Отговори
# 210
  • София
Аз съм от онези бели пИци, дето подарено не продават, не разменят и не знам докога. Виж обаче, подарявам.
Ще го помисля, ама желаните сандали биха отговорили подобаващо.

# 211
Бе не върви на добре тоя свят, ше знаете.
За 500 кинта в България може да се изпие море от бира.
МОРЕ!

# 212
Или други напитки.

Не съм си купила от Нишаните. Но много си отиват с морския въздух, с вечер на морето. Blue Heart

# 213
Ний сме веке на бунгалото.
След плажа:

Топло шкембе с ледена ракия. Страхотна комбинация.

# 214
Мале, Джастич, уцели ме в сърцето с тоз шкембак!
Ако знаеш откога ми се яде.Joy

# 215
Че и вкусна са я спретнали мискините. Joy Ней брашняна каша, а баш как си требе, прясна, топла, с чесънче и люто. Ммм. Мням. Yum Пп Изпитах душевен оргазъм. Blush

# 216
Ако продължавам така, скоро ще отворя сладкарница Simple Smile)) Първо френска селска, пък остана маскарпоне, сметана, боровинково сладко. Купих какаови бисквити и употребих остатъците като бисквитена торта в чаши. И междувременно получих подарък, нищо че не съм рожденичка.
Скрит текст:

Някой в Жеравна? Горджи?
Лори, тия нишани много люти, бре. За толкова пари, по-добре спомени.
Джасте, кое е това хубаво място? Бунгала ...  сладка носталгия ...

# 217
Елифче, Шкорпиловци, комплекс Чародейка. Не е лукс, но е супер прилично. Чисто, просторно, тв, нет, топла вода. Много, много прилично и плаж до д-то, не пренаселен, спокойни и кротки хора. Абе, супер. 50лв. за двойна стая.

# 218
Аууу, звучи точно като за мен Heart Eyes Ще си запиша за следващото лято. Приятна почивка!

# 219
Само няма климатици, да знаете. Grinning Но е поносимо.

# 220
Джаста, с тая водна чаша рИкия да не объркаш плажа и бунгалото? Joy

# 221
А, то ракията е доволно разредена с лед и вода. Знам, знам, анатема!, ама чиста не мога да я пия.
Пп Наздраве!

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 22:14 от Джаста Праста

# 222
Много ми хареса следната мисъл, неточен цитат:

Когато се запознаваа с дадена жена и влиза във връзка с нея, мъжът си мисли, че ако я обича, ухажва, уважава и т.н. тя ще му отвърне със същото и няма да избяга.
Обаче, мъжете не си дават сметка, че те са всъщност в конкуренция с детството на жените. Ако жената е имала хармонично детство, обичана е и е израснала в спокойствие, то тя ще оцени и ще отвърне.
Ако обаче детството й е било хаотично, тя ще търси "химия", ще бъде непоследователна, ще иска авантюри и т.н.

Много дълбока мисъл и наблюдение. Особено за някой самоук обучен по женската пропаганда на кавалерство и лична хигиена пуснат от майка си и баба си в джунглата въоръжен с три съвета. Joy

Това, което мога да добавя, е че има истински жени, т.н. vanilla и развалени.

# 223
Ми не е така.
Аз съм имала хармонично детство и съм отгледана в любов, спокойствие и последователност.
Имам в актива си връзки с всякакви мъже – от хаус / химия до подреденички и прилежни. Всеки човек си идва с позитивите и негативите, характера. Няма трендове.

# 224
Е има и черен Петър в тестето Joy
Макар че не си попаднала, аз се разбирам с такива жени и не ме зарязват.

Общи условия

Активация на акаунт