История с бивша колежка

• 17 890
  • 516
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да го пусне? Даже! ходел... Звучите сякаш е нормално някой да слага ограничения на възрастен човек.
Ако мъж опита да постави такива изисквания ще е насилие, а тука видите ли, тя даже не е ревнива...
Айде да не казвам какво мисля, че аз ще изляза насилник

# 496
Да го пусне? Даже! ходел... Звучите сякаш е нормално някой да слага ограничения на възрастен човек.
Ако мъж опита да постави такива изисквания ще е насилие, а тука видите ли, тя даже не е ревнива...
Айде да не казвам какво мисля, че аз ще изляза насилник

Айде не извъртайте нещата , че сега и мен ще изкарате ревнива Grin Казвам как би постъпил много ревнив човек, защото се споменаха доста по-страшни примери на ревниви хора, които следят мъжете си, чакат ги пред офиса, следят и т.н. Точно това имам предвид, че тя не прави циркове, не прочетох да му поставя някакви ограничения, че да мислите, че е супер ревнива.

# 497
  • София
Мисля си, че Габонка иска, но няма възможност да разгърне цялата палитра ревност на която е способна. То, туй проблема.

# 498
  • Варна
По-страшни винаги има, въпросът е, че не нормално ни едното. Засега се тормози само авторката, но границата е тънка да почне да тормози него.
Не, няма причина по така подадената информация. Някой беше казал, ама как пък са се намерили на мен ми трябват 2 дни да си разтикам ангажиментите, че да се видя с А., пък сме в един град. Ми на, аз пък ги разтиквам веднага, ако човекът е дошъл от майна си и има броени часове/дни. За мен това е нормалното, и да правила съм го за бивши колеги и съученици. По дяволите, дори за човек с когото преди 40 г. сме били заедно на лагер...

# 499
Познавам едно семейство (бивше вече) - интелигентни, готини, с дете. Имаха своите периоди на ревност - ту той нея, ту тя него, но накрая нещата се закротиха и стигнаха до цивилизационния момент, в който нито тя го ревнуваше повече, нито той нея. Започнаха да излизат всеки поотделно, всеки със свой приятелски кръг, включая извън града, за по няколко дни, по чужбините - пак с отделни компании. Детето - поверено на бабите и дядовците.
Ами, накрая тя започна да му изневерява (бях й душеприказчик и психоаналитик) - с един, с втори, накрая заради третия се разведоха.
Знам, ще кажете, че не прекомерната семейна свобода е бастисала това семейство, но според мен има нещо като опортюнистична изневяра - като имаш възможност, пробваш да видиш какво е, то пък вземе, че ти хареса. Съмнявам се, че ако мъжът й беше постъпил по-"ограничаващо", т.е. поне да изиска някои обяснения, тя щеше да му изневерява така смело. Най-малкото щяха да се разделят по-рано вместо да инвестират близо 15 години в брачен фарс.

# 500
Семеен ли сте?  Ако сте семеен криете ли от жена си с кого сте пили кафе? Там е проблемът.
Семеен съм, да. Съпругата ми не е ревнива изобщо. Обикновено знае, често и предварително, но е имало случаи и да забравя да й кажа.
Имал съм връзка преди много време с доста ревнива жена. Случвало се е да скрия невинна среща "на по кафе" с приятелка/позната/колежка, за да не си навличам излишно въпроси, караници и т.н.

# 501
Michone, не вярвам, че е заради прекалената свобода, по-скоро както го разказваш, изглежда, че в някакъв момент нещата са умрели между тях, но те са продължили заедно по инерция до момента, в който тя е намерила смислена причина да приключат и без това приключилата връзка.

# 502
Редно е да се спре с "пускането" и "даването".
21 век сме, гад дем.

Тук няколко дами май се чувстват длъжни под всеки пост да се заяждат. Не е до пускането и даването, а дали имаш усещане и съвест. Някои хора могат да направят много неща и да нямат гузна съвест. 21 -век, век на постоянни разводи,  липса на морал, ценностна система и почитане на семейството. Защото свободата и приятелите станаха по-важни от времето прекарано със семейството (жената и децата). Някои май ,като млади не са се находили, че на дърти години си чешат егото и сега ходят , като невидели.

# 503
Съгласна с Биби. Но има и хора, които по принцип си хойкат. Както и такива, които са твърдо против изневярата.

# 504
  • София
Редно е да се спре с "пускането" и "даването".
21 век сме, гад дем.

Тук няколко дами май се чувстват длъжни под всеки пост да се заяждат. Не е до пускането и даването, а дали имаш усещане и съвест. Някои хора могат да направят много неща и да нямат гузна съвест. 21 -век, век на постоянни разводи,  липса на морал, ценностна система и почитане на семейството. Защото свободата и приятелите станаха по-важни от времето прекарано със семейството (жената и децата). Някои май ,като млади не са се находили, че на дърти години си чешат егото и сега ходят , като невидели.
И? Нас какво пряко ни касае чуждото хойкане и липса на морал?
Или ще сложа юзди на мъжа, капаци на очите, шпори в гърдите и ще крепя на цената на психическата си цялост един фиктивен брак?
Дебнене, следене, забрани, пускам, спирам и защо?

Жена/мъж, кофраж и корем поддадат ли, връщане назад няма. Народна мъдрост.

# 505
Ако искам да поддържам връзка с приятели и колеги и някой ме нарече "ненаходила се" заради това, ще ми види директно гърба. Вместо да е благодарен, че след цялото ходене съм се спряла на него, ще ми поставя изисквания заради морала на други.

# 506
  • София
Ама това с хойкането за срещите с познати и приятели ли се отнася?
Липса на морал за пиене на кафе ли?
Нещо ми се губи смисълът.

# 507
  • София
То, няма смисъл.
От кафепиенето, та на пропадналите ценности. Давай ангро, юруш на разводите.

# 508
  • Варна
Да бе, ние без съвест дето сме, пускаме мъжете да хойкат и сме ненаходили се лелки. Вярно. лелка съм към днешна дата, ама странно, и докато бях... млада дама, тази формула работеше, по нея изградих и все още имам семейство в 21ви век. Тее, ценностите не се налагат със забрани, трябва да ти иде отвътре.
Ама всеки от камбанарията си.
И да, отивам да пия кафе довечера с приятел на мъжа ми, който е на майната си в момента.

# 509
Естествено, че не се отнасяше за кафетата, но някои много лично приеха думите ми Grinning
Ама това с хойкането за срещите с познати и приятели ли се отнася?
Липса на морал за пиене на кафе ли?
Нещо ми се губи смисълът.

Общи условия

Активация на акаунт