Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 38 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Минавам да се фръцна
Днес из града изминати 14,3 км и 21334 крачки според крачкомерчето Grinning
Че аз мога три дни да лежа сега бре.
Иначе се наложи да хапна нещо навън и се чудих и маех, че ми пригладня. Палачинка с пилешко и кашквала.
Хм, не беше добре опечена, като дъвка малко или просто вече тотално ми е сменен вкуса към тия нега. Друго си е кето палачинка. Това за мен е нормално, а не това, ама си бях гладна.
Иначе добре съм си след изяждането, засити ме, не усещам треперене, прималяване, силен глад.
Което е супер, тялото ми се справя чудесно с това. Е, не планирам да ям такива неща скоро.

знам, знам , Елорски Satisfied

https://semma.bg/wp-content/uploads/2021/07/Черво-с-Чар.pdf

Flowers Hibiscus

отваряш ли я така? Цунк, дано ти хареса, на мен - много!

Отварям и свалям веднага. Много благодаря.
Скоро си мислех, че само книга за чревца не бях чела Joy

# 376
Аз що-годе толерирам и нережимни неща вече, но днес поради липса на друга опция следобеда изпих едно 3в1 че много исках кафе... ей това няма да ми хрумне да го повторя. Ясно ми беше че е боклук, исках си кофеина та примижах и се съгласих. Изпих го все едно че е лекарство, аз мразя да пия нещо сладко. Не знам какви л*йна слагат, но направо ми е лошо, часове по-късно. Вярно че съм и недоспала, изморена и ми е горещо, че и цикълът ме изненада 2 дни по-рано, ама сериозно ми е лошо. Егати и "кафето".

# 377
Диабетес много полезно инфо 💐

# 378
Нати, аз нали си купих зелено кафе за отслабване. Приумица, получих факс.
Ама реално не е лошо да ви кажа.
Колегите следобед си носят кафе и ми мирише и ми се пие.
Аз се въздържам, на два месеца си взимам с тях.
Обаче като ми замирише от тяхното следобед и правя от това зеленото мъничко и ми е супер.

Таис да прочете, идейно е чат пат с това да замества Rolling Eyes

Ако някой намери още книги за чревца да мята Joy

# 379
Добър вечер, драги зрители! Шарпи мръвката е на линия Trollface
Днес и аз имам много навъртени километри, също обикаляйки града, за да търся подарък на мама, защото в понеделник е рожденичка. После минах на обичаен шопинг за храна, малко джундурийки и те така.
Много ми е драго да видя тук отново Diabetes Purple Heart Душица, прекрасна, много липсваш на темата, все те мисля как си, що си. Надявам се да си добре и семейството ти да е добре. Знаеш, че си ми на сърце! Purple Heart Много полезна информация си дала. Аз колко пъти се каня да потърся книги и информация точно за червата, защото знам, че там е 80% от имунната ни система. Каквото и да правим, прецакано ли е там, нищо не правим. Ти отново ми даде тласък да се разровя по-усилено и тези дни ще се заема с това.
Иначе за жалост нищо не съм получила Worried, не знам къде е проблемът, къде се бави, защо се бави пратката. Не съм наясно изобщо с пратки от чужбина. И половинът съм предупредила, и той знае че очаквам пратка от Белгия, но до този момент нищо.
И сега за разкош да ви покажа какви убийствени обезкостени бутчета правих. Снощи ги турнах в марината и днес ги хвърлих във фраера. Станаха убийствени. И естествено много ядох.

И моята порция + още 1 след изяждането на тези.

Rosita, добре дошла отново! Дано болничния престой остане в миналото и по-малко проблеми с бъбреците Purple Heart

# 380
Аз как ви пожелавам хубава петъчна вечер, а то събота вече, личи ми, че съм в отпуска Stuck Out Tongue Winking Eye
Най-после се наспах, кафе повече от едно не пия тези дни и хапвам много зеленчуци от градината на баща ми. Риба също ям почти всеки ден - в Бургас съм в момента - моят роден град. Режимна съм 100%.

# 381
Росита, радвам се да те видя тук отново и дано скоро прочетем, че си оправила тия бъбречета.

Иначе гугълнах и има още една - Вторият мозък • д-р Емеран Майер
Но онлайн я няма.
Ако мина покрай книжрница ще и метна едно око и евентуално ще взема, че е интересно. А и ми е слабост тая тема, то се знае.

# 382
Елора, на Стивън Гъндри философията също е такава - “Disease begins and ends in the gut.”. Не знам от неговите книги дали са превеждани на български, на мен са ми и те в списъка с чакащи... дето хич не напредвам с него, за съжаление. От подкаста му се е случвало да изгледам по нещо, интересно беше, ако искаш го виж в тубата - The Dr. Gundry Podcast. Предполагам че ако си пуснеш преведени субтитри, няма да ти е чак такъв проблем езикът. Иначе книгите му май повечето ги имам изтеглени, но са на английски и те.
На Минди Пелц също има в нещата доста застъпено колко е важна чревната флора. Оня симпатичният индиец дето не мога да му кажа името пък камо ли да го препиша, също има видеа по това. Чакай да му намеря името, голям сладур ама трудно име му турили Grinning Ето на неговия канал името Dr. Pradip Jamnadas, MD, някъде из български канал бях мяркала негови видеа преведени направо с дублаж, ама не се сещам къде. А и едва ли да са всичките. Абе веднъж свикнеш ли му с акцента, не е толкова труден за разбиране.
Ако се сетя и за други, ще ги спомена и тях поименно.

