBüyüküstün
Колелото се върти в 04.40 ч.

Туба в док филм "Златен лукс"

Скрит текст:

🆕 Мурат Йълдъръм и режисьорът Фузул Ейюп Акбал.
Награда за най-добър рекламен клип на годината на списание “Gentleman Turkey. 26.11.24

Скрит текст:

🆕 Репортаж на Мурат Йълдъръм за Muhabironline.
От събитието по награждаване за най-добър рекламен клип на годината на списание “Gentleman Turkey. 26.11.24
В репортажа си Мурат благодари за поканата и за наградата. На въпрос какво прави в момента, след затварянето на Secret Garden, той отговори, че прекарва времето си с дъщеря си и съпругата си. Мурат беше попитан дали има нов проект в плановете и той каза, разбира се, че има още нещо, но той все още чете, обмисля и всички планове зависят от ситуацията.
https://vk.com/publicmuratyildirim?z=video-103151380_456250782%2 … l_wall_-103151380

И снимки от видеото....

Скрит текст:

Приятен следобед! Yellow HeartFlowers Four Leaf Clover

# 509
Малкото ни сладурче. Heart Eyes Сбогувал се е с Мемо, Ебру му е отговорила.

Ние да кажем "Чао" на Демир - и до следващия проукт на Мурат. Blush

Хубав следобед! Nature High Brightness

Общи условия

Активация на акаунт