Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 103
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Не поискаха да заменят дънките, камо ли да ми върнат парите. Супер недоволна съм! Да скъсаш дънков плат при първото обличане, дали е моя вината или в плата?

с кого говорихте, и къде?

Има си процедура за рекламация, изпълнете я и ще ви върнат парите.

Правила съм рекламация заради неотговарящ на описанието и снимките, цвят на пуловер. Никакъв проблем нямаше, върнаха парите.

# 451
Аз съм ги купила от магазин и там исках да ги върна. Управителя дойде и ми обясни, че не можело...
Мога ли друго да направя?

# 452
  • София
Нещо не е наред, според мен би трябвало да ти върнат парите. Айде да е друг магазин, но ХМ не им е такава политиката.
Аз оналйн съм връщала сутиени, изпрани ( на ръка) и с изрязани етикети, тези които са пришити, защото се обезформиха тотално.
Вече не мога да пазарувам наживо, все си мисля, че ще се прецакам с нещо в бързината.

# 453
Аз съм ги купила от магазин и там исках да ги върна. Управителя дойде и ми обясни, че не можело...
Мога ли друго да направя?

Да, прочетете за рекламацията и казвате не че ги искате да върнете, а че правите рекламация.
По закон тя е 2г., като първата година не е нужно да доказвате, че не е ваша вината.

# 454
Леле, аз за едно криво зашито копче върнах носена рокля, тези не признават скъсване.
Не бих оставила така нещата.

# 455
Извинявам се за може би тъпия въпрос, но как се прави рекламация при тях? На сайта им никъде нищо не пише или поне аз не намирам.. говори се само за връщане на стока, закупена онлайн. Там има и съответната бланка.
Просто наистина не съм наясно, май никога не съм връщала стоки до сега..

# 456
Звъните и обяснявате проблема.
Но си подгответе номер на поръчка/

# 457
Тя от реала ги е купила, не онлайн.
Как се скъсаха? По шева ли?

# 458
Ех, чакам намаление в юношеското да дооблека пубера, и няма и няма...

# 459
Тя от реала ги е купила, не онлайн.
Как се скъсаха? По шева ли?

С ръцете ги дръпнах по крака и станаха 2 дупки. Досега не ми се беше случвало такова нещо..

# 460
Връщай ги. Ако не стане в един магазин, иди в друг. И пиши оплакване, ако не ги приемат.

# 461
Извинявам се за може би тъпия въпрос, но как се прави рекламация при тях? На сайта им никъде нищо не пише или поне аз не намирам.. говори се само за връщане на стока, закупена онлайн. Там има и съответната бланка.
Просто наистина не съм наясно, май никога не съм връщала стоки до сега..
В сайта се връща с тази бланка. Просно пишеш срещу артикула код 04, което за тях значи дефект

# 462
Ох, айде пак...тя е купила от магазин.

Блосъм, рекламация се прави както пише в закона. Тоест отиваш, казваш правя рекламация, оставяш им продукта, те вписват рекламацията във входящ дневник, дават ти протокол . И чакаш 30 дни за ремонт/замяна или ако решат-ти връщат парите веднага, но не са длъжни., първо е ремонта. Това е по закон.

Каква е тяхната политика не знам.

Може да се позовеш на закона обаче винаги.

Отчетливо трябва да изговориш думичката рекламация. Не изговаряш "връщам".

# 463
Фани, може ли реална снимка на пуловера/рокля?

# 464
То нищо се не разбира от снимката

Може, ама по-късно. То си е такава, като на снимката. Аз поръчах и черно С номер, мисля ще ми е добре за кожените клинчена, дето купих миналата година. Номер надолу вземи, ако си решила, за рокля не става, но блузон си е супер с клин или панталон, дънки и изобщо, на мен ми харесва. Не е плътно, но топли, ако не понасяте да ви боде, не взимайте, мен не ме дразни, не ме боде, ама...по принцип аз нямам такива оплаквания, но..знам ли. Мека е , лека, приятна и доста ефектна. Пепел от рози е цвета за мен, ламето стои нежно и красиво (аз обичам лъскави неща и разни камъчета, та...)

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 10:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт