Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 227

• 36 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Привет следобедно!

Туба е получила много поздравления за РД...

Скрит текст:

от Уницеф
Честит рожден ден, Туба! 💙
Голямо БЛАГОДАРЯ за това, че винаги подкрепяш нашата работа за #ForEveryChild. 💙
https://x.com/unicefturk/status/1941412957377929470

Туба добави към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Много благодаря
@DYSON FR @DYSONTURKİYE #реклама

От Instagram monttasr #TubaBüyüküstün
Фестивалът „Червено море“ е незабравимо събитие от световна класа в сърцето на Джеда.
Това е един от най-интензивните и вълнуващи фестивали, в които някога съм участвал - комбинация от енергия, елегантност и съвършенство, всичко на едно място.
Гордея се, че бях мениджър на зоната, управлявайки операциите, сигурността и наблюдавайки движението и безопасността на ВИП персони и високопоставени лица.
Това беше повече от просто фестивал - беше кинематографична буря и ние се погрижихме да протече безопасно, гладко и незабравимо.🎬🔥🌊

Филмът „Шампиони“, който пожъна голям успех в турските кина, вече е достъпен на платформата Amazon Prime🌟

Приятен следобед и щастлива седмица!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:27 от Zlatina3

# 736
Туба е подкрепила Айше Баръм, която за съжаление остава в затвора до гледането на следващото дело през октомври.

Хубава вечер! Flowers Herb

# 737
Здравейте следобедно!

Започнали са снимките на 3-ти сезон на МД/ДА....

Туба добави към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Завръщаме се
Маслиново дърво, сезон 3 @nuranevrensit @erdem.tepegoz

и вчера от сц.Нуран

Още една актриса се присъединява към ДА3 Rüya Coriç/Рюя Джорич. Новината е от Бирсен.
Rüya Coriç ще играе образа на студентката Белиз в сериала, чиито пътища се пресичат с Ада (Туба Бююкюстюн), тя ще започне да открива своя вътрешен свят.
Рюя Джорич е водеща, модел и актриса, родена в Сърбия през 1996 г. Тя привлече голямо внимание с участието си в „Най-добър модел на Турция“, един от конкурсите за красота в Турция, през 2019 г.Има връзка с актьора Халил Ибрахим Джейхан(по едно време се разделиха,но май пак са заедно),който също съм гледала в сериал.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/zeytin-agaci-dizisine-taze-k … /#google_vignette

#DZMnews
💥 Съобщава се, че Мурат Йълдъръм е получил предложение да стане партньор на Йозге Йозпиринджи в сериала „Заподозрян“, който се подготвя от Gold Production за канала NOW.

Актьорът е получил предложение и за участие в сериала на OGM „This Sea Will Overflow Its Banks“ за канала TRT, като според слуховете за главната роля се разглежда и Ебру Шахин.

По к.NOW много спират сериалите и не ми се ще пак там да реши да участва.

Приятен следобед и дано се захлади според прогнозите!

# 738
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Новата тема Ви очаква!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1793226

Спокойно и приятно лято! Nature High Brightness

Общи условия

Активация на акаунт