Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 227

• 37 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Следобеден привет!

Туба беше в Истанбул за да присъства на изложба...
Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
Преди около година чух за проекта @refikanadol, който @turkishairlines реализира заедно с #innerportrait и го очаквах с нетърпение. За първи път видяхме как промените в чувствата на хората, пътували далеч от домовете си, се въплъщават в художествен образ и дори звук. Вдъхновяващ проект..
@turkishairlines #davet #sanat

От Instagram Turkish Airlines #TubaBüyüküstün
Inner Portrait, създаден в партньорство с Turkish Airlines и Refik Anadol, отразява трансформиращата сила на пътуването. Премиерата на документалния филм беше вчера на специална гала, на която се събрахме с известни личности, за да отпразнуваме това уникално пътуване.
Посетете изложбата в Културен център Ататюрк от 28 ноември до 1 декември, за да станете част от това събитие.

Скрит текст:

🆕 Нови снимки от церемонията по награждаването на Мурат Йълдъръм
"За най-добър рекламен клип на годината" от сп. "Джентълмен Турция". 26.11.24

Хубав следобед!

# 511
Още информация за новия сериал на Симай "Не плачи, Истанбул". Очаква се да излезе на 10 или 17 декември, вторник.

Промо кадри.

Хубава вечер! Tropical Drink

# 512
Здравейте следобедно!

Честит ни нов месец,последен от годината!
Нека ни донесе здраве,радост,щастие и късмет!

Вчера Туба пусна нова снимка на Майя и Топрак в сторито си с надпис:
"Струва ми се все по-странно, когато ги гледам отдалеч...
Приличат на възрастни...''

Приятен следобед!

# 513
Нов фрагман за сериала на Симай "Не плачи, Истанбул".

Доколкото виждам премиерата ще е на 10 декември, вторник.

Хубав дъждовен следобед! Blush

# 514
Добро утро, момичета Simple Smile
Обаждам се да споделя свое наблюдение за тези, които гледат "Далечен град". Музиката в напрегнати моменти е аранжимент някакъв на саундтрака на "Аси". Е, без незабравимия тъпан разбира се. Но мотивът е познат. Blush
ПП Аз чак в 3-тия епизод го хванах.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 09:10 от Katya_I

# 515
Следобеден привет!

Онче,благодаря за фрагмана на ''Не плачи Инстанбул''.И те във вторник като ''Тайната градина''.Дано имат късмет с рейтинга.
Катя,аз не гледам ''Далечен град''.Може и да го започна.Подобен е на ''Любов и наказание'' с Мурат и Нургюл.Музиката на ''Аси'' е на Наил Юртсевер.Сега погледнах началото на ''Далечен град'' и видях,че комп. е друг.

В седмичната класация Туба е на второ място.

Хубав следобед!

# 516
Злате, аз нямам предвид началото. Погледни на 10.51 мин. , на 2.15.25 също. Става дума са познат основен мотив.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/11/3-neron-angelov-nov_26.html

# 517
Да, Катя, и аз се заслушах точно на първото място, което си посочила- да, разпознах мотива от "Аси". Точно основния мотив.
А началото е на един известен испанец или мексиканец, не съм сигурна, като имам време, ще проверя. Много е известна песента, явно са получили право да я направят за Мардин.

# 518
Да, oncee и песента в началото е много позната, но не можах да се сетя коя е.
А сериалът е доста различен от "Любов и наказание", може би защото се развива в автентична за онези обичайни нрави обстановка. Тези къщи в Мидят са направо крепости...

# 519
Аз имам някакъв спомен как звучи оригинала, но сега съм изморена, като имам време ще потърся в Youtube. Blush
В България я пееше Йорданка Христова или Георги Христов- "Пей, сърце", може и двамата. Обаче пусто не мога да се сетя за оригинала на испански. Grinning
Сега пускам един български вариант. Grinning

Ще се сетим за оригинала. Blush

# 520
Здравейте,момичета!

Катя,аз погледнах началото за видя кой е композитора на сериала.После с мишката го пргледах целия епизод и чух тези моменти.
Онче,припомних си песента в изпълнение на Г.Христов.

Аз още вчера се сетих за музиката на заглавната песен.Това е ''Аранхоет''(изписвам думата както си я спомням).После проверих в Гугъл.
Преведено от английски-Concierto de Aranjuez е концерт за класическа китара от испанския композитор Хоакин Родриго. Написано през 1939 г., това е най-известното произведение на Родриго и успехът му утвърждава репутацията му на един от най-значимите испански композитори на 20-ти век.
Има го в различни аранжименти!

Скрит текст:

Като песен открих изпълнения на Хосе Карерас на испанси и на Масимо Раниери на италиански. Notes

Скрит текст:

А това е от сериала,изп.Сезен Аксу- „De Mardin“
https://www.instagram.com/reel/DCNXEmRtbPU/?igsh=MTR6bWtieXB3cnRyYw%3D%3D

Музеят на восъчните фигури в Истанбул вече  е украсен за Новата година

https://vkvideo.ru/video-63875573_456247333

И нещо за грима на Туба,с който беше на изложбата в Риад,пуснато в руската групатаТуКи.Благодаря!

