Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 054
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
От мен едни блестящки кецки..
Харесва ми че са заоблени отпред на пръстите.
Леко тежка е подметката, но те са такива този модел, имам и едни телесни подобни...

# 121
Много хубавки! Чудни! Честито и със здраве да си ги разхождаш! Flowers Hibiscus

# 122
Здравейте, някой купувал ли е от тези елеци, отговарят ли си размерите?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1187557002.html

# 123
Взех за подарък, ще го подарявам в петък и мога да кажа тогава. Струва ми се уголемен, но все пак е връхно, не знам.
Аз взех 104-110 и един суперски комплект на Марвел, който ми с струва тънък, иначе е над 70 лв

# 124
И аз получих сребърните кецове, чудесни са.
Шапката, която върнах, защото ми беше малка, на Кристина Димитрова и стои разкошно. Но аз имам много коса и тя просто ми се измъкваше нагоре 😄
Скрит текст:

# 125
Взех за подарък, ще го подарявам в петък и мога да кажа тогава. Струва ми се уголемен, но все пак е връхно, не знам.
Аз взех 104-110 и един суперски комплект на Марвел, който ми с струва тънък, иначе е над 70 лв

Да, моля те, ако може отзив защото детето е между два размера и се чудя кой да взема, по-малкия ще му умалее до Нова година, а големия ще му стане добре чак напролет....

# 126
Мога  да ги похваля относно рекламациите.
Една от роклите се оказа или с крива кройка , или с неправилно зашито копче и предполагам и сама щях да се справя с проблема, ако ми се занимаваше. Носих я веднъж и непрекъснато се откопчаваше това пусто копче, а деколтето седеше някак накриво.
Без никакъв проблем уважиха оплакването ми и светкавично върнаха парите.
Имам роклята и в друг цвят и с нея нямам този проблем.

# 127
-15% на покупки над 50 лв.
Екслузивно за теб!

Изтича на 31.08.2023 23:59

# 128
Още не мога да се справя с детските размери и стигнах до извода , че са наистина реални според месеците. Доста по-големи са от тези на reserved , Sinsay , Pepco и Waikiki. Поръчах 86см и наистина изглеждат като чувал , а от другите марки вече носим 92см 😀 (9+++ / 9 кг)

# 129
Пуснах две долнища и едно горнище за синко за училище...

# 130
Още не мога да се справя с детските размери и стигнах до извода , че са наистина реални според месеците. Доста по-големи са от тези на reserved , Sinsay , Pepco и Waikiki. Поръчах 86см и наистина изглеждат като чувал , а от другите марки вече носим 92см 😀 (9+++ / 9 кг)
Моето дете е на 3г и носи къси гащи и дънки 86 размер от ХМ. За мен всичко е уголемено особено долните дрехи, детето е  14 кг

# 131
Супер, поръчах  голямото жирафче с -15 % и бонус от 5 лв ).

# 132
Моето дете е на 3г и носи къси гащи и дънки 86 размер от ХМ. За мен всичко е уголемено особено долните дрехи, детето е  14 кг
Моето е на 3,5 и носи 110/116 от НМ. 🙄 Не е великанче и не ми се струва тениска с този размер да му е гигантска. Панталонките към тениските са съответно 110.
Скрит текст:

# 133
  • София
Здравейте,
Преди малко разглеждах любими и точно виждам, че се появи бялата риза то ленена смес, но само М, а понеже е обемна исках S Презаредих се появи и S и поръчах и с ваучер за 5 лв, та стана 21 лв. Много съм доволна.
Ето тази: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1073662005.html

# 134
И аз преди малко поръчах.
Обаче има един проблем. В онлайн банкирането ми излиза, че е извършена транзакция, а в приложението на Н&М нещата си стоят в кошницата. Случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт