Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 258
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Каква е цената в about you?

# 736
  • София
77.99лв

# 737
  • Sofia
Тук е по-евтина, с код MARTA съм я взела на 72лв.

# 738
  • София
Кодът важи над 150лв обаче и няма безплатна доставка. Вече ако сте пазарували за по-голема сума, да.

# 739
  • Sofia
Така е. Купих две блузи. Иначе доставката също е безплатна над 110лв.

# 740
  • София
Ами на мен ми изписа над 150лв...не знам вече

# 741
  • на брега
Момичета, маратонки/кецки на Tommy отговарят ли си на номера?
Доволни ли сте от качеството им?

# 742
Момичета, маратонки/кецки на Tommy отговарят ли си на номера?
Доволни ли сте от качеството им?

Имам и ботуши и маратонки. Отговарят си на номера. Като качество съм доволна. Леки и  удобни. Всички модели са ми естествена кожа, ако това е от значение. Единствено от гумените им ботуши не съм възхитена… но може причината да е в моите крака😂

# 743
Има ли някакъв активен код?

# 744
А ди ви питам, случвало ли ви се е да купите маратонки, на първото още обуване се разлепя отпред подметката, на другата лепелото си личи,все едно ги е лепило детето ми...пиша им 3 пъти, прилагам снимки, отговарят да изтегля формуляр и да ги върна, ок, но аз си искам този модел и ги питам да ги заменим просто-отговор така и нямам... става въпрос за онези Ню баланс 9060, които още при получаването ме съмняваха.. бяха на нормална цена, намалих ги с кода asxmas24, ако им ги върна, предполагам, че ще ви върнат парите, но няма да мога да използвам кода отново...та..как да ги заменя?
Аз си поръчах на 2 пъти намалени от About you. Ами съжелявам ама изработката е като китайска и то доста ниско качество. Директно ги върнах и двата и повече реших, че няма да си взема. Доста хвалени са, но честно казано изработката е потресаваща и то за тия пари!
About you не са зареждали 9060 модела никога.

# 745
  • на пистата
А ди ви питам, случвало ли ви се е да купите маратонки, на първото още обуване се разлепя отпред подметката, на другата лепелото си личи,все едно ги е лепило детето ми...пиша им 3 пъти, прилагам снимки, отговарят да изтегля формуляр и да ги върна, ок, но аз си искам този модел и ги питам да ги заменим просто-отговор така и нямам... става въпрос за онези Ню баланс 9060, които още при получаването ме съмняваха.. бяха на нормална цена, намалих ги с кода asxmas24, ако им ги върна, предполагам, че ще ви върнат парите, но няма да мога да използвам кода отново...та..как да ги заменя?
Поръчах за проба черни.Ами честно,абсолютен ментак са.Детето има черни същите аз кафеви.Мога да направя сравнение.

# 746
Момичета, някоя случайно има ли код за answear. Много ще съм благодарна!

# 747
  • София
PDNFC01FC
Заповядайте

# 748
PDNFC01FC
Заповядайте

Благодаря, но за съжаление ми изписва “Продуктите, добавени в количката, не отговарят на условията на кода”

# 749

ansxmas24

Общи условия

Активация на акаунт