Скрит текст:
✅✨Турската актриса Туба Бююкюстюн привлече вниманието с появата си на откриването на музея Dior в Рияд. Искахме да разберем кой стои зад тази визия и прекрасния грим, затова разговаряхме с гримьора Гли (Серпи). експерт по грим на знаменитости и регионален треньор, работещ в Близкия изток, Индия и Африка, който ни разкри тайните на грима Tuba и неговите етапи.
„След като Туба избра роклята и бижутата си, обсъдихме грима и й казах, че целта ми е да съчетая грима й с цялостната й визия, включително роклята, косата и бижутата й“, казва Серби. Луксозен вечерен грим с чиста, блестяща кожа, меки опушени очи и класически червени устни на Dior.

Стъпки, които да следвате
Серби каза, че първата важна стъпка за постигане на ярък и перфектен грим е да се подготви кожата и да се изравни с фон дьо тен. За целта той използва „La Micro -Lotion de Rose” от Dior Prestige, който осигурява баланс. Действие върху кожата: почиства я, без да я изсушава и я подхранва, без да я омазнява. След това използвайте концентриран серум с розово масло Dior Prestige La Micro-Huile de Rose
Активиран серум, направен от подсилени екстракти от розово масло.
Има свойства против стареене и помага за обновяване на кожата, която е загубила своя блясък и еластичност. стимулирайки го благодарение на формула, богата на розови съставки и накрая, крем за лице Dior Prestige La Crème.

След това коригирайте несъвършенствата с коректор и подсилете външния вид с бронзант, руж и хайлайтър, след което използвайте светли тонове във вътрешните ъгли и тъмни тонове във външните ъгли, за да постигнете хармоничен външен вид, като се фокусирате върху една изпъкнала точка, за да създадете баланс във външния вид. Що се отнася до контурирането, използвайте студени нюанси, за да постигнете естествен и хармоничен вид и накрая, за по-гласкави устни, нанесете молива за устни Serbie преди червилото, за да сте сигурни, че цветът трае по-дълго.

Подробности за продуктите, които използва, като се започне от лицето:
Филтър Forever Glow Star,
Forever Foundation (2N),
Коректор Forever Skin Correct (2N и 1,5N),
Forever Stick Contour (светъл),
Forever Glow Maximizer (розов),
Завинаги мат. насипна пудра,
а за очите -
Dior Backstage Eye Palette
Dior Iconic Overcurl Mascara.
Колкото до устните... Започна с Rouge Dior Lip Scrub, след това Lip Contour 999 и накрая Rouge Dior 999.
По този начин експертът по красота Serpi ви разкри подробностите за грима "Tube" и точните тайни за получаване на жив и перфектен грим, ако желаете. това, сега можете да го приложите.
https://3alami.news/من-ور..

Мурат явно си почива след снимките за сериала.Ново не откривам.

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 10:36 от Zlatina3

# 521
Благодаря, Злате Heart
Ами страхотно попадение! Все места на необикновени страсти, което се и усеща в "Далечен град".

# 522
Здравейте,момичета!

Кате Hug

От вчера ....Туба отново пътува...
Туба е добавена към instastory #TubaBüyüküstün
Първият етап от полета е завършен.. 2 часа чакане на летището в Истанбул..

Вечерта се разбра за къде пътува...отново за Саудитска Арабия.
Туба е добавена към instastory #TubaBüyüküstün

Добре дошли в Рока Джеда, Туба/Саудитска Арабия/

Туба ще участва в Международния филмов фестивал на Червено море, филмов фестивал, който стартира през 2019 г. и се провежда в Джеда, западна Саудитска Арабия. Фестивалът се фокусира основно върху новите тенденции в разказването на истории, както и върху изгряващи таланти от Саудитска Арабия, арабския свят и останалата част от Глобалния юг.

Утре е първият ден от филмовия фестивал на Червено море в Джеда, Саудитска Арабия, който ще включва множество знаменитости от цял ​​свят, работещи в киното и телевизията. Церемонията ще започне в 19 часа саудитско време. И ще се излъчва по каналите на MBC.

"Шампиони" - Мистериозни шахматни фигури
Премиера в турските кина на 10 януари 💥
Снимки от 1 фрагман

Скрит текст:

Ето и фрагмана

https://youtu.be/spDz9N5JtuU?feature=shared

превод с руски субт.
https://vk.com/feed?q=%23muratyildirim§ion=search&z=video-103151 … -103151380_365694

#DZMnews
💥 Пуснаха плакатът за филма ''Шампиони'' с участието на Мурат Йълдъръм и Бюшра Пекин!

Желая ви приятен ден!

# 523
Симай в новия сериал "Не плачи, Истанбул"

Хубава вечер! Blush

# 524
Здравейте,момичета!

Излязоха много снимки от откриването на Международния кинофестивал в Джеда.
Туба беше прекрасна,стилна и елегантна! Heart

Скрит текст:
Роклята е на ливанския дизайнер  Zuhair Murad.
Частта около врата е украсена с истински мидички. Колекция пролет 2025

от снощи 2-та вечер
От Instagram на списание Hia #TubaBüyüküstün
Изглед на суперзвезди на парти
Жените в киното
Който в момента се провежда в Джеда в кулоарите на Международния филмов фестивал на Червено море.
@redseafilm

Скрит текст:

Има още много снимки и инфо с превод.Няма как да пусна всичко.

за Fuzul Holding 🆕

Мурат зад кадър с Бюшра

Снимки за Suvari миналата година в Ню Йорк

Приятна вечер! Christmas TreeTropical Drink

Общи условия

Активация на акаунт