Остров Тасос, Гърция /Тема 12 /

• 73 540
  • 807
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Прекрасно е времето обикновено през юни. Не е ветровит остров Тасос. Ще ви хареса много:-)
Много благодаря!
Можете ли да ме насочите към място за настаняване.
Аз мога, миналата година юли бяхме в потос и бяхме тук https://maps.app.goo.gl/UPWyJw2mE3GXnUA17. Има си паркинг, близо е до всичко, и харесах мястото много.

# 481
  • гр.София
https://maps.app.goo.gl/UPWyJw2mE3GXnUA17. Има си паркинг, близо е до всичко, и харесах мястото много.
[/quote]
Мерси, но какви са цените в сайта им не ти пише и като цяло как запазихте, няма ги в букинг

# 482
  • София
https://maps.app.goo.gl/UPWyJw2mE3GXnUA17. Има си паркинг, близо е до всичко, и харесах мястото много.
Мерси, но какви са цените в сайта им не ти пише и като цяло как запазихте, няма ги в букинг
[/quote]
Има телефон, директно им писах на вайбър. Мин година плащахме 110 евро на вечер за 3 ма.

# 483
 Здравейте,обмисляме за Великден да посетим Тасос,до момента не сме ходили.Къде бихте препоръчали да отседнем?Да е в близост до ферибота

# 484
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Препоръчвам Azzuro deluxe,много приятно и ново,близо до центъра

# 485
  • тук и там
Наблюдавам в Букинг,че са малко вече хубавите места с право на безплатна анулация.На мястото,където бяхме миналата година,също вече е така-с частично възвръщаема стойност.Бих направила пак там резервация,за това и влязох,въпреки по-високата цена от миналата година,но ми идва в повече тази частично възвращаема стойност.Все пак сме януари,до средата на август много неща могат да се случат,ей така да прежаля 700евро(толкова излиза половината),не ми се струва приемливо и разумно.Явно си имат клиенти ,щом поставят такива условия,но не ми е окей тази тенденция.

# 486
Свържете се лично с мястото. Пак ще ви поискат капаро, но обикновено е в размер 1-2 нощувки.

# 487
  • тук и там
Направих на друго място,Параход.Няма да е по-хубаво от миналогодишното място,нито от това на което почивахме преди това,но просто ,за мен е неприемливо да плащам осем месеца предварително за хотел,апартамент или др.Пиша просто,защото предишни години винаги съм правила резервации от Букинг,но тази година изборът на места с  право на безплатна анулация,в сравнение с предишните години е доста ограничен.

# 488
Да, наистина има промени в последните години и това не е само за Тасос.
Гледам да съм гъвкава в избора и все още намирам с безплатна анулация, но ако преди е била до 1-2 седмици преди датата (и дори до последния момент за някои места), сега изтича 1 - 2 месеца преди настаняването.

Но донякъде причината за това е голямата популярност на Букинг - всеки първо там влиза и търси удобството с един клик; не е само заради хостовете. Затова и предложих варианта с личен контакт, щом мястото ви е познато. Също е отработен, често дават и малко по-ниска цена.

# 489
 Здравейте, някой посещавал ли е Тасос през средата на Май? Работят ли повечето неща?

# 490
В столицата работят много неща, в други населени места - чат-пат.

# 491
Здравейте, някой посещавал ли е Тасос през средата на Май? Работят ли повечето неща?

Опитът ми е от преди 3 години през май - в Лименас работеше всичко. Заведенията по плажовете тепърва се приготвяха да отварят, на Голдън бийч работеха само 1-2 бара. Хванахме слънчево време и даже за плаж ставаше, но вечер си беше за якета.

# 492
Миналата година бяхме на Голдън бийч от 18 май до 27 май. Времето беше много хубаво, топло и идеално за плаж. Къпахме се спокойно, нямаше много хора и като цяло беше супер.

.

# 493
Здравейте, откакто имаме деца (на 5г и 2г) не сме ходили в Гърция. Въпросът ми е откакто сме в шенген трябва ли паспорти на децата?

# 494
  • here and now
..............

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:17 от *Алис*

Общи условия

Активация на акаунт