Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 38 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Бонбон с бонбона ти. Пу, пу, да ни ти е уроки Grinning

Ти имаш плочки на корема бре, какъв гладък, искам и аз.
Имам плочки и аз, не се виждат. Фаянс е моето Joy

# 391
Еха, какъв ентусиазъм относно книгата за червата! Радвам се! Yellow Heart Ако червата ни са здрави и ние сме здрави! Имам и други книги за червата, ама не съм вкъщи, ще ви пусна още заглавия, ако ги намеря в електронен вариант. Използвам възможността да ви попитам дали в България се провежда безплатно изследване на изпражненията след 50 год. възраст?  Thinking
stella, ще ти пиша на лични да не обременяваме темата с клизми Laughing
nani_net,  да се пие студена вода не е никак добра идея, тя свива клетката и я прави на стафидка най-грубо казано. Водичка на стайна температура. Flowers Hibiscus
tays,  колко мило, сега съм във ваканция и ще имам повечко време, първото което направих е да се включа тук! Иначе не остава време, tays... Flowers Hibiscus хаха, толкова лични ли са станали нещата тук! Revolving Hearts Flowers Hibiscus супер готина група, с ново мислене... ! Nature Sun With Face
ааххх , sharpy, мила моя и ти си ми слабост ! Stuck Out Tongue Kissing Heart пфффф, направо не знам на кой са предоставили пакета, обаждах се тук да питам и ми казаха, че е доставен, явно някой го е гепал Worried тц тц тц ...Май ще трябва лично да ти нося неща...кой знае, някой ден може би...ууф, много ме е яд!!! Тук всичко е нормално, все на обороти и така, дано и вие сте добре, миличка! Flowers Hibiscus Kiss
dolce, моите адмирации за гладуванията!!! Flowers HibiscusYellow Heart

Забравих да кажа, че който има гъбички по крака, нокти итн, със сигурност има и вътрешно... и трябва да се бори с тях.
ако се чуете с Nevena и Миоки топли поздрави от мен!! Yellow Heart

# 392
ааххх , sharpy, мила моя и ти си ми слабост ! Stuck Out Tongue Kissing Heart пфффф, направо не знам на кой са предоставили пакета, обаждах се тук да питам и ми казаха, че е доставен, явно някой го е гепал Worried тц тц тц ...Май ще трябва лично да ти нося неща...кой знае, някой ден може би...ууф, много ме е яд!!!
Е това направо ме срази! Как ще доставят на някой друг пратката?!? Ег@ти! Че то аз по тази логика мога да се представя за Елена Иванова и да взимам пратки. Това е пълен абсурд! Държавата на абсурдите, за пореден път се убеждавам. Мен ме е яд 2 пъти повече, но за жалост нищо не мога да направя. Ако имам данни кой е получил пратката, ще ги съсипя от скандали и проверки!!! Ако имаш някакви данни за получател или пък номер товарителница, или някаква друга следа, пиши ми на лично, ще ги накарам много да съжаляват! Че то утре по този начин някой ще си присвои жизненоважно нещо за друг човек.
Относно водата на стайна температура - и аз мисля, че съм срещала това твърдение. Но пусто лятото, не мога да се "напия" от вода със стайна температура. Някак не ме засища. Когато е студена, вече си ме засища.

Нани, какви шорти, какви 5 лева. Тея крака в никакъв случай не са за шорти! Я слагай бикините и бегом на плажа, да не дойда с ножицата да ти оправя шортите ей сега!

# 393
  • Бургас
Я разкажете накратко какво пише в тези книги за чревното здраве, нещо трябва да изследваме ли… моят син преди много се оплакваше от подуване и къркорене на стомаха и един гастроентеролог го прати на изследване, което показа гъбички кандида, та пи лекарства и се оправи

# 394
Не е добре студена вода но си признавам че лятото и аз съм виновна по тоя параграф. В най-големите жеги просто не пропускам шанс да се разхладя, независимо по какъв начин.
Но не да изпия количество наведнъж, както е от хладилника де. Ако е студена, не мога да изпия кой знае колко, по-скоро пия по 1-2 глътки там колкото да се изкефя че е нещо студено.

# 395
diabetes, каквото имаш в ел. вариант пращай. А ако имаш и други заглавия - прати, ще проучим сичко.
Даже тази си мисля да я сложа в първи пост.

За водата си знам. Рядко пия студена.
Вчера като заседнах на кафе сутринта и пих студена сода. Защото забравих да кажа да е топла.
Преди 2-3 седмици в жегите навън си купих студена вода.
Но като цяло си предпочитам стайна.

# 396
Аз основно стайна температура пия.
Навън ако взема може и да е студена.
Много си готина, Нани.
diabetes, добре дошла отново❤️

# 397
Стайна температура е малко относително понятие. Стайна на стая с 19 радуса и стая на 32 градуса е доста различно Simple Smile

Аз не обичам ледена вода от хладилника, дори в най-големите жеги, но прекалено топлата не ме напива. Източена от чешмата ми е най-оптимална като температура.

