Дългото чакане след трансфер – тема 107

• 45 094
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Само на Утрогестан съм. След трансфера други лекарства не приемам.
Със сигурност си на медикаменти, така че няма как да ти дойде. Звучи като имплантационно кървене. Ако се засили, звънни на лекаря.
Успех!

# 631
Утрогестана може да дразни лигавицата на вагината. Когато има кървене се слага прогестерон анално или се инжектира.

# 632
Чудя се да не би да ми идва цикъла ?
Утрогестана може да дразни лигавицата на вагината. Когато има кървене се слага прогестерон анално или се инжектира.

# 633
Ако е цикъл няма да е еднократно леко прокървяване.

# 634
Да, може да е имплантационно кървене, съвсем точно за деня - 4-5 ден.

# 635
  • София
На мен ми дойде на 12ти ден въпреки циклогеста. Simple Smile
Така че всичко е възможно.

А иначе надявам се в твоя случай следващите месеци да не идва! Wink

# 636
Здравейте, някоя от вас правила ли е повторен тест след бета чхг<0.1? Преживях вече една извънматочна бременност и сега параноясвам, че имам сходни симптоми. Днес ми е 7ми ден от цикъл след трансфер и имам розово зацапване след ходене до тоалетна. Първите два дни, цикълът ми беше обилен.

# 637
Здравейте и от мен. На 42 г. съм. Две свежи ембриончета на 5 дни с трансфер на 6 октомври от общо 4 - две не се развиха. Чакам чудото, но засега само симптоми на тежък ПМС, каквито си имам по принцип всеки месец около 5-6 дни преди цикъл и вече губя надежда като че ли....Правя ИКСИ за първи път.

# 638
Здравейте, и аз съм след трансфер на 6ти октомври и общо взето съм в същата лодка с ПМС симптомите. Уж често се случва симптомите да се препокриват и това нищо не значи, но да видим. Моят тест е насрочен за 16ти, вие за кога сте? Едвам се сдържам да не се тествам, но се страхувам от разочарованието. Предпочитам да видя нули на кръвния, отколкото поредната една черта. Успех ви желая!

Здравейте и от мен. На 42 г. съм. Две свежи ембриончета на 5 дни с трансфер на 6 октомври от общо 4 - две не се развиха. Чакам чудото, но засега само симптоми на тежък ПМС, каквито си имам по принцип всеки месец около 5-6 дни преди цикъл и вече губя надежда като че ли....Правя ИКСИ за първи път.

# 639
HappyFeet и аз се чувствам точно като теб - толкова да не искам да виждам поредната една черта... Трансферът ми беше на 9.10, а от вчера вечерта чувствам почти постоянни менструални болки. Предполагам е от прогестерона. Все пак ми е леко тъпо и дори да има много време до тест, малко обезнадеждено.

# 640
Anieste, да пробваме да не се предаваме Simple Smile Много хора са без симптоми. Яд ме е на себе си, че толкова съм се ровила през годините по форумите, та сега във всичко се вглеждам... Сега драмата ми е, че до към  2 дни след трансфер много ме боляха гърдите, а сега вече доста по-малко. Чудя се дали не е било от високия естроген.

# 641
И на мен на 16 октомври ми е тестът. В периода 15-17 октомври по календар пък трябва да съм в цикъл. Вчера правих Sure Check. Очаквах да е отрицателен на 6-ти ден, защото е рано, но пусто любопитство. Повече няма да правя безсмислени неща.

Иначе по-добре да бях ходила на работа, вместо да си взимам болничен. Изгледах всичко в Infertility TV, изчетох повечето теми тук, просто да полудееш. Не мисля, че е много здравословно.

При мен за момента няма открит проблем по изследвания, въпреки възрастта ми. Ако се наложи следващ ICSI, ще се разочаровам много, но малко по-бойно ще го давам и без излишни разсейващи фактори.

Радвам се, че има хора тук, с които да споделям и да си даваме кураж. Поздрави!

# 642
Help, пожелавам ти успех! Surecheck доколкото знам са с по-ниска от обявената чувствителност и дори и след закъснение, чертите са бледи, тъй че на 6ти ден нормално нищо да не покаже. Стискам палци!

# 643
Не се стърпях и направих тест на 9-ти ден, това са резултатите, лекарката каза да повторя в Понеделник. Какво мислите? Референтната област е 0-1, постоянно обаче чета в темата как още в началото ЧХГ е 100, моето 71 ли е, 5 ли е не мога да разбера стойностите на тази лаборатория, но май се покачва нещо... не мога да спра да го мисля, не знам как ще доживея Понеделник

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 21:11 от jalana

# 644
jalana, помня, че една жена преди сподели за ЧХГ 6 при първи тест, а детето е родено живо и здраво.

Общи условия

Активация на акаунт