Остров Тасос, Гърция /Тема 12 /

• 73 408
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте. Мъжа ми е запазил в Скала Рахониу. Сега ви прочетох за осите..има ли някой почивал там тази година да каже как е положението. Не сме били на Тасос до сега,  решихме да разнообразим, но тия оси ме притесниха..

# 616
Близки се върнаха тази седмица- навсякъде има. Проблем е храненето, иначе не закачат. Най-ефикасни били електрическите палки за насекоми. Хващали сме години с оси и не е чак такава драма. Просто последните години нямаше никакви, дори се чудехме къде са изчезнали.

# 617
на голдън бийч на самия плаж има ли?
нашият хотел е в горната част и ако е ужас... не знам...
във фейсбук препоръчват верно онези спирали за комари, освен всеки ден да носим и да палим под чадъра да си дими...

# 618
  • Пловдив
Точно на Голдън бийч са най-много осите. Не се стои......нищо не помага..

# 619
  • Пловдив
На Голдън бийч има много. Както писах на предната страница, на 10-тата минута станахме и си тръгнахме.
Възможно е и да не закачат като няма храна, но не ми се рискуваше.

Някой може ли да ми каже как се казва едно плажче в залив, точно след манастира посока юг? Слиза  се по черен път и се паркира под много маслини.
Страшно ми хареса там, макар че е с камъни в морето и ситни камъчета на брега.

# 620
Ливади е плажът, който сте снимали. Чудесен беше, когато нямаше още чадъри и шезлонги!

# 621
  • на земята
На Голдън бийч има много. Както писах на предната страница, на 10-тата минута станахме и си тръгнахме.
Възможно е и да не закачат като няма храна, но не ми се рискуваше.

Някой може ли да ми каже как се казва едно плажче в залив, точно след манастира посока юг? Слиза  се по черен път и се паркира под много маслини.
Страшно ми хареса там, макар че е с камъни в морето и ситни камъчета на брега.

Бяхме на този плаж преди две седмици,има камъни.Трябват аква обувки.
Местните  казаха,че е нямало миналата година камъни.

# 622
Пътят е черен,но кофти ли е,или става Simple Smile

За осите някой беше писал,че няма,някой,че има,и се надявах повече отговори да са,че има места,където няма... На мен не ми пречи,тъй като сме с кола,но майка ми иска плажът да е на една крачка от хотела, а не да разчита на колата... Та хотелът е северната част на Голдън Бийч... Не знам, дали пък да не търся нещо ласт минит на запад...

# 623
  • Пловдив
На този плаж от снимката по-горе нямаше оси. 2-3 да сме срещнали най-много.
Черен е пътят дотам, но обикновени коли слизат без проблем.

# 624
Ние се върнахме мин седмица от Тасос, оси има когато сервират храна, но носят и запалено кафе , така че не беше чак толкова страшно., но ако няма кафе на масата е доста неприятно , влизат в храната.

# 625
Здравейте чета и направо се стресирам с тези оси. Миналата година бяхме в Неа Каликратиа вилната зона и беше кошмар от сутрин до вечер оси, щом се стъмни комари колкото врабчета, спирали, спрейове, машинки всичко използвахме денонощно .
Та някой бил ли е края на август към Потос, Пефкари и там дали ще има толкова оси? Умишлено не избрахме Голдън бийч, заради лудницата, шумотевицата и осите. Simple Smile

# 626
Здравейте, споделете хубави плажчета, спокойни без много хора около Лименария (без чадъри и шезлонги). ❤️

# 627
Не мисля, че има останали на Тасос плажове без чадъри и шезлонги (поне не пясъчни). А и изискването за свободна зона рядко се спазва.

# 628
Миналата година си бяхме намерили 2 хубави плажа, много спокойни без хора, без заведения. Но за жалост ги намерихме в движение и не си ги спомняме. Ще търсим ... 😊

# 629
Здравейте, споделете хубави плажчета, спокойни без много хора около Лименария (без чадъри и шезлонги). ❤

KALAMI BEACH,няма да сгрешите! Пътят е малко кофти,но ние и с ниска кола стигнахме.

Общи условия

Активация на акаунт