# 398
Пробвах сардини, не е моето хич.

# 399
Какви?
Понеже има разлика между консерва и пресни, на скара. С консервата и аз нещо не се спогодих, обаче ги обожавам под формата на филенца на скара. Имам си любимо заведение, в което не пропускам да си ги поръчам.

# 400
Хелоу! Идвам да споделя, че и днес "системата ми" с повече бавни въглехидрати работи. Днес сутринта след огромното изядено количество храна снощи, кантарът показа още надолу. Макросите бяха 33/33/34 - В/М/П
Скрит текст:
Мерих и кръвната захар час и половина след изядените плодове вечерта /досега не го бях правила/ - беше 4,9.
За вчера вгх ми бяха 93 общо, от които 70 нетни, останалото фибри. Плодовете, които ядох бяха 2 нектарини и 5 сини сливи. Вечерята я знаете, снощи я показах, но беше като количество сигурно над кило и половина. То само месото, което изядох беше към 400 грама, отделно огромна купа салата и към половин кило микс.
Одеве се отбих до мама да видя кво приготвя за утре и направо ми потекоха лигите като видях любимите ми нейни пържени кюфтета. Това ми е топ на топа от нейните гозби. Аз колкото и да съм се мъчила, не мога да ги докарам на вкус като нея. Пак стават много вкусни, но нейните са направо божествени.
Скрит текст:
Устоях днес, бързо си бих камшика, но утре вероятно ще съгреша, защото ги е правила за обяд за работа /споменавала съм, че там имаме традиция да правим трапеза/ Та утре не знам де ще се дяна. Вдругиден също, защото пак ще има трапеза, тъй като е Богородица. Изобщо очертават се 2 "критични" дни и много трябва да внимавам.
Друго ми идва на акъла също да споделя, относно инулина. Имам някакви подозрения, че когато го пия вечер, задържам вода. До този извод стигнах, след като 3 дни пия по 1 ч.лъжичка до обяд, а вчера бях забравила, и си го джурнах с чаша вода преди да легна. Сутринта количеството урина /първата/ беше много по-малко от другите сутрини. Иначе аз сутрин с първото ходене до тоалетна, много обилно уринирам/сори за израза/, ама не знам как другояче да го напиша. Та после се присетих, че и друг път, когато съм пиела вечер инулина, на сутринта по-малко пишкам. Та и това ще наблюдавам, дали е вярно или си внушавам. Днес пих вече сутринта. Ще видя утре как ще съм с количеството първа урина за деня.
Ураганче, аз само при вида на сардините мога да се откажа от ядене 2 дни. Ама ти като човек, който си яде риба и не ти харесват, значи за мен ще са си откровено гадни.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 15:22 от sharpy

# 401
Аз миналата седмица имах намерение да правя 72 часа фаст на 3 консерви сардини  - всяка консерва е от по 2 сардини. Не успях съвсем точно да го направя,. Пак беше 72 часа, но с половин консерва сардини и  с много неприятен послевкус в устата. Бях принудена да изпия през периода две кафета с лъжица маскарпоне всяко, за да си оправя вкуса. Хем много обичам риба и бях измила олиото от рибите - пак беше непоносимо. Днес за обяд ядох малко паламуд и чернокоп - печени, но с много салата от домати и краставици + печена пиперка, пълнена с яйце и сирене . Но бъбреците негодуват, на тях рибата им пречи. Ще пропусна вечерята.

Шарпи, кюфтетата изглеждат много вкусни. Само от свинско месо ли са?

# 402
Ох, какви кюфтаци 🩷
Давай рецептата, както съм гладна и пътувам с един рейс, взех да се чудя къде да сляза за скара 🤣.
При мен падат грамове и кз от няколко дни, само берберин ми е новото.
Ще трябва да върна стари теми да прочета кой е пил от съфорумките. Това пък не го очаквах, не че не се радвам, де.
Росита, и аз мразя консерви сардини, така си стоят у нас.

# 403
Шарпи, кюфтетата изглеждат много вкусни. Само от свинско месо ли са?
Роси, да, само от свинско. Честно казано на вид не са кой знае какво, но на вкус определено са божествени 🫶
Тайс, рецепта имам записана, не я знам наизуст, но това са пържени кюфтета и вътре има мисля 2 филийки хляб. Не са за нас. То верно че хляба е за 2 кила кайма, ама не са за наяждане при нас.

# 404
И аз правя пържени кюфтета само със свинско и малко хляб,  и си ги ям 😜
На 3-4 кюфтета сигурно ми се падат две хапки от хляба.

Общи условия

Активация на акаунт