Аз днес крачки колкото да не е без хич - малко над 4к. Но се изморих като куче, събрахме се при нашите и аз реално не съм ходила никъде - сестра ми ме натовариха от вратата ми и се докарахме тук, та смятайте дали съм се спирала за да навъртя толкова само в къщата и около нея. И цикъл ме изненада по-рано, щото... що пък и това да не е и то днес Grinning То може и донякъде затова да ми стана лошо, още ми е странно в стомаха и не смятам че ще ми дойде зле да ям чак утре. Тамън ще размърдам времето за фаст че иначе ми е доста еднотипно.
Зелено кафе съм пробвала преди време, не е лошо но повече ми наподобява като тип вкус зелен чай, отколкото кафе. Но ме подсетихте че в тая къща някъде трябва да имам оставен зелен чай и по-добре утре да пия него отколкото тая глупост дето направих днес. Повреди ми се кафемашината, съответно неподготвена с друг вариант, освен грозното 3в1 дето баща ми го пие чат-пат.
То не стига че майка ми се опитва да ме нахрани с кекс и забравих какво беше още. Друг ми бута бонбони. Трети друго си. Разфучах се и се хванах да правя кюфтета пък, ама ха! Grinning Навъртях достатъчно да ядем всички и да си взема утре с мен за вечеря като се прибирам. После реших да не вечерям.

# 383
Росита, добре се завърнала!
Елора, тия зелени кафета май съм ги пила в миналото. Може ли снимка?
Ти днес видя уред и прекоси София 🤣.
Диабетес, пиши по- често, ние тук вече си знаем кой какво ял, кой кога с*ал.
Шарпи, като ще висваш на въжето, поне си напиши завещанието. Представям си каква думба- лумба е било😁.
Под нас няма никой в момента, та като скачам на стопера, нямам слушатели на дишането, то човек да се зачуди какви ги върша. Имам си една мечта аз за шведска стена, да си вися, или лост. Обаче още обмислям къде да внедря това интериорно решение 😀.
Днес на обяд - три варени яйца, вечерята ми е сьомга със зелена салата.
Взела съм някакво пуешко филе в момент на умопомрачение, сега нз как да го готвя, защото сигурно ще стане сухо 😫.
Като гледам пилешките работи на Долчето и Шарпи, и кат се сетя за това грозно филе, и ми се убива апетитът.

Да ви кажа нещо по същество. Нали пия тука берберин от две седмици. От седмица забелязвам по- ниска сутрешна кз. 5,3 до 5,5.
Още не знам от берберина ли е.

# 384
Натка, а защо вместо 3в1, не си направи 2в1. Аз имам 2-3 пакетчета за подобни извънредни ситуации.
Тайс , аз мисля,  че е от него.

# 385
Да бе Таис, гледай как се случи точно днес като се разхождах и да имам крачкомер.
Голямо ходене, голямо нещо.
Ей го кафето
Скрит текст:
Пише една чаена лъжица, но слагам по-малко. Че все пак си действа все пак.

Ще потърся Нати да разгледам, ама първо книжката.

# 386
Натка, а защо вместо 3в1, не си направи 2в1. Аз имам 2-3 пакетчета за подобни извънредни ситуации.
Тайс , аз мисля,  че е от него.
Абе аз ни едното не бих си купила, тия са на баща ми пакетчетата... Разтворимо кафе не ми е проблем да пия, но това не е само кафе ами явно 101 глупости освен и захарта.
Скрит текст:
Аз си знам че си идвам при нашите и че кафемашината ми е оставена тук, с нетърпение чаках да си пия кафе от нея че няма къде да си я взема при мен. Да, ама греда. Няма и да я оправя скоро, утре се връщам и ставам по-заета от всякога, а тя ще си стои тук самотна. Много криво ми стана, десетина години вярна служба има тая машина.

# 387
Нати, поне кюфтаци ще си хапнеш.

# 388
  • на острова на мечтите
Diabetes, книгата се отваря. Благодаря! Малко ми е трудно да я чета на телефона с дребен шрифт, но туй да е проблема.
Ето какво ме заинтригува " олио от босилек"? Погледнах в Гугъл и тма ми дава накиснати в зехтин листенца от босилек. Това ли е?
Ние сме в отпуска на един красив язовир в планината, и аз още първият ден паднах и жестоко си сцепих окото, натъртих си ръката, обелих длан и коляно... Все едно на боксов мач съм била... Но поне ходя много... Имам приложение с крачкомер на телефона и вече си изпълнявам поставените за деня цели(около 4км). Като отидем утре към морето ще вдигна броя на крачките .Там мога и сама да ходя на разходка. ММ е малко мързелан и мрън мрън, все не му се ходи.
А вие защо ме пиете кафе? Нещо съм пропуснала да прочета. Аз пия поне три еспресо на ден. Но имайте предвид 1/3 от българското еспресо. Едно бебешко пръстче високо.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 23:08 от danilu

# 389
Здравейте, бандааа! След 10 дена престой на морето и аз цопнах краци в солената водица. Чааак днес опрях, ужасно време беше последните 4-5 дни.
Днес успях и да спазя 18 часа фаст, но после стана страшно… Грух 🐷
Не че Елора не ми се е карала 😎, но след написаното от Диабетес за пиенето на вода на стайна температура, ще си взема пак бележка, че в жегите залитам и по леда в чашата.
Росита, дано трудностите да са вече зад гърба ти и да предстоят само хубави моменти! 🌸
Тайс, срази ме с тази шведска стена! 🤯  Блазе ти, ако имаш място! Там можеш да правиш супер упражнения за ръце и корем.
Шарпи, то като агнешко изглеждат тез мръвки! 😍
Имам вече фрайер… Само здрав да го пренеса.
Скрит текст:
Като никога реших да се попека по бански с бикини, но от утре по шорти. Не е моето!🥴
Edit Сега реших да потренирам да ми олекне от вечерята.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 15